- 4 Ağustos 2010
- 757
- 1.112
- 313
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Cok enteresan ama iki hamileligimde de adetime 1 hafta kala mide bulantim oldu. Ve idrar testleri pozitif cikti. Bulantı 1 hafta kadar sürüyordu sonra geciyordu.reglinize 6 gün kala hamilelik belirtileri göstermeniz mümkün mü sizce? döllenme gerçekleştiyse bile daha kese yeni yeni oluşuyor, embriyo oluşmamış bile, bu koşullarda nasıl belirtileriniz başlayabilir ki?
Sen hamile degilmisin cnm ya benim topige yazmistinBenim de oldu geçen ay. Saatler sonra pozitifti. Ama kan testi negatifti. Belli olmaz sen kan testi ver.
Sabırlı olabilirsem beklicem bakalimBen ikinci çizgi falan göremiyorum . 3 saat sonra çiş kuruyup leke yapmış gibiHem 6 gün önceden hamile olsan bile çıkmaz,sabırlı ol bekle adetin gelsin geçsin sonra tekrar yaparsın.
Kac saat sonra bikmiyorum kenara koymustum dha snra baktigimda silik cizgi vardi. Adetin gecikince tekrar yap. Yada erken hamilelik testleri var adetten oncede yapilabilen onlardan alip yapTebrik ederim. Peki 2.cizgi kaç saat sonra belirmişti?
OlurSağlık ocagina gidicem yarın en iyisimi kan testi yapmak. Adete 5 gün varken belli olur mu kanda?
Maaaaalesef canım. Bir ay dinlenmeden sonra bu ay yeniden menagon iğneye başladık bakalım. Salı kontrolüm var, muhtemelen çatlatma iğnesi verecek.Sen hamile degilmisin cnm ya benim topige yazmistin
Ay inşallah ya sagolunIki hamileliğimi de 6 gün kala saatler sonra çıkan çizgiyle ogrendim. Hamile olmayınca saatler sonra da olsa çizgi çıkmıyor. Yarın sabah bir tane daha yapın orta idrarınızla.
Yaaa ciddi misiniz?Tebrikler, kesinlikle hamilesiniz. İkinci çizgi ertesi gün belirmişti benim de.
Ama erkek bebegim olacak demiştin ben mi yaniliiyorum ki?Maaaaalesef canım. Bir ay dinlenmeden sonra bu ay yeniden menagon iğneye başladık bakalım. Salı kontrolüm var, muhtemelen çatlatma iğnesi verecek.
Fanfini öncesi bebek için tavsiyen varsa alırım bak
Bu test pozitif deil çizgi bile yok sadece idrar birikintisi olmuş ayrıca hiçbir gebelik testi 6 gün önce sonuç vermez adetiniz geçerse yada adet günü test yaparsanız sonuç alabilirsinizHanımlar selam. Adet olmama daha 6 gün var. 2 gündür çok yorgunum ve surekli uykum geliyor o yuzden bugun gebelik testi yaptım. Ilk baş hiç bisey yoktu aradan 3 saat geçti 2.cizgi çıkmış. Başına daha önce böyle bisey gelen oldu mu ? Sizce hamilemiyim? Lütfen fikir verin..Eki Görüntüle 1986218
Olmayabilir ben adetime 6 gün kala kanda yaptirmistim değer 3 cikmisti negatif dediler çok aglamistim oysa hamileymisim bence kesinlikle bekleyinSağlık ocagina gidicem yarın en iyisimi kan testi yapmak. Adete 5 gün varken belli olur mu kanda?
Bence konu sahibini boş yere heveslendiriosunuz resmi yakinlastirip iice bakın çizgi bile yok tamamen idrar birikintisiTebrikler, kesinlikle hamilesiniz. İkinci çizgi ertesi gün belirmişti benim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?