- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Bilemiyorum kendimi dinlemedim ama yoğun bi şekilde yorgunluk ve uyku hali yasayinca suphelendimreglinize 6 gün kala hamilelik belirtileri göstermeniz mümkün mü sizce? döllenme gerçekleştiyse bile daha kese yeni yeni oluşuyor, embriyo oluşmamış bile, bu koşullarda nasıl belirtileriniz başlayabilir ki?
Tebrik ederim. Peki 2.cizgi kaç saat sonra belirmişti?Pozitif gibi duruyo ama tekrar yap bence cok zaman gecmis. Ben yaptigimdada sonradan belirginlesti cizgi vehamileydim. Onceleri yaptigimda negatif cikti ve 6 saat snrada negatifti cizgi fln ypktu
Peki ne ki o oyleBaya dikkatli baktm da merak edip negatif çizgi gibi görünen şey olması gereken yerde değil adetin gecikince git doktora
Benim değil sanırım öyle mi?Benımde boyle bieşey başıma geldi hatta ben testi.çöpe atmiştim merak edip baktım 3 saat sonra falan. Test pozitifti ve hamileydim. Ama testin cızgısı olması gereken yerde ve düz bi cizgiydi
Negatif gibi duruyor cnmBenim değil sanırım öyle mi?
Bilemem ama çizgi yerinde değil adetin geçsin o zaman yap tekrar ama umutlanma rabbim gönlüne göre verir inşallahPeki ne ki o oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?