- Konu Sahibi umutlardunyasi
-
Tesekkur ederim miz miz cevabin icin... Benim esim korunuyordu. Ben korunmuyordum. Kilolu degilim zayifim. Yani boyuma orantili. Adetimde duzenliydi.
ınsallah hamılesındır cnm
korunuyormuydun bıraktın demı
kılon varmı
adetlerın duzenlımı
bunlar onemlı hemen hamıle kalman ıcın
:ecrin_bebek:Selamlar herkese. Araniza yeni katildim. Bu soruyu en uygun hamile kadinlara sorulur diye dusunerek size sorumu yoneltmek istiyorum. Bebek sahibi olmaya karar verdik. Yaklasik 1 hafta sonra adetim gelmesi lazim. Hamile olup olmadigimi adetimi beklemeden ogrenmeyi umuyorum.Cok merak ediyorum:) 3 gundur kasiklarimda agri var. Acaba bu bir belirti olabilirmi? Lutfen cevap...
:ecrin_bebek:Selamlar herkese. Araniza yeni katildim. Bu soruyu en uygun hamile kadinlara sorulur diye dusunerek size sorumu yoneltmek istiyorum. Bebek sahibi olmaya karar verdik. Yaklasik 1 hafta sonra adetim gelmesi lazim. Hamile olup olmadigimi adetimi beklemeden ogrenmeyi umuyorum.Cok merak ediyorum:) 3 gundur kasiklarimda agri var. Acaba bu bir belirti olabilirmi? Lutfen cevap...
umutlardünyası aynı durumdayız canım. SAT 03 ocak benim de.şimdiye kadarki düzenine bakarsak 29 bilemedin en geç 30 ocakta adet olmam gerek ama çatlayacam artık kendimi dinlemekten. valla hamile değilsem de bu stresle gününde adet görebileceğimi de zannetmiyorum.kan testi yaptırayım diyorum valla görmemişin gebelik denemesi olmuş durumuna düşmek de istemiyorum.sanırım ilk denememiz olduğundan bu heyecan.hayırlısı olsun ikimiz için de inşallah.haber ver emi hamileysen :)
merhaba canım.. bende senin gibiyim.kaç gündür bu sitede dolanıyorum sorularıma cevap bulmak için.. benimde en geç ocak 1 de regli olmam lazım. yani daha 5 günüm var. ama hamilemiyim acaba diye çok merak ediyorum. idrar testinde çıkarmı acaba. nasıl anlıycaz biz bunu.. allah hayırlısını nasip etsin.. bi gelişme olursa benide haberdar edermisin.boshayallersmileboshayallersmile
belki çıkar ama çıkmayada bilir döllenmenin zamanına bağlı geç döllenme değilse çıkıbilir ama geç döllenme olduysan çıkmıyo hatta adetinden sonra bi hafta geçsin yinede net çıkmaya biliyor.şimdi hamileysen eğer çıkmazsa moralini çok bozabilir ben öyle olmuştum meğer hamileymişim ikinci testi resmen terleye terleye yapmıştım stresten ama 2. de çıktı ama adetimden 1 hafta sonra anca oda okadar silikdi ki zor anlamıştım bide benim kasıklarımda ağrı olmuştu adet olucam gibi ya psikolojikdi yada gerçekdi hatta 2 tane hap içmiştim kesin olcam diye sen öyle bi hata yapmaa sakın
selam arkadaşalr bırsey soracagım lutfen bana yardımcı olun hamıle olmakta korkuyorumm bılgım yok ve korkuyorum... adetim 29 aralıkta oldu 5 ocakta bıttı. ve adet bıtımınden 3 4 gun erkek arkadaşımın spermleri elime bulaştı ve ben aradan 15 20 dakika sonra unutarak ben elimi vajınama surdum.. bugun ayın 27sı ve benım adetıme ıkı gun var ve cok korkuyorum hamıle olmkatan lutfen yardımcı olun bılgınız varsa yazın luten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?