Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence okadarda fantazi durmuyor ya.. bilemedim bak şimdi Ama çok beğendm bende mavıyı çokmu şey duruyor kızlar bana okadar gelmedi ama:44:
18me giricem okadarda küçük değlim yani ama çok çıtır duruyor bu ayakkabı ya.. sadece platformu bozuyor
iki renkte güzel yanliz platform cok abartili ve hic estetik görünmüyor tabi altin rengide olunca dahada abartili duruyor
bot çok şık tatlım maviyi benDe çok beğendim ama platformundaki altın rengi detay biraz bozuyo dediğin gibi
benimde gözüme battı ama nebilim.. Amann vazgeçtım ya çok ısrar ettiniz![]()
Onlarada bı bakım:26:Canım alınma ama ıkısıde kotu duruyor.:18:banada fantezı ayakkabıları gıbı geldı bence su oxford topuklu ayakkabıları daha guzel genc duruyor bende alıcam onlardan kendıme sende bır bak ısterden gunluk gıyıme daha uygun:26:
önemli olan senin beğenmen ama ciciimmKullanacak olan sensiinn
evet buda güzel ama hem tarzım değil bukadar kaba hemde buna benzer birzdaha sade deri var 3 tane.. topuklu sevdam kışın çıkıyor yazında dolgu topukBanada yaşının ve tarzının ayakkabaları gibi gelmedi.
Yüksek topuk sevdandan vazgeçersen harleyin bir modelini öneririm.
Hem maçlarda daha rahat olur