Sizce Hangi ana kucağı?

Ikikuzununannesi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
31
15
8
40
Ana kucağı almak istiyorum oturma odasında vs. kullanmak için internette birkaç tanesi hoşuma gitti kullanıp memnun kalanlar var mı acaba
1.Tiny love ana kucağı
2.Babay&plus 6 in 1
3.Chicco
yeri geldiğinde yatak olarak da kullanmayı düşünüyorum mesela yatılı misafirlikte yazlıkta filan

ben herhalde arabaya monte edilip oto koltuğu olan ana kucaklarından alacağım. İkişer tane alınacak olmasa, ev tipi ana kucağı da istiyordum aslında ama çok masraf olur

İkiz mi maşallah:KK54: ozaman mantıklı düşünmüşsün
Evet :) herşeyin en iyisinden en güzelinden almak istiyorum ama..aslında ikiz olduklarını öğrenmeden önce güzel bi liste yapmıştım. Heşeyin en iyisini seçmiştim ama :KK46::KK46: şimdi en uygun hangileriyse onları alacağım.sağlık olsun:anneadayı:

Evet :) herşeyin en iyisinden en güzelinden almak istiyorum ama..aslında ikiz olduklarını öğrenmeden önce güzel bi liste yapmıştım. Heşeyin en iyisini seçmiştim ama :KK46::KK46: şimdi en uygun hangileriyse onları alacağım.sağlık olsun:anneadayı:
Uygun fiyatlı kalıteli seyler var onemli olan araştırıp malzeme kalıtesine dikkat etmek biz bir cok seyi daha cok para verınce kalıteli zannedıyoruz:confused: Allah kolaylık versin canım

Back
X