- Konu Sahibi aslitokgoz
-
ben Aren ismini ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti ve içim kıpır kıpır olmuştu doğrusueşimse kuzeyden yana benimde hoşuma gidiyor ön plana çıkan isimler aren ve kuzey oldu bizim için aslında egede olabilir ama bakalım ankete ne cevaplar gelecek...
kuzey aren de koyabilirsiniz ikisini birlikte bence iyide olabilir,aren banada çok değişik ve güzel geldi
İçlerinde beni çeken en güzel isim Kuzey oldu. Çok karizmatik bir erkek çağırışımı yapıyor bende. Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
arkadasım bence kuzey güzel bi isim vede çok karizmatik. eğer yeni fikirlere açıksan bikaçtanede ben yazayım istedim
aras
ayaz
konuralp
kutay
ve benimde 3 erkek yeğenim var isimlei tabi bence çok güzel
kutlubey
alp giray
çağın alp
tatlım sağol ankete katıldığın için seninde önerin varsa almak isterim... Aren'de bilmiyorum bana çok sıcak geldi. anlam olarakda söylendiğindede kulağa hoş gelen bir isim bana göre tabiege güzel kulağa hoş geliyor diğerleri çok hoşuma gitmedi benm. areni ilk duydum mesela hiç beğenmedm.
arkadaşlar çınardan vazgeçtik... oylamaya dahil etmezseniz sevinirim
bende türk ismini ege koymak çok istedim babası yunan çünkü bebişimin ve bende bir ege aşığıyım. ama yabancı damat dizisindede aynı ismi koydukları için özenti olacağından koymak istemiyorum( çok beğeniyorum ama o ismi.
çınar bence de iyiydi.. başka isimler bulabilirsiniz..
ege ismi benimde evlenmeden önce hep oğlum olsun ismide ege olsun diyordum ama şimdi çelişkide kaldık. ayrıca neden öyle düşünülsünki ayrıca tek anlamlı bir isim değil ege. sadece çok koyuluyor diye düşünüyorum. sen ne kadarlık hamilesin biz 18. haftamızı bugün bitiriyoruz
çınar ismi çok güzel bence
bende 15. haftadayım:)) cinsiyeti ne zaman belli olmuştu senin?
hmmm vazgeçtiyseniz kuzeyde güzel beren kız ismi değilmi bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?