Merhaba,
yeni üye oldum, doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama sormak istediğim şu;
9 Ocakda son adetimi oldum, sonra 23 ocakta ara kanamam oldu, doktorum ovulasyon kanaması dedi.
eğer bugünlerde eşinle beraber olduysan hamile kalabilirsin ve de normal zamanında adet göreceksin yine dedi. Ben pek ihtimal vermedim ama hala adet de olmadım.
Böyle bir durum başına gelen var mı?
yardımcı olursanız sevinirim.
hamra86 arkadaşım öncelikle tebrik ederim seni. darısı başımıza:) bişi sorcam benim durumumda seninkine benziyo. adetim tuhaf oldu bu ay. dün bitti. normalde 10 gün sürer. yine 10 gün sürdü ama sadece kahverengi leke şeklinde. bugün akşama doğru test yaptım. ilk başta hiç bişi yoktu. 2 saat sonra baktığımda belirgin bir 2. çizgi vardı. acaba bende hamile olabilirmiyim?? inşallah ya! yrn kan testi yaptırıcam.. senin 2. çizgi hemenmi çıktı?
canım benim çok çok tebrik ederim.darısı bizim başımıza inşallah...
ay ya bende bi gün böyle sevinebilecekmiyim.benide böyle tebrik ederlermi acaba ooof oof
arkadaslar en buyuk belirti aslinda.. annemden ögrendim bende meme ucu normalde soguk olur.. ama hamileyken meme ucu ates gibi yanar ...ben öyle anladim hamile oldugmu ama dusuk yaptim eylulde.. simdide suphelendigimde hemen meme ucunun isisina bakiyorum elimin tersiyle soguksa degilim :) dogru cikiyo yuz de yuz :)
ya canim benim, hamile olunca ates gibi yaniyo inan ki :) tam uc kismi diger kisimlara göre daha soguk dikkatli bakarsan anlarsin
henüz 7 gün geçmedi, pazartesi ya da salı olmam lzmdı hala bisey yok, dün test yaptım zate maalesef negatifUmitlendirmek istemem ama yerlesme kanamasi gibime geldi sanki. benim basima geldi hatta adette oldum ama herzamankinden farkliydi tabi.7 gun gectiyse bi test al yap bizede haber verrr..hadi bakalim hayirlisi insallahhh..
kızlar bana yardımcı olurmusunuz?1.5 senedir evliyim çocuk istiyoruz olmuyor tedavi görüyorum bu ayda serephone kullandım 14.günde pregnly yaptırdım ona rağmen adetim ocağın 5 inde oldu hala daha olmadı yani bugün 42.gün ama perşembe günü kırmızı kan geldi 1-2 damla cuma günüde aynı şekilde oldu pazar günü de kahverengi akını arkasından 1-2 damla kan geldi pazartesi de kahverengi lekelenme geldi aynı gün test yaptırdım tabiki idrarda çıkmadı negatif çıktı adetimin belirtileride yoktu bugün göğüslerim sızlamaya başladı kaç gündürde baş ağrısı çekiyorum acaba bu adet belirtisimi yoksa gebelik belirtisimi ?lütfen acil cvp yazarmısınız
benim once pembe bi leke geldi sonra daha koyu kivamda devam etti..yani cok ilginc bir regl donemi gecirdigimi dusunmustum...sonra ogrendim ki hamileyim..bence kizlar herkezde daha farkli ya ne umitlenin gereginden fazla nede umutsuzluga kapilin..pozitif dusunun...gelecek bebiisss
kızlar bana yardımcı olurmusunuz?1.5 senedir evliyim çocuk istiyoruz olmuyor tedavi görüyorum bu ayda serephone kullandım 14.günde pregnly yaptırdım ona rağmen adetim ocağın 5 inde oldu hala daha olmadı yani bugün 42.gün ama perşembe günü kırmızı kan geldi 1-2 damla cuma günüde aynı şekilde oldu pazar günü de kahverengi akını arkasından 1-2 damla kan geldi pazartesi de kahverengi lekelenme geldi aynı gün test yaptırdım tabiki idrarda çıkmadı negatif çıktı adetimin belirtileride yoktu bugün göğüslerim sızlamaya başladı kaç gündürde baş ağrısı çekiyorum acaba bu adet belirtisimi yoksa gebelik belirtisimi ?lütfen acil cvp yazarmısınız
canım benim çok çok tebrik ederim.darısı bizim başımıza inşallah...
ay ya bende bi gün böyle sevinebilecekmiyim.benide böyle tebrik ederlermi acaba ooof oof
Merhaba benmde 11 gun var regli olmama ve suanda cok koyu renkli bir kanamam var az az. Hamile kalmak cok istiyorum sizce bu bir belirtimi cevap verirmisiniz lutfensevgisim tam nasıl oldu bi anlatırımısın lütfen benim de 3 gün regl im sürer 1.gün açık renk 2.günü koyu ama çok az ve 3.hiç gelmedi de
ne kadar geldi 2 gun geldimi azar azarbenim once pembe bi leke geldi sonra daha koyu kivamda devam etti..yani cok ilginc bir regl donemi gecirdigimi dusunmustum...sonra ogrendim ki hamileyim..bence kizlar herkezde daha farkli ya ne umitlenin gereginden fazla nede umutsuzluga kapilin..pozitif dusunun...gelecek bebiisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?