Sizce hamilemiyim kızlar

2 gün önce betam 0.1 geldi ama 3 gündür testlerim silik çıkıyor bozuk diye bugün farklı markayla yapayım dedim yine silik çıktı kızlar ya deliricem
IMG_0206.webp

Canim kuruma cizgisi gibi duruyo varla yok gibi 5 ve ustu hamile sayiliyor tekrarla testlerini ilk idrarla
Kuruma çizgisi gibi değil aslında ama fotoğrafta böyle çıkıyor 🥹 evet 0.1 negatif biliyorum ama üç gündür farklı testler silik çıkıyor marka da değiştirdim

Ben de bu sabah böyle gördüm. 10 dk falan sonra negatife döndü. 😞

Eklentiler

• IMG_3090.webp
    IMG_3090.webp
    164 KB · Görüntüleme: 10
Ben de bu sabah böyle gördüm. 10 dk falan sonra negatife döndü. 😞
Canim ben öyle gordum hevesini kirmak istemiyorum ama ilk 10 dk da cikan cizgi pozitif oluyo sonrasi onemli degil o da kuruyana kadar cikabilir testlere cok bel baglamayin diyor doktorlar regl tarihin tekrarlayabilirsin awox ve laboquik en guvenilirleri insallah vardir canim regline kac gun vardi

Canim ben öyle gordum hevesini kirmak istemiyorum ama ilk 10 dk da cikan cizgi pozitif oluyo sonrasi onemli degil o da kuruyana kadar cikabilir testlere cok bel baglamayin diyor doktorlar regl tarihin tekrarlayabilirsin awox ve laboquik en guvenilirleri insallah vardir canim regline kac gun vardi
13 ağustos ta olmalı. Erken mi yaptım acaba

Kızlar benim de bir sorum olacak hamilelikte adete bir hafta kala akıntı olmak zorunda mı benim şu an hiç akıntım yok da hamile olsam olması mı gerekirdi böyle bir şey var mı

Back
X