• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim ?

ninibe

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2007
269
71
298
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Regl im tarihin pek aksamaz. 2 gün gecikti test yaptim. Foto ya yorum yaparsanız.

Eklentiler

• IMG_20161024_222150.webp
    IMG_20161024_222150.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 234
Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat olsun insallah

Cnm çok güzel bir duygu. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Benimde 2. Çizgim belirgin değildi ama hamileydim. Pembe olması yetiyor. Haftanın ilerlemesine göre renk koyulaşıyor.

Merhaba
Henüz yeni üyeyim. Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum. Benimde sizlerle paylaşmak istediğim bir sıkıntım var. Yaklaşık 4 aylık evliyim. Bende çocuk istiyorum. Adettime 4 gün kala kahve rengi bir leke oldu ikici günün de aynı miktarda bir lekeleme oldu. Peçeteyle temizlemek istedim. Peçeteye kan, kahverengi yoğunlukta akinti çıktı. Sabah hiçbir şey yoktu. Tekrar temizlemek istedim ve aynı Peçeteye lekeler göründü. Bana git kan testi yap dediler bebek varsa düşük olabilir. Yaptırdım ama negatif çıktı. Eve döndüğümde yoğun kahverengi resmen çamur lekeler vardı. Ondan sonra ne kan geldi ne bi şey. Sizce bunun nedeni ne olabilir. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Merhaba
Henüz yeni üyeyim. Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum. Benimde sizlerle paylaşmak istediğim bir sıkıntım var. Yaklaşık 4 aylık evliyim. Bende çocuk istiyorum. Adettime 4 gün kala kahve rengi bir leke oldu ikici günün de aynı miktarda bir lekeleme oldu. Peçeteyle temizlemek istedim. Peçeteye kan, kahverengi yoğunlukta akinti çıktı. Sabah hiçbir şey yoktu. Tekrar temizlemek istedim ve aynı Peçeteye lekeler göründü. Bana git kan testi yap dediler bebek varsa düşük olabilir. Yaptırdım ama negatif çıktı. Eve döndüğümde yoğun kahverengi resmen çamur lekeler vardı. Ondan sonra ne kan geldi ne bi şey. Sizce bunun nedeni ne olabilir. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.

konuyu başka yorumun altına yapmayıp yeni bir konu açabilirdin ama geç döllenme olabilir ilaç falan içme söktürücüde içme ,

sadece bekle, inş vardır banada dua edersin

konuyu başka yorumun altına yapmayıp yeni bir konu açabilirdin ama geç döllenme olabilir ilaç falan içme söktürücüde içme ,

sadece bekle, inş vardır banada dua edersin
Yeni üye olduğum için karıştırdım. Çok özür dilerim. İnşallah vardır. Sizin içinde ve çocuk isteyen herkes içinde hergün dua edecem. Allah size ve herkese nasip etsin inşallah

Back
X