Sizce hamilemiyim (resimli)

Cok enteresan ama iki hamileligimde de adetime 1 hafta kala mide bulantim oldu. Ve idrar testleri pozitif cikti. Bulantı 1 hafta kadar sürüyordu sonra geciyordu.
Kendimce betahcg kanda yukselmeye baslayinca herhalde bende bulanti yapiyor ilk etapta diye dusundum

Ben ikinci çizgi falan göremiyorum . 3 saat sonra çiş kuruyup leke yapmış gibi Hem 6 gün önceden hamile olsan bile çıkmaz,sabırlı ol bekle adetin gelsin geçsin sonra tekrar yaparsın.
Sabırlı olabilirsem beklicem bakalim

Iki hamileliğimi de 6 gün kala saatler sonra çıkan çizgiyle ogrendim. Hamile olmayınca saatler sonra da olsa çizgi çıkmıyor. Yarın sabah bir tane daha yapın orta idrarınızla.

Hamile olabilirsin. 10 dk dan sonra dikkate almayın dese de sonradan çizgi oluşan testler genelde pozitif oluyor. Yarın kan testi yaptır bence testte çizgi belirmeye başladıysa kanda kesin çıkar.

Negatif. 6 gün önceden bu kadar belirgin olmaz zaten. Çizgi kontrol çizgisinde değil

Maaaaalesef canım. Bir ay dinlenmeden sonra bu ay yeniden menagon iğneye başladık bakalım. Salı kontrolüm var, muhtemelen çatlatma iğnesi verecek.

Fanfini öncesi bebek için tavsiyen varsa alırım bak
Ama erkek bebegim olacak demiştin ben mi yaniliiyorum ki?

Bu test pozitif deil çizgi bile yok sadece idrar birikintisi olmuş ayrıca hiçbir gebelik testi 6 gün önce sonuç vermez adetiniz geçerse yada adet günü test yaparsanız sonuç alabilirsiniz

Lekenin solunda silik bir çizgi var hibi görünüyor ama lekelenme de olabilir o hiç net değil.Gunu gününe mi oluyorsun adetini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…