- Konu Sahibi hulyaerdogan
Merhaba benimde adetim bugün olmalıydı test verdim 2.0 çıktı sizinde mi az çıkmıştıBetam 90 çıkmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde adetim bugün olmalıydı test verdim 2.0 çıktı sizinde mi az çıkmıştıBetam 90 çıkmış
Canim kuruma cizgisi gibi duruyo varla yok gibi 5 ve ustu hamile sayiliyor tekrarla testlerini ilk idrarla2 gün önce betam 0.1 geldi ama 3 gündür testlerim silik çıkıyor bozuk diye bugün farklı markayla yapayım dedim yine silik çıktı kızlar ya deliricem
Eki Görüntüle 3628119
canim bekle olmazsan iki gun sonra tekrar ver test yaptin mi evde pozitif gorup gittinMerhaba benimde adetim bugün olmalıydı test verdim 2.0 çıktı sizinde mi az çıkmıştı
Kuruma çizgisi gibi değil aslında ama fotoğrafta böyle çıkıyorCanim kuruma cizgisi gibi duruyo varla yok gibi 5 ve ustu hamile sayiliyor tekrarla testlerini ilk idrarla
Canim ben öyle gordum hevesini kirmak istemiyorum ama ilk 10 dk da cikan cizgi pozitif oluyo sonrasi onemli degil o da kuruyana kadar cikabilir testlere cok bel baglamayin diyor doktorlar regl tarihin tekrarlayabilirsin awox ve laboquik en guvenilirleri insallah vardir canim regline kac gun vardiBen de bu sabah böyle gördüm. 10 dk falan sonra negatife döndü.![]()
13 ağustos ta olmalı. Erken mi yaptım acabaCanim ben öyle gordum hevesini kirmak istemiyorum ama ilk 10 dk da cikan cizgi pozitif oluyo sonrasi onemli degil o da kuruyana kadar cikabilir testlere cok bel baglamayin diyor doktorlar regl tarihin tekrarlayabilirsin awox ve laboquik en guvenilirleri insallah vardir canim regline kac gun vardi
Birsey kalmamis biraz bekle belki gec dollenme vs de olabilir regl gununde tekrarlamani tavsiye ederim13 ağustos ta olmalı.
Gerçekten insanın başına ne gelse meraktan geliyor. Dediğinizi yapacağım. Bekleyeceğim artıkBirsey kalmamis biraz bekle belki gec dollenme vs de olabilir regl gununde tekrarlamani tavsiye ederim
Oyle canim acele etme sabret bakalkm ne olucak yeni mi denemeye basladinjzGerçekten insanın başına ne gelse meraktan geliyor. Dediğinizi yapacağım. Bekleyeceğim artık![]()
Canım evde yaptım çok çok silik çizgi cikmisticanim bekle olmazsan iki gun sonra tekrar ver test yaptin mi evde pozitif gorup gittin
Testin hangi marka canmCanım evde yaptım çok çok silik çizgi cikmisti
Testin hangi marka canm
Herkeste olmuyo cnm oyle bi zorunluluk yok tabiki kac gun var reglineKızlar benim de bir sorum olacak hamilelikte adete bir hafta kala akıntı olmak zorunda mı benim şu an hiç akıntım yok da hamile olsam olması mı gerekirdi böyle bir şey var mı
Yalanci pozitiflik verdigini duydum tekrarla yarin istersenNimo canım
Bir hafta veya 8 gün varHerkeste olmuyo cnm oyle bi zorunluluk yok tabiki kac gun var regline
Bekle bakalim bisey kalmamış benim de ayni akintim vs yok bazisinda iki uc gun kala basliyo bazisinda hic olmuyoBir hafta veya 8 gün var
2 gün var reglmaGeciktiniz mi peki