- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Duzensizlik var ama ovulasyon testi yapıyorum 6 gün sonra adet olucamLekenin solunda silik bir çizgi var hibi görünüyor ama lekelenme de olabilir o hiç net değil.Gunu gününe mi oluyorsun adetini?
Haber vericem tabiki. 2 gün sonra tekrarlamaya karar verdimEvet ya da hayır demek pek dogru degıl
Bnm yaptıgım testlerde zaman gecse de tek cızgı duruyordu
Ben senın yerınde olsam kosup bıda test alırdım sabahı hatta kan sonucunun cıkmasını bekleyemeZdım
Hayırlısı olsun
Hbr ver mutlaka
Benim de duzensizlik problemim olmuştu dk.hapını yarıda kesince.6. Ayda hamile kalmışım yine deDuzensizlik var ama ovulasyon testi yapıyorum 6 gün sonra adet olucam
Maşallah ne guzelBenim de duzensizlik problemim olmuştu dk.hapını yarıda kesince.6. Ayda hamile kalmışım yine de
Olayın özü kafaya takmamak.4 ay boyunca çok takmıştım.Dr hormonları etkiliyor bu kadar kafaya takma deyince düşünmeyi bırakmaya çalıştım.Çalışan biriydim çok zor olmadı kafa dağıtmak.Dingin olmak lazım.Maşallah ne guzel
Canım yarın tekrar yap bunda tam belli değil ne olduğu idrar çok sarartmış.Hanımlar selam. Adet olmama daha 6 gün var. 2 gündür çok yorgunum ve surekli uykum geliyor o yuzden bugun gebelik testi yaptım. Ilk baş hiç bisey yoktu aradan 3 saat geçti 2.cizgi çıkmış. Başına daha önce böyle bisey gelen oldu mu ? Sizce hamilemiyim? Lütfen fikir verin..Eki Görüntüle 1986218
Kanla karisik yaptım cnm ondan öyle gozukuyor:)Canım yarın tekrar yap bunda tam belli değil ne olduğu idrar çok sarartmış.
İnşallah hamilesindir
Nasıl kanla karışık yaptın ?Kanla karisik yaptım cnm ondan öyle gozukuyor:)
Kekik ne ise yariyoTavsiyem bayanlar eşinize kekik yedirin.
Kekik ne ise yariyo
Kekik çayı mi iciriyodunuz kekik yedirdiniz mi nasıl yaptınız :)Cinsel isteği arttırıyor afrodizyak etkisi.Sarımsak da aynı şekilde.
Vayy bende zeytine döküyordum çayla da karıştırıp kendim içiyordum ama sadece tadını sevdiğim için boyle şeylere de yarıyormuş demekBaharat olarak.Domatesin üstüne yemeklerin içine Allah ne verdiyse
Cok az bi damlanin yarısı kadar kanda koydum idrara kana daha çabuk geçiyor ya beta varsa çıksın diye. Bizim topikte bi arkadaş hem kanla karıştırıp yaptı hem ıdrarla yaptı. Idrarla yaptigi bildigin negatif kanli olanda silik cizgi vardı suan hamile. Daha erken gösteriyor varsaNasıl kanla karışık yaptın ?
Anladım canım tekrar dene bakalım aynı olacakmı inşallah hamilesindir ya çook sevinirim.Aramızdan biri daha hamiş olsunnCok az bi damlanin yarısı kadar kanda koydum idrara kana daha çabuk geçiyor ya beta varsa çıksın diye. Bizim topikte bi arkadaş hem kanla karıştırıp yaptı hem ıdrarla yaptı. Idrarla yaptigi bildigin negatif kanli olanda silik cizgi vardı suan hamile. Daha erken gösteriyor varsa
Canım benim topige gelsene yazdım oraya bugün kan testi verdim saglikocagindaAnladım canım tekrar dene bakalım aynı olacakmı inşallah hamilesindir ya çook sevinirim.Aramızdan biri daha hamiş olsunn
Tamam canım geliyorummCanım benim topige gelsene yazdım oraya bugün kan testi verdim saglikocaginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?