- 8 Eylül 2025
- 11
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi serseri2134
-
Aşkım çok erken ama dene istersen. Aklında kalmasın. Yaklaşınca bi daha yaparsın.Merhaba herkese,iki defa krem gibi akıntı oldu, krem gibi beyaz ve kokusuz, 18 ağustos sat 30 günde bir düzenli adet oluyorum.evde test yaptım negatif çıktı ,9 gün var adete kasık ve Bel ağrısı yasıyorum,kan testi yapsam çıkarmı?
Merhaba benim de bat 17 eylül ama henüz daha çok erken. Biraz daha dayanın derim, bat’a 5 gün kala negatif alıp 2 gün kala pozitife dönenler varmışMerhaba herkese,iki defa krem gibi akıntı oldu, krem gibi beyaz ve kokusuz, 18 ağustos sat 30 günde bir düzenli adet oluyorum.evde test yaptım negatif çıktı ,9 gün var adete kasık ve Bel ağrısı yasıyorum,kan testi yapsam çıkarmı?
Aynen öyle, sizin paylaşımınız sayesinde ben de bilgilendim. Chatgpt de diyor yüzde 10-15 gibi bir oranla erken öğrenen kadınlar varmış, oran düşükmüş ama. Bu ay bize şans getirecek hissediyorumBen işte oyani ben ve benim arkadaşlarım. En azından kafamızdan soru işaretleri gitmiş oldu. Erken yaptığımızı farkettik. Ama o tarihte öğrenenlerde vardı yine formda
İnşallah bacım inşallahAynen öyle, sizin paylaşımınız sayesinde ben de bilgilendim. Chatgpt de diyor yüzde 10-15 gibi bir oranla erken öğrenen kadınlar varmış, oran düşükmüş ama. Bu ay bize şans getirecek hissediyorum
Ben enerjiyi yolladimmİnşallah bacım inşallahben hiç ihtimal vermiyorum kendime ama neyse nasip
Hadi bakalım bende yakaladımBen enerjiyi yolladimm
Üffff gebertecem sizi heee kalkın test yapın yaİnşallah bana da dua edin adetim 3 gün gecikti adet belirtilerim de var ama gebelik belirtisi ile adet belirtisi benzermis ya ona umitleniyorum göğsümde hassasiyet ve alt karnım da dolgunluk hissi var inşallah diyelim
Ay hadi insallah, olacak olan tek seferde de olurHadi bakalım bende yakaladımben bu ay 1 eylülde denedim sadece 2 eylülde de eşim operasyon geçirdi maalesef uygulamaya göre 4-5-6 ovülasyondu ama test yaptım 3 eylülde pikti. Tuttuysa o ara tutmuştur
Test yapmadan nasıl dayanıyorsunuz ben günleri sayıyorum tek tekİnşallah bana da dua edin adetim 3 gün gecikti adet belirtilerim de var ama gebelik belirtisi ile adet belirtisi benzermis ya ona umitleniyorum göğsümde hassasiyet ve alt karnım da dolgunluk hissi var inşallah diyelim
Her ay aynı şeyi yaşadığım için test yapmiyorum negatif o yüzden yapmıyorum test bekliyorum yine negatif görmek istemiyorumÜffff gebertecem sizi heee kalkın test yapın yaiyi de dayanıyosunuz ne bekliyon bacııım test yapmak için mesela vahiy mi insin ? tövbeeeee
Aşkııııımmmm gecikmen hep oluyo mu ?Her ay aynı şeyi yaşadığım için test yapıyorum negatif o yüzden yapmıyorum test bekliyorum yine negatif görmek istemiyorum
He inandın he mi tutabileceğineAy hadi insallah, olacak olan tek seferde de olur
Genelde evet ama 3 gün 5 gün doktora da gittim hormonlarım falan normal çıktı bu gecikmelerime de normal dediAşkııııımmmm gecikmen hep oluyo mu ?
Çıkmadık candan, gelmedik reglden umut kesilmezHe inandın he mi tutabileceğine
Testin var mı evde?Genelde evet ama 3 gün 5 gün doktora da gittim hormonlarım falan normal çıktı bu gecikmelerime de normal dedi
İnanılmaz haklısın biliyomusunÇıkmadık candan, gelmedik reglden umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?