sizce hamilemiyim

Ebru6307

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2025
53
3
1
kızlar bugün adet günüm bu erken gebelik testini yaptım kan da verdim sonuç yarın çıkacak ama ümitli değilim hep böyle oluyor bu test hep beni yanıltıyor

Eklentiler

• IMG_20250520_114910.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20250520_114909.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20250520_114904.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 66
bu arada kaset testini yaptım bu markanın şimdi negatif çıktı ümidim tam gitti
Benimde öyle erkende silik kasette negatif çıkıyor adet olmadım ama ağrılarım var adet bekliyorum 17 sinde erken gebelik testi silik ama bu sabah kaset yaptım negatif tuhaf kan vermedim cumaya kadar olmazsam veririm

kızlar bugün adet günüm bu erken gebelik testini yaptım kan da verdim sonuç yarın çıkacak ama ümitli değilim hep böyle oluyor bu test hep beni yanıltıyor
Çanım bence sen hamilesin çizgin pembe daha önce böyle çıkmışmıydı hiç

Çizgi pembe bence gebelik var
Canım benim ovulasyon testine bakar mısınız sizce yumurtlama çatlama olmuş mu son testi yeni yaptım sanki pik olucak gibi tekrar anlamadım

Eklentiler

• IMG_2225.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_2248.webp
    113,9 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_2222.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 33
Benimde öyle erkende silik kasette negatif çıkıyor adet olmadım ama ağrılarım var adet bekliyorum 17 sinde erken gebelik testi silik ama bu sabah kaset yaptım negatif tuhaf kan vermedim cumaya kadar olmazsam veririm
ben bugün kan verdim çıkar artık sbaah

canım evet geçen ayda aynısı olmuştu adet günüm ben heycan yapıp adetten 5 gün önce kan verdim 0.1 çıktı sonuç negatif bugün yaptim tekrardan iki çizgi net çıktı bilmiyorum yarın belli olur

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz
8 mayısta doktorum sıvı birikmesi var bu geceyi değerlendirin yumurtlama olmuş dedi normalde 28 günde bir adet görüyorum o yüzden 23 Mayıs’ta adet olmam gerekir ama erken yumurtladıysam eğer doktorun dediği gibi 21 Mayıs’ta adet olmam gerekiyor ama sadece göğüsleri şiş ağrıyor normalde âdetten bir hafta on gün öncesinde adet sancısı başlardı şu an öyle bir şey yok sanki adetime çok varmış gibi, yumurtlamamın olduğu hafta ağrıdı sadece karnım sonra geçti hamile olabilir miyim

aynı durumu bende yaşadım yumurtlama gününden adet günüme kadar göğüslerimde ağrı ve şişlik vardı işte bugün test yaptım inşallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…