Test yaptın mi ? Bence bi test yap bakalım ne çıkacak?Merhaba arkadaşlar. Bugun adetimin 32 günü. Dün olmam gerekiyodu. Olmadım. Ara ara yumurtalıklarım, kasıklarım agrıyor. Karnımın altı şiş. Bir bardak su içsem bile idrara çıkasım geliyor. Sizce ola bilir mi?Başka hiç bir belirtim yok. Adete dair de yok. Cevaplarsanız sevinirim.
Cevap verdiğin için tşk ederim. Geçen ay 3 gün gecikmem vardı. Korkuyorum test yapmaya. O tek çizgiyi görmek koyuyo insana.Test yaptın mi ? Bence bi test yap bakalım ne çıkacak?
Rabbim hayırlı zamanda verecektir. Ne zamandır deniyorsunuz. Eğer yeniyse kendine de süre tanımalısin... yada birkaç gün daha bekle bakalım öyle yaparsın. Hamilelik belirtiler i adet le aynıymis zaten..Cevap verdiğin için tşk ederim. Geçen ay 3 gün gecikmem vardı. Korkuyorum test yapmaya. O tek çizgiyi görmek koyuyo insana.
2 yıldır evliyim. 1yıldan fazladır istiyoruz. Bekleyeyim o zaman. Beklemek de insanı deli ediyorRabbim hayırlı zamanda verecektir. Ne zamandır deniyorsunuz. Eğer yeniyse kendine de süre tanımalısin... yada birkaç gün daha bekle bakalım öyle yaparsın. Hamilelik belirtiler i adet le aynıymis zaten..
Olabilir. Cok kafaya takıyorum belki o yuzden gelmiyo adetimBence bir test yapmalısınız yoksa bilir rahatlar adet olursunuz belki de stresten kaynaklı adetiniz gecikiyo olabilir
Siz nasıl öğrenmiştiniz hamileliğinizi? ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Adetten sonra mı öğrendiniz? Belirtileriniz neydi?Bence bir test yapmalısınız yoksa bilir rahatlar adet olursunuz belki de stresten kaynaklı adetiniz gecikiyo olabilir
Tez zamanda bebeğiniz olur inşallah. Bence de bi test yap bide bu kadar kafaya takıp stres yapma ondan da olmaz.. stres hem bebeğe engel hem adet e2 yıldır evliyim. 1yıldan fazladır istiyoruz. Bekleyeyim o zaman. Beklemek de insanı deli ediyor
Şu anda yapamıyorum malesef ama yaparsam yazıcam buraya. Haber vericem canımTez zamanda bebeğiniz olur inşallah. Bence de bi test yap bide bu kadar kafaya takıp stres yapma ondan da olmaz.. stres hem bebeğe engel hem adet ebi test yapta yaz buraya bekliyorum bende
Amin inşallah canım ben adetim 3 gün geçti öylesine yapmıştım testi hemen 2. Çizgi belirdi daha sonra aynı adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyoduSiz nasıl öğrenmiştiniz hamileliğinizi? ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Adetten sonra mı öğrendiniz? Belirtileriniz neydi?
Tamam:)Şu anda yapamıyorum malesef ama yaparsam yazıcam buraya. Haber vericem canım
Bende hiç şu zamana kadar olmayan kasık ağrım var şu anda. Belki bebiş vardır diye düşünüyorum. Senin hiç şüpheli ilişkiden sonrakı hafta ağrıların olmuşmuydu? Benim o hafta kasık ve bel ağrım vardı. Adet gibiAmin inşallah canım ben adetim 3 gün geçti öylesine yapmıştım testi hemen 2. Çizgi belirdi daha sonra aynı adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyodu
Valla canım bebiş bana sürpriz olduğu için hiç hatırlamıyorum ne söylesem yalan olurBende hiç şu zamana kadar olmayan kasık ağrım var şu anda. Belki bebiş vardır diye düşünüyorum. Senin hiç şüpheli ilişkiden sonrakı hafta ağrıların olmuşmuydu? Benim o hafta kasık ve bel ağrım vardı. Adet gibi
Valla canım bebiş bana sürpriz olduğu için hiç hatırlamıyorum ne söylesem yalan olur
Valla canım bebiş bana sürpriz olduğu için hiç hatırlamıyorum ne söylesem yalan olur
aynen bende de oyle olur. Adet gunumde başlar 1 saat yarım saat once ve olurum. Ve şimdi 1 gün gecikmem var. Daha olmadım. Kasık batmalarım var. Karnımın altı şiş. Ikimiz için de hayırlısımerhaba arkadaşlar.benimde bat yarın hayırlısı ile seviniriz inşallah.birkaçgündür kasık ağrılarım var.kasıklarıma taş koymuş gibi hissediyorum.Adet belirtisi mi anlayamıyorum.Genelde adet günümde başlar belirtiler ve o gün olurum.bilemedim
Zamanda geçmiyor test yapmayı düşünmüyorum hiçInşALLAH bana da sürpriz olur
aynen bende de oyle olur. Adet gunumde başlar 1 saat yarım saat once ve olurum. Ve şimdi 1 gün gecikmem var. Daha olmadım. Kasık batmalarım var. Karnımın altı şiş. Ikimiz için de hayırlısı
Ben yarın yapabilirim inşAllahZamanda geçmiyor test yapmayı düşünmüyorum hiç
hayırrlı haberlerini bekliyoruz cnmBen yarın yapabilirim inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?