Sizce hamilemiyim?

Umitlendirmek istemem ama yerlesme kanamasi gibime geldi sanki. benim basima geldi hatta adette oldum ama herzamankinden farkliydi tabi.7 gun gectiyse bi test al yap bizede haber verrr..hadi bakalim hayirlisi insallahhh..

işAllah hamilesindir canım.. ben sağlık ocagında yaptım hemsire 2 cizgide cok belirgin dedi.. sen bence kan tesi yaptır

canım benim çok çok tebrik ederim.darısı bizim başımıza inşallah...

ay ya bende bi gün böyle sevinebilecekmiyim.benide böyle tebrik ederlermi acaba ooof oof

inşallah canım seninde haberini duyarız birgün.. ben hala sevinemedim inan ilk yasadıklarımın pskolojisi hala üzerimde.. ve ultrasyona giremiyorum korkuyorum

arkadaslar en buyuk belirti aslinda.. annemden ögrendim bende meme ucu normalde soguk olur.. ama hamileyken meme ucu ates gibi yanar ...ben öyle anladim hamile oldugmu ama dusuk yaptim eylulde.. simdide suphelendigimde hemen meme ucunun isisina bakiyorum elimin tersiyle soguksa degilim :) dogru cikiyo yuz de yuz :)

benimki hep sıcak ya ben nasıl anlıcam yaa

adetime şuan 8 gün var baktım sıcak geldi

ya canim benim, hamile olunca ates gibi yaniyo inan ki :) tam uc kismi diger kisimlara göre daha soguk dikkatli bakarsan anlarsin

ya canim benim, hamile olunca ates gibi yaniyo inan ki :) tam uc kismi diger kisimlara göre daha soguk dikkatli bakarsan anlarsin

doğrudur hayatım benim zaten şuan diğer kısımlarıyla aynı sıcaklıkta öyle çok sıcak değil gibi..ama dikkat edicem bakalım nasıl oluyo

insallah hamilesindir :) Allah bekleyen herkese bebek versin...karinlarinizi kucaklarinizi coluk cocukla doldursun :)
meme ucu sicakligini annem hep derdi , yazin hamile kalinca anladim ne demek oldugunu, sonra tabi dustu insallah bu yaza yine dusunuyorum yada en erken ihtimal nisanda baslarim calismalara kismet

Umitlendirmek istemem ama yerlesme kanamasi gibime geldi sanki. benim basima geldi hatta adette oldum ama herzamankinden farkliydi tabi.7 gun gectiyse bi test al yap bizede haber verrr..hadi bakalim hayirlisi insallahhh..
henüz 7 gün geçmedi, pazartesi ya da salı olmam lzmdı hala bisey yok, dün test yaptım zate maalesef negatif

kızlar bana yardımcı olurmusunuz?1.5 senedir evliyim çocuk istiyoruz olmuyor tedavi görüyorum bu ayda serephone kullandım 14.günde pregnly yaptırdım ona rağmen adetim ocağın 5 inde oldu hala daha olmadı yani bugün 42.gün ama perşembe günü kırmızı kan geldi 1-2 damla cuma günüde aynı şekilde oldu pazar günü de kahverengi akını arkasından 1-2 damla kan geldi pazartesi de kahverengi lekelenme geldi aynı gün test yaptırdım tabiki idrarda çıkmadı negatif çıktı adetimin belirtileride yoktu bugün göğüslerim sızlamaya başladı kaç gündürde baş ağrısı çekiyorum acaba bu adet belirtisimi yoksa gebelik belirtisimi ?lütfen acil cvp yazarmısınız

sen en iyisi hastaneye gidip kan tahlili yaptır. kesin sonucu öğrenmiş olursun.

sevgisim tam nasıl oldu bi anlatırımısın lütfen benim de 3 gün regl im sürer 1.gün açık renk 2.günü koyu ama çok az ve 3.hiç gelmedi de

bana kalırsa tekrar test al yrn sabah da sağlık ocağına git durumu anlat için de rahat eder en azından

bende 16.hazıranda asılama yaptırdım bugun ayın 2 temmuz ve benım adet gunum hafıf kahve rengı leke geldıı hamıle olma sansım sızce var mııı

Merhaba ben süsuk yaptim nisan ayinda simdi tekrar denesim ama suan 11 gun car regli olmama fakat bugun koyu renkli bir kanamak var az az geliyor. Ve ara ara kasiklarimda agri var sizxe neden hamileleik yerlesme kanamasi falan siyorlar olabilir mi

sevgisim tam nasıl oldu bi anlatırımısın lütfen benim de 3 gün regl im sürer 1.gün açık renk 2.günü koyu ama çok az ve 3.hiç gelmedi de
Merhaba benmde 11 gun var regli olmama ve suanda cok koyu renkli bir kanamam var az az. Hamile kalmak cok istiyorum sizce bu bir belirtimi cevap verirmisiniz lutfen

ne kadar geldi 2 gun geldimi azar azar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…