Markası nedir ?kızlar bugün adet günüm bu erken gebelik testini yaptım kan da verdim sonuç yarın çıkacak ama ümitli değilim hep böyle oluyor bu test hep beni yanıltıyor
Benimde öyle erkende silik kasette negatif çıkıyor adet olmadım ama ağrılarım var adet bekliyorum 17 sinde erken gebelik testi silik ama bu sabah kaset yaptım negatif tuhaf kan vermedim cumaya kadar olmazsam veririmbu arada kaset testini yaptım bu markanın şimdi negatif çıktı ümidim tam gitti
Çanım bence sen hamilesin çizgin pembe daha önce böyle çıkmışmıydı hiçkızlar bugün adet günüm bu erken gebelik testini yaptım kan da verdim sonuç yarın çıkacak ama ümitli değilim hep böyle oluyor bu test hep beni yanıltıyor
Canım benim ovulasyon testine bakar mısınız sizce yumurtlama çatlama olmuş mu son testi yeni yaptım sanki pik olucak gibi tekrar anlamadımÇizgi pembe bence gebelik var
ben bugün kan verdim çıkar artık sbaahBenimde öyle erkende silik kasette negatif çıkıyor adet olmadım ama ağrılarım var adet bekliyorum 17 sinde erken gebelik testi silik ama bu sabah kaset yaptım negatif tuhaf kan vermedim cumaya kadar olmazsam veririm
Çanım bence sen hamilesin çizgin pembe daha önce böyle çıkmışmıydı hiç
Ayyy inşallah hamilesinizdir inşallahben bugün kan verdim çıkar artık sbaah
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz
8 mayısta doktorum sıvı birikmesi var bu geceyi değerlendirin yumurtlama olmuş dedi normalde 28 günde bir adet görüyorum o yüzden 23 Mayıs’ta adet olmam gerekir ama erken yumurtladıysam eğer doktorun dediği gibi 21 Mayıs’ta adet olmam gerekiyor ama sadece göğüsleri şiş ağrıyor normalde âdetten bir hafta on gün öncesinde adet sancısı başlardı şu an öyle bir şey yok sanki adetime çok varmış gibi, yumurtlamamın olduğu hafta ağrıdı sadece karnım sonra geçti hamile olabilir miyim
Ayyy inşallah hamilesinizdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?