sizce hamilelik gibi bir durum olabilir mi?

hzeyn

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
42
11
8
36
merhaba herkese. biz eşimle 1 seneye yakındır çocuk sahibi olmak istiyoruz ancak olmuyor yaklaşık 10 11 ay oldu. her ay psikolojik olarak devamlı hamile miyim tedirginliği yaşıyorum. geçtiğimiz ay doktora gidip hormon testlerimi yaptırdım amh ıma da bakıldı. fsh ım 10,16 amh 1,71 çıktı diğerlerinde de pek bi anormallik yok. adetim de hep düzenli olur 1 2 gün gecikir sadece. şu an adete 8 9 gün var. pek bi belirtim yoktu bugüne kadar ama bugün başım dönüyo dengem pek yok gibi hissediyorum acaba yine psikolojik midir hiç böyle bir şey olmamıştı. hamile miyimdir acaba internette gezmekten bi hal oldum. ne ümitsizlik yaşamak ne de ümitlenmek istiyorum ne yapacağımı şaşırdım

Sabirli ol cnm zamanı geldiğinde hayırlısı ile hamilelik haberini alırsın Allah gönlüne göre versin. Çok istedigin için sabırsızlık ve stres oluyor seni anlıyorum ama çok stres yapmamalisin. Adet tarihine daha varmış bekleyip test yapınca inşallah sonuç seni mutlu eder.

Insallah cok tesekkur ediyorum. Biraz denge problemi yasayinca tedirgin oldum bugun bu kadar erken hamilelik belirtisi olur mu bilemedigim icin bilenlere sormak istedim

Insallah cok tesekkur ediyorum. Biraz denge problemi yasayinca tedirgin oldum bugun bu kadar erken hamilelik belirtisi olur mu bilemedigim icin bilenlere sormak istedim
İki hamilelik yaşadım hatta ilk hamileliğim de her ay test yaparak bekledim o kadar stres yaptım ki olmadı aradan bir ay geçti artık stres yapmayacağım hayırlısıyla zamanı gelecek güzel haberi alacağım dedim bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim bnm ilk belirtim kendimde suphelendigim fazlasiyla meme hassasiyetiydi. Allah sana da hayırlısıyla bu güzel haberi almayı nasip etsin.

Rabbim inşallah gönulune göre versin canım acele etme inşaallah olur bnm 2.5 sene sonra Rabbim kendisi verdi o yüzden her ay düşünüp stres olma gerisi gelir bak düzenli de adet oluyormussun ben düzenli adet olmazdım o yüzden hayırlısı de strese girme olur inşaallah 1sene geçtikten sonra Bir özele gidip gorunmeni isterim.

Sanirim ben de akisina birakmaliyim hep dua ediyorum hayirlisiysa olsun diye. Bikac ay sonra
Bende de ayni hassasiyet var su an ama adet oncesi mutlaka oluyo diye onem vermedim. Sanirim benim de akisina birakmam gerekiyo devamli dusunup internette gezindikce sanirim daha cok kafama takiyorum

Bikac ay daha sakinlesip beklemem gerekiyo sanirim gercekten cok tesekkur ediyorum kimseye anlatamiyorum burdan konusmak rahatlatti acikcasi

Kesinlikle canım aynı şeyleri bende yaşadım seni anlıyorum o yüzden her ay yumurtlama tarihini hesaplamalar takip etmeler her ay bir gün adetim geçse test yapıyordum. Stres illaki oluyor ama bunu minimum seviyede tut moralin iyi olur kendini iyi hissedersen hem süreç çabuk geçer hemde kendini uzmemis olursun.

Cok zor bi surecmis gercekten onceden olsa derdim ki niye bunun icin stres yapayim ki. Ama hic oyle uzaktan gorundugu gibi degilmis. Konusunca rahatliyorum yasadigim surecin normal bi surec oldugunu hissedince. Kendi kendime kalinca daha zor oluyo cok tesekkur ederim size umitsizlige kapilmak da istemiyorum ama her ay adet oldugumu gorunce karamsarlasiyorum iste

Arkadaslar bende test yaptim testte silik çizgi cikti. Doktora gittim ultrasonda hicbirsey gòrulmedi. Beta hgc testimde 33 cikti Hamilemiyim sizce yoksa ne? Cok üzgunum.Gunlerdir agliyorum uyuyamiyorum Korundugumuz halde gebe kaldim sanirim neyapacam bilmiyorum 7 sene cerisinde 3 sezeryan gecirdim. 3 çocugum var zaten

Ben henuz hic hamile kalamadigim icin yasadigin surec nasildir ihtimaller nelerdir bilemiyorum ama boyle sıkıntılı durumlarda her şer gibi gordugumuz seylerde de hayir oldugunu dusunmek beni cok rahatlatir. Su anki durumumda da tutundugum dallardan biri bu. Sen de bence oyle dusun. Insallah senin icin hayirli olan olur.

Esim Allah verdiyse bir bildigi vardir vermis diyor şayet gebelik var ise aldirmama karsi ne yapicagim bilmiyorum Ama hayatimida riske edemem helede arkamda 3 çocuk varken lütfen yardim edin kimseye anlatamiyorum

regliniz gecikmeden belirti yaşamanız pek olası değil bence ama tabi istisnalar var, psikoloji cidden çok önemli yalancı hamilelik belirtileri yaşıyor olabilirsiniz, siz gebe kalmak için yeterince bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyor musunuz yumurtlama dönemini takip etmek kayganlaştırıcı kullanmamak ilişkiden sonra bi süre kalkmadan beklemek gibi

Esiniz de sperm testi verdi mi belki onda bir sıkıntı vardır

Esim Allah verdiyse bir bildigi vardir vermis diyor şayet gebelik var ise aldirmama karsi ne yapicagim bilmiyorum Ama hayatimida riske edemem helede arkamda 3 çocuk varken lütfen yardim edin kimseye anlatamiyorum
Evet

Evet hepsini yapiyorum yeterince bilgi sahibiyim. Arastirdigimda ilk ay icin bas donmesi olabilir yazan yerler vardi ben de yasayan var mi acaba diye dusunerek buraya yazmak istedim. Ama gercekten psikolojik de olabilir bilemiyorum. Bugun de bas donmesi devam ediyo tabi baska bi problem de olabilir onu da bilemiyorum

Esiniz de sperm testi verdi mi belki onda bir sıkıntı vardır
Yok hayir benim sonuclarimin cikmasini beklemistim bi anormallik cikmazsa yaptiririz diye dusunduk ama sadece fsh im 10un uzerinde cikti

Yok hayir benim sonuclarimin cikmasini beklemistim bi anormallik cikmazsa yaptiririz diye dusunduk ama sadece fsh im 10un uzerinde cikti
Olsun canım benim yine de iki taraflı bu iş bence o da yaptırmalı ona göre bi yol almalısınız bilemezsiniz ki

Evet dogru diyosun yaptirmak gerekiyo zaten doktor da soylemisti esin de gorunsun diye ben ilk firsatta randevu almaliyim sanirim
Doktor da söylemiş bak cunku bu durumlar ona göre sekil almalı devlet hastanesinde bakıyolar mutlaka esinin de gitmesi gerektiğini dusunuyorum ben

baş dönmesi gebelik belirtisi olabiliyor ama çok rastlanan bi belirti değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…