Sizce hamilemiyim?

merhab arkadaslar. 6 gun kala adete test yaptim ne gatif cikti. bugun 3 gun var adete test yaptim negatifi gordum biraktim. saatler sonra ayni gun icinde oylesine birdaha bakayim dedim teste bi silik cizgi gordum ama hayal mayal cizgi. yumurtlamadan beri inanilmaz gogus sancim var. arasira kasik sancisi cekiyorum ayrica baska belirti yok. hamilemiyim acaba

Arkadaslar korunmayı iki ay oldu bırakalı.. bu ay adet günümden bir gün önce leke geldi tamam adet oldum dedim.. ama bugün 5. gnüm hala kahverengi az miktarda leke var.. acaba hamilemiyim. erken diye testde yapmadım
Bende o durumdayim suan sadece lekeler geliyo hala.. benil adetim duzenlidir 25 gunde bir gelir ve ara sira 30cu gun gelir yoksa hep olurum ilk defa basima geliyo karin ve daha altta agrilarim var gogus uclarim sisiyo ve aciyor... 3 yildir bebek istiyoruz ne test yaptim ne yaptircam umudum yok.. hava degisikliginden olmustur diyip oylece duruyorum umarim diledigin ne varsa o olur hamile olursun

Reglini 5 gün geçtiyse idrar testi yapabilirsin varsa büyük ihtimalle çıkacaktır. Lekelenme yerleşme kanamasına benziyor, inşallah hamilesindir.
Merhaba ben reglim 7 gün geciktikten sonra test yaptım negatif cikti aradan 10 güngeçikten sonra hala olmamiştım toplam 16-17 gün regli gecikmesinden sonra ilk başta kahve rengi bi pıhtı geldi beklemis kan gibi sonrasında yarım ped dolduracak kadar geldi toplam 6 gün sürdü normal regli olurmuş gibi ama normal reglimden çok daha az kan vardı hatta pek bile kullanmadım diyebilirim sadece geceleri çeyrek ped doluyordu dünden beride meme uçlarım acıyor goguslerim şis gibi hamile olmak istemiyorum bana bilgi verir misiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…