Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sonucun ne çıktı ?Yarın kan testi yaptircam artık hayırlısıloveislovee
Hayır ikinci cizGinin net olması gerekmiyo..Hsyir hamile degilsiniz 2 cizgininde belirgin olmasi gerekiyo
İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olur canım darısı olmayanların başına inşallahevet hamileyim arkadaşlar , çizgi net olmasa da yetiyormuş yani.loveislovee
blackgirl37
Pembepanterr H Homi
Hayirli olsun ozaman
Merhaba
Henüz yeni üyeyim. Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum. Benimde sizlerle paylaşmak istediğim bir sıkıntım var. Yaklaşık 4 aylık evliyim. Bende çocuk istiyorum. Adettime 4 gün kala kahve rengi bir leke oldu ikici günün de aynı miktarda bir lekeleme oldu. Peçeteyle temizlemek istedim. Peçeteye kan, kahverengi yoğunlukta akinti çıktı. Sabah hiçbir şey yoktu. Tekrar temizlemek istedim ve aynı Peçeteye lekeler göründü. Bana git kan testi yap dediler bebek varsa düşük olabilir. Yaptırdım ama negatif çıktı. Eve döndüğümde yoğun kahverengi resmen çamur lekeler vardı. Ondan sonra ne kan geldi ne bi şey. Sizce bunun nedeni ne olabilir. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Yeni üye olduğum için karıştırdım. Çok özür dilerim. İnşallah vardır. Sizin içinde ve çocuk isteyen herkes içinde hergün dua edecem. Allah size ve herkese nasip etsin inşallahkonuyu başka yorumun altına yapmayıp yeni bir konu açabilirdin ama geç döllenme olabilir ilaç falan içme söktürücüde içme ,
sadece bekle, inş vardır banada dua edersin