Sizce hangi isim daha güzel?

Sizce hangi isim daha güzel?

• Ankete Katılan
    95

sende işallah sağlıcakla alırsın bebeğini ve kolay geçer hamileliğinde. aslına bakarsan daha 11. haftada doktor erkeğe benziyor dedi. geçen hafta gene erkeğe benziyor dedi ama daha erken dedi. bende erkek gibi hissediyordum ama doktor kesin bişey sölemeyincede demekki emin değil dedim. bakalım sağlıklı olsunda. hepimiz için çok büyük heyecan gerçekten. ilk bebeğin değilmi seninde?

ewet canım ilk bebeğimiz, çok güzel duygular yaşatıyor oğlum bize. bu arada sağol güzel dileklerin için. bizimkide 13. haftamızda gittiğimizde doktor size ip ucu erkek olabilir demişti inanki anne adayları hissediyor demekki çewremizdekiler babamızda dahil kız diyorlardı fakat bana çok soğuk geliyordu nedense hep erkek olucakmış gibi konuşuyordum nitekim doktor öyle söyleyincede tamam dedim kesin erkek 16. haftamızda gittiğimizdede kesin olarak erkek dedi gittiğimizde içimde en ufak bir şüphe yoktu zaten. sende yawaş yawaş isim bakmaya başla çünkü erkek ismi bulmak çok zor.

evet evet kesinlikle bende daha en başından beri hissediyordum erkek olduğunu. inanılmaz bir duygu annelik. ama dediğine katılıyorum. 2 ismi olacak bebişimin kız olsa birsürü alternatif hazır. ama erkek isimleri inanılmaz zor. efe diye düşünüyorum ama gerçektende o isimde çok var. inanılmaz kararsız kaldım. umarım doğana kadar içimize sinicek bir isim buluruz. senin bebişin daha büyük hissediyorsundur hareketlerini. sor bakalım onada hangisine tepki vericek:))

aklıma gelen isimler ; gökmen , doruk, emir, berat ve eymen üzgünüm pek iç açıcı gibi değiller ama paylaşmak istedim yinede:97:

hepsi bir ara söylediğimiz aklımıza gelen isimlerdi gökmen güzel ama sarışın mavi gözlü anlamına geliyor diye biliyorum. başka isimler olursa beklerim canım

ewet aslında güzel isim fakat nedense birçok kişi kız ismi gibi adlandırınca wazgeçtik.... ama hala çok hoşuma gidiyor bence birçok isimden hoş. nacizane

evet bencede seçtiğin isimlerin hepsi çok güzel. ama tabi ben en çok egeyi seviyorum. ama kuzeyde çok güzel ve farklı bir isim beren de öyle. sen dediğim gibi bebişe sor en iyisi hangisine tepki vericek:)

evet bencede seçtiğin isimlerin hepsi çok güzel. ama tabi ben en çok egeyi seviyorum. ama kuzeyde çok güzel ve farklı bir isim beren de öyle. sen dediğim gibi bebişe sor en iyisi hangisine tepki vericek:)

teşekkürler canım. bakalım ne nasip olacak bebeğime. bu arada hareketlerini hissediyorum zaten onunla laf aramızda aren diye konuşuyorum biraz daha sertleşip serileşince ve beni duyabildiğinde yapabilirim o dediğini... senin aklında hiç isim yok mu peki

hadi bakalım umarım 2 hafta sonra bende hissederim hareketlerini. bu arada google dan baktığındada bir çok isim çıkıyor. ben şu an için efe diye düşündüm 2. adını. ama daha tam karar vermişte değilim.

hissedersin canım erkekler gerçi tembel olur derler kızlara göre ama hareketlendimi tam hareketleniyor bizimki. bu arada hissettiğinde yani gerçi benim ancak bu hafta daha belirgin oldu. 2 saatte bir yada 1 saat arayla hareket ettiğini anlıyorsun. çok başka birşey. en yakın zamanda darısı başına tatlım. diğer ismi ne düşünüyorsun ege mi yoksa yunanca mı? bu arada hangi siteden baktın önerdiğin güzel isimlerin olduğu site war mı ? son olarak seninde temmuza mı geliyor doğumun?

amin cnm gerçekten çok heyecanlıyım hareketlerini hissetmek için. diğer ismi yunanca olucak paris olucak büyük ihtimalle. aslında alexandros istiyordum ama babasının adı olduğu için aynı olucak. bu arada benimde 10 ağustosa geliyor doğumum. ikimizinde bebeği aslan olucak anlaşılan:) bende aslan burcuyum. sen hangi hastaneye kontrole gidiyorsun bu arada doktorundan memnunmusun. benim athinadaki doktorum herşeyle ilgileniyordu arayınca. burda araştırarak bir doktor buldum ama geçenlerde ateşim çıktı çok ilgisiz davrandı. bende şimdi yeni doktor arıyorum. daha erken ama doğumu yapacağın hastaneye karar verdinmi?

burda değişik isimler olan bikaç site var. bende bakıyorum kısa değişik bişey istiyorum ama nedense hiç içime sinmiyor

http://www............................e-erkek-isimleri/79663-er-erkek-isimleri.html

burda hep iki harfi vermişler çok değişik isimler var

canım evet çıkmamış site ismi isim konusunda önceden hep ege olsun şu olsun falan derdim ama insan kendi yawrusuna hiçbir ismi yakıştırmıyor istiyorki kimsede olmayan güzel bir isim olsun ama malesef güzel isimler yok... ben doktor kontrolüne ilk erdem hast. gitmiştim yasemin hn.a bir kez gittim ilgili bir bayandı fakat arkadaşım beylikdüzü kolan hast.de doğum yaptı we çok memnun kaldı özellikle doktorunun ilgisinden konuşmalarından çok memnundu. şans işte doktor çengelköy safa hastanesine gelmiş 2 kez kontrole gittim ilk 13 haftalıkken gittim we cinsiyetinide kendisinden öğrendik. kadın çok ilgili herşeyden önemlisi güleryüzlü şimdilik çok memnunum we o hastanede doğum yapıcam. fakat birkaç ay olduğu için açılalı doğumhaneleri daha kurulum aşamasındaymış 30 ve üzeri hastaları sevkle gönderiyorlarmış fakat doktor senin doğumuna hazır olmuş olur dedi teçhizatlarıda sordum sonuçda yeni doğan bölümüde çok önemli son teknoloji en iyi donanımın olduğunu söyledi bilmiyorum beni çok rahatlattı. hastanenin doğumhanesi , yenidoğan bölümü çok önemli, ama en önemlisi doğumuna giren doktorun iyi olması ben sanırım bu doktorla dewam edicem.

site çıkmamış sanırım reklam olduğu için.

canım değişik bulduğun isimleri zahmet olmazsa kopyala yapıştır yapabilirsen çok sewinirim. isim konusu eşimle benim aramı açıcak wallahi ben onun bulduklarını beğenmiyorum o benim dediklerimi bilmiyorumda zor iş allah kolaylık wersin bizlere senin yine daha kolay olacak eşin yunanca isim koyar sen türkçe

sanırım sende anadolu yakasındasın. bende afiyet hastanesine bir doktor gelmiş. çok araştırdım yurtdışında eğitim almış yaptığı birsürü özellikli ameliyat vs var. ilk ona gittim. ilk gittiğimde çok ilgiliydi. tahliller vs istedi yaptırdım. 2. gittiğimde sadece tahlillere baktı ben söledim bebeğe ultrasonda bakıcakmıyız diye çünkü muayene ücretinide ödemiştim çoktan. ben söyledikten sonra bebeğe baktı hatta baya bir inceledi iç organlarını falan herşey iyi dedi 1 ay sonra gel. ama ben ondan sonra ateşlendim. doktoru aradım. bana bir dahiliyeye görünmelisin dedi. bende ilgisizliğinden çok rahatsız oldum çünkü bizim athinadaki doktorumuz herşey ile kendi ilgileniyordu. sonuçta ben dahiliyeye gidip dahiliye doktorunun bebeğe zararlı bişey vermesinden korktum. ondan dolayı aradığımda herşeyle ilgilenicek bir doktor bulmak istiyorum. şimdi birde erdem hastanesini arayacağım. aslında muayenehane olsa doktorun belki daha iyi olur ama internetten araştırıp bulunmuyor maalesef( birde doktorlar bizde nede olsa nufus fazla hasta kaybetme korkularıda yok. çok mutsuzum bu doktor olayı konusunda.

su, pars, derin, güney,alya, deniz,rüzgar, can, ares, atlas,pamir, laçin, sonat, ulaç,andaç,pozan,berke, utkan

rüzgar ismi çok çok güzel bence. burak hakkının oğlunun ismi.

canım bende kuzey ismini severim ama egede hoş benim bir arkadasım egemen koymuş oğlunun ismini çok hoş ister ege dersin ister egemen adıyla var olsun inş

su, pars, derin, güney,alya, deniz,rüzgar, can, ares, atlas,pamir, laçin, sonat, ulaç,andaç,pozan,berke, utkan

rüzgar ismi çok çok güzel bence. burak hakkının oğlunun ismi.

ya güzel isimde at ismi diyorlar rüzgar için :26: derin ismide çok güzel yani doruk bu ara çok revaçta ama derin bence daha güzel. ares güney ve atlasda gülben ergenin çocuklarının ismi atlasda bir ara düşünmedik değil ama herkes atlas halı dedi :) aresde yabancı çok konuşulmuştu hatta. bu arada seninde fikrini alıyım forumdan bir kaç kişi aren için ermeni ismi dedi ama değil anlamınıda sırf ö yüzden yazdım sencede öyle bir izlenim bırakıyor mu eşim ilerde zorluk çeker ermeni zannederler diye olmaz diyor ama bende areni çok istiyorum fikrin ne sencede öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…