- 5 Haziran 2017
- 104
- 66
- 13
- 36
Aynı durumdayız canım ben de meraklı meraklı bekliyorum evde bugün 6 gün oldu gecikeli insallah gebeyizdirInşALLAH öyle olur canım.O kadar cok yaşadım ki hayal kırıklığı artık ne düşüneceğimi bilmiyorum
E sende 6 gun olmuş. Yapmadın mı test? Sen yapsana. Iyi dayanmışsın ha. Ben şu clearblue dijital gebelik testinden istiyorum ama Azerbaycanda üretilmiyo galiba. Bildiğim kadarıyla yok.Aynı durumdayız canım ben de meraklı meraklı bekliyorum evde bugün 6 gün oldu gecikeli insallah gebeyizdir
Canım 3.günü test yaptım negatif cıktı. Ertesi gun doktora gittim alttan muayene etti bisey goremediE sende 6 gun olmuş. Yapmadın mı test? Sen yapsana. Iyi dayanmışsın ha. Ben şu clearblue dijital gebelik testinden istiyorum ama Azerbaycanda üretilmiyo galiba. Bildiğim kadarıyla yok.
Bilemiyorum günün gecmis herhangi bir tane al. Predictor kullandım benE sende 6 gun olmuş. Yapmadın mı test? Sen yapsana. Iyi dayanmışsın ha. Ben şu clearblue dijital gebelik testinden istiyorum ama Azerbaycanda üretilmiyo galiba. Bildiğim kadarıyla yok.
Yok daha yapmıycam canım. Öteki testlerin o tek çizgisini görmek istemiyorum o yüzden clearblue istedim. Hem de varsa kaç haftalık olduğunu da gosteriyorBilemiyorum günün gecmis herhangi bir tane al. Predictor kullandım ben
Duymadım hic iyi bir test sanırım. Ovulasyon testin varsa o da gebeligi gosteriyorYok daha yapmıycam canım. Öteki testlerin o tek çizgisini görmek istemiyorum o yüzden clearblue istedim. Hem de varsa kaç haftalık olduğunu da gosteriyor
Canım test yaptın mı? Benimde bata 6 gün var ve karnımın altı şiş göğüslerim dokununca ağrıyor ve dolgun. Belimde de ara ara ağrı oluyor. Ama adet belirtilerim bunlar bakalım ne olacak bu ay. Hayırlı haberler veririz inşallahBende de öyle şu anda. Sivilce bende hep oluyo ama. Şu anda buyuk birisi cıktı. Bugüne kadar küçük uçlu çıkıyodu. Şimdi çenemde uçsuz bi sivilce çıktı. Hafif bel ağrım da var. Adet ağrısı gibi.3 gun oldu bugun hala adet olmadım. Olacaksam olayım da rahatlayayım diyorum artık
Benimki geçti yarın 4gün olacak. Ama test yapmadım. Daha bekliyorum. Bebiş yok sanki. Ama adete dair de bişey hissetmiyorum. Heralde geç adet olucamCanım test yaptın mı? Benimde bata 6 gün var ve karnımın altı şiş göğüslerim dokununca ağrıyor ve dolgun. Belimde de ara ara ağrı oluyor. Ama adet belirtilerim bunlar bakalım ne olacak bu ay. Hayırlı haberler veririz inşallah
Burda öyle testler yok canım. Sadece 1-2 kaliteli gebelik testi var o kadar. O da bulursan şansınaDuymadım hic iyi bir test sanırım. Ovulasyon testin varsa o da gebeligi gosteriyor
Hiçbirine ait hiçbişey yok bende. Sivilcem uçsuzdu bugun baktım uçlu olmuş. Negatifleri görmekten bıkan insan tabiiki sabreder. Pozitifi goreceğimi düşününce bile imkansız diyorum içimde. Çünki hiçbişey hissetmiyorum. 4 gün oldu bugun gecikeli. Daha da geç adet olucam heraldeanladım canım iyi sabrediyorsun helal sana :) benimde belirtilerim kayboluyor sivilcemde çıkmış bugün adet olcam bende
Yok canım. Daha kırmızı kart görmedim.Ne oldu canım? Gelen giden var mı
Sen ne yaptın? Geldi mi kırmızılar yoksa beklemedemisin benim gibi?Ne oldu canım? Gelen giden var mı
Hadi inşallah kırmızılar gelmez canım. Ben de hala olmadım bugün 8.günüm ısrarla test yapmiyorum ben de. Meraktayımmm seni de merak ediyorum ins guzel olur her seySen ne yaptın? Geldi mi kırmızılar yoksa beklemedemisin benim gibi?
Testin resmini ekleyebilirsin canimBenim bugünle birlikte 4 günüm var test yaptım hayali çizgi gördüm sanki yada bana öyle geldi. Bakalım ne olcak sonuç
Tşk ederim canım. Benim 6.gunum bugun. Sende bi belirti bişey var mı? Bulantı falan?Hadi inşallah kırmızılar gelmez canım. Ben de hala olmadım bugün 8.günüm ısrarla test yapmiyorum ben de. Meraktayımmm seni de merak ediyorum ins guzel olur her sey
Benm de 9.gün oldu. Doktora gorundugum icin gebe oldugumu dusunmuyorumTşk ederim canım. Benim 6.gunum bugun. Sende bi belirti bişey var mı? Bulantı falan?
Ben kırmızı kartı gördümBenm de 9.gün oldu. Doktora gorundugum icin gebe oldugumu dusunmuyorumama umidim de var. Hicbir belirtim yok canim. Senn varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?