Sizce hangi isim daha güzel?

Sizce hangi isim daha güzel?

• Ankete Katılan
    95

kuzey aren de koyabilirsiniz ikisini birlikte bence iyide olabilir,aren banada çok değişik ve güzel geldi

kuzey aren de koyabilirsiniz ikisini birlikte bence iyide olabilir,aren banada çok değişik ve güzel geldi

canım aklımıza gelmedi değil fakat iki isimde zorluk olur diye düşünüyorum en başta babamız arene ısınamadı ve kuzey olarak seslenir bense aren kısaca herkes hoşuna giden isimle seslenir ve benim açıkcası hoşuma gitmez, sorun edebilirim:2: tek isim olmasını istiyoruz kısaca bakalım oğluşumuza ne kısmet olacak.

İçlerinde beni çeken en güzel isim Kuzey oldu. Çok karizmatik bir erkek çağırışımı yapıyor bende. Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

arkadasım bence kuzey güzel bi isim vede çok karizmatik. eğer yeni fikirlere açıksan bikaçtanede ben yazayım istedim

aras
ayaz
konuralp
kutay

ve benimde 3 erkek yeğenim var isimlei tabi bence çok güzel

kutlubey
alp giray
çağın alp

tabiki yeni isimlere açığız. wallahi erkek çocuk çok istiyordum çok şükürki bir erkek çocuk bekliyorum ama isim konusu ne kadarda zormuş bu kadar zorlanıcağımızı tahmin etmiyordum. heleki iki kişinin beğenmesi dahada zor... ayazismi hoşuma gitti teşekkür ederim önerilerin için başka isimler olursa yazarsan sewinirim

ege güzel kulağa hoş geliyor diğerleri çok hoşuma gitmedi benm. areni ilk duydum mesela hiç beğenmedm.

ege güzel kulağa hoş geliyor diğerleri çok hoşuma gitmedi benm. areni ilk duydum mesela hiç beğenmedm.
tatlım sağol ankete katıldığın için seninde önerin varsa almak isterim... Aren'de bilmiyorum bana çok sıcak geldi. anlam olarakda söylendiğindede kulağa hoş gelen bir isim bana göre tabi isim önerisinde bulunursan mutlu olurum.

bende türk ismini ege koymak çok istedim babası yunan çünkü bebişimin ve bende bir ege aşığıyım. ama yabancı damat dizisindede aynı ismi koydukları için özenti olacağından koymak istemiyorum( çok beğeniyorum ama o ismi.

ege ismi benimde evlenmeden önce hep oğlum olsun ismide ege olsun diyordum ama şimdi çelişkide kaldık. ayrıca neden öyle düşünülsünki ayrıca tek anlamlı bir isim değil ege. sadece çok koyuluyor diye düşünüyorum. sen ne kadarlık hamilesin biz 18. haftamızı bugün bitiriyoruz

bende 15. haftadayım:)) cinsiyeti ne zaman belli olmuştu senin?

bende 15. haftadayım:)) cinsiyeti ne zaman belli olmuştu senin?

sağlıcakla kucağına alırsın inş. bebeğini biz 13 haftalıkdı öğrendiğimizde seninki nazlı sanırım biraz bizimki yüzü dışında heryerini sergiliyor bize. çok güzel bir duygu heleki cinsiyetini öğrendikten sonra onunla daha güzel iletişim kuruyorum oğluşum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…