- 8 Eylül 2025
- 11
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi serseri2134
-
Var ama yine negatif çıkar diye yapmak istemiyorumTestin var mı evde?
Daha önceki testlerde negatif gördün noldu devam ettin. Yine görürsen yine devam edecen. Bu şüpheyle insan yaşlanır. Ben sana diyim. Aylardır deniyorum. Olmuyo. Ne gecikiyorum ne bişey. Heyecandan yapıyorum. İki ay üstüste erken yakaladım ikiside kimyasal oldu. Sonra doktorlar genetik raporunu suratıma vurdular. Gerçeklerle yüzleştim resmen. Neyden korkuyosun ya allah aşkına 3 gün geçmiş en kötü negatif çıkar. Dilerm pozitiftir. Daha önce de yaşadık güzelim ya mutlu olacaksak ???Var ama yine negatif çıkar diye yapmak istemiyorum
Daha önceki testlerde negatif gördün noldu devam ettin. Yine görürsen yine devam edecen. Bu şüpheyle insan yaşlanır. Ben sana diyim. Aylardır deniyorum. Olmuyo. Ne gecikiyorum ne bişey. Heyecandan yapıyorum. İki ay üstüste erken yakaladım ikiside kimyasal oldu. Sonra doktorlar genetik raporunu suratıma vurdular. Gerçeklerle yüzleştim resmen. Neyden korkuyosun ya allah aşkına 3 gün geçmiş en kötü negatif çıkar. Dilerm pozitiftir. Daha önce de yaşadık güzelim ya mutlu olacaksak ???
Varsa çıkar yap benceGenelde evet ama 3 gün 5 gün doktora da gittim hormonlarım falan normal çıktı bu gecikmelerime de normal dedi
Sen bilirsinYarın sabah yaparım . Keşke bir sürpriz olsa bana . Çok şaşırırım cidden.
O sürprizi ha şimdi öğrendin ha yarın. Yap kurtul dedim ama sen bilirsin diyince kavga çıkmazmışYarın sabah yaparım . Keşke bir sürpriz olsa bana . Çok şaşırırım cidden.
Yarın sabah yazarımO sürprizi ha şimdi öğrendin ha yarın. Yap kurtul dedim ama sen bilirsin diyince kavga çıkmazmış
Doğru söylüyorsun canım erken çok istiyoruz o yüzden sabırsızım şuandaAşkım çok erken ama dene istersen. Aklında kalmasın. Yaklaşınca bi daha yaparsın.
O sürprizi ha şimdi öğrendin ha yarın. Yap kurtul dedim ama sen bilirsin diyince kavga çıkmazmış
Dr a randevu alayım da yaptırayım bari kasıkta agrım ve şişkinlik var kuzuVarsa çıkar yap bence
Benimde 17 Eylül inşallah ikimizde hamileyizdir canım yaaMerhaba benim de bat 17 eylül ama henüz daha çok erken. Biraz daha dayanın derim, bat’a 5 gün kala negatif alıp 2 gün kala pozitife dönenler varmış
Krem gibi kokusuz akıntı varmış senin canımMerhaba benim de bat 17 eylül ama henüz daha çok erken. Biraz daha dayanın derim, bat’a 5 gün kala negatif alıp 2 gün kala pozitife dönenler varmış
Ben dayanamayıp yaptım negatif çıkmıştı ama çok erken şua da,10 Tane test aldımTest yapmadan nasıl dayanıyorsunuz ben günleri sayıyorum tek tekinşallah hamilesinizdir dua edicem
Akıntım var ama her zamanki gibi canım, belirgin bir değişiklik yok akıntı açısından bendeKrem gibi kokusuz akıntı varmış senin canım
Benim krem gibi akıntı değişik akıntı olduAkıntım var ama her zamanki gibi canım, belirgin bir değişiklik yok akıntı açısından bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?