Sizce hamilemiyim?

hamra86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
238
8
318
Arkadaslar korunmayı iki ay oldu bırakalı.. bu ay adet günümden bir gün önce leke geldi tamam adet oldum dedim.. ama bugün 5. gnüm hala kahverengi az miktarda leke var.. acaba hamilemiyim. erken diye testde yapmadım

Son düzenleme:
cevap verecek kimse yokmuuuuuuuuuuuuu?

bence adet günü geçtiyse ve sadece az miktarda leke varsa hamillelik belirtisi de olabilir. test yap derim ben...

valla ben anlasam cevap vercem sana da ben de anlamadım bu işten. ben de 7 gündür adet görmüyom. bugün test yaptırdım s.ocagında negatif çıktı. doktor sabah gel kandan bakalım dedi. ama gitmiycem. çünkü akıntı dışında şikayetim yok. gösüsde şişkinlik ağrı yok. tık yok. fitil kullanmıştım bi de antibiyotik o geciktirdi heral..

canm benimde hiç başka şikayetim olmamıştı sadece 4 gün arayla saçmasapan bı adet olmuştum, planlı bı gebelikte bekledığım yoktu şuan dokuz aylık hamileyim test için erken değil kesin sonuç verir ben labratuarda çalışıyordum o yuzden net konuşuyorum, ama testi kanda yaptırıcaksın sabah akşam farketmez 2 saatte sonuç verirler aklındaki tum sorular silinir

gidip yaptırmam gerek evet. şüphelerim de gitmiş olur. ama silikte olsa idrarda çıkardı hamile olsam. bugun 7. gün az değilki

evet kanda cıkar ama ne bilim ben ilk bebegimi gelişmediği icin kayvettim.. ve korkularımı 8 ay gecmesine ragmen yenemedim.. ya kötü bişey olursa demekten doktora bile gidemiyorum ne yapcam ben yaa

Arkadaslar korunmayı iki ay oldu bırakalı.. bu ay adet günümden bir gün önce leke geldi tamam adet oldum dedim.. ama bugün 5. gnüm hala kahverengi az miktarda leke var.. acaba hamilemiyim. erken diye testde yapmadım

Reglini 5 gün geçtiyse idrar testi yapabilirsin varsa büyük ihtimalle çıkacaktır. Lekelenme yerleşme kanamasına benziyor, inşallah hamilesindir.

inşallah yaa dua edin bu sefer bebegimi alırım kollarıma.. inş carsamba yapıcam

arkadaşlar merhaba, adet günüme şuan 4 gün var haliyle dün 5 gün vardı.şüphelendiğim için dayanamadım bir test yaptım.hafif bir çizgi çıkması üzerine kan testi yaptım degerim 5.34 çıktı.sizce dururm nedir?

benim once pembe bi leke geldi sonra daha koyu kivamda devam etti..yani cok ilginc bir regl donemi gecirdigimi dusunmustum...sonra ogrendim ki hamileyim..bence kizlar herkezde daha farkli ya ne umitlenin gereginden fazla nede umutsuzluga kapilin..pozitif dusunun...gelecek bebiisss

test yaptım hanımlar hamileyim:)

ilk tebrik eden ben olayım canım tebrikler darısı başıma

cok tesekkür ederim darısı tüm isteyenlerin basına.. benim 1. ci gelişmedi kürtaj oldum..inş bu sefer hersey yolunda gider

Merhaba,
yeni üye oldum, doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama sormak istediğim şu;
9 Ocakda son adetimi oldum, sonra 23 ocakta ara kanamam oldu, doktorum ovulasyon kanaması dedi.
eğer bugünlerde eşinle beraber olduysan hamile kalabilirsin ve de normal zamanında adet göreceksin yine dedi. Ben pek ihtimal vermedim ama hala adet de olmadım.
Böyle bir durum başına gelen var mı?
yardımcı olursanız sevinirim.

istersen önce eczaneden bir test al ikinci çizgi silik bile olsa hamilelik var demektir eğer 2. çizgi çıkarsa hemen kan testi yaptır
herşey gönlünce olsun

hamra86 arkadaşım öncelikle tebrik ederim seni. darısı başımıza:) bişi sorcam benim durumumda seninkine benziyo. adetim tuhaf oldu bu ay. dün bitti. normalde 10 gün sürer. yine 10 gün sürdü ama sadece kahverengi leke şeklinde. bugün akşama doğru test yaptım. ilk başta hiç bişi yoktu. 2 saat sonra baktığımda belirgin bir 2. çizgi vardı. acaba bende hamile olabilirmiyim?? inşallah ya! yrn kan testi yaptırıcam.. senin 2. çizgi hemenmi çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…