- Konu Sahibi aslitokgoz
-
sağlıcakla kucağına alırsın inş. bebeğinibiz 13 haftalıkdı öğrendiğimizde seninki nazlı sanırım biraz bizimki yüzü dışında heryerini sergiliyor bize. çok güzel bir duygu heleki cinsiyetini öğrendikten sonra onunla daha güzel iletişim kuruyorum oğluşum diye.
sende işallah sağlıcakla alırsın bebeğini ve kolay geçer hamileliğinde. aslına bakarsan daha 11. haftada doktor erkeğe benziyor dedi. geçen hafta gene erkeğe benziyor dedi ama daha erken dedi. bende erkek gibi hissediyordum ama doktor kesin bişey sölemeyincede demekki emin değil dedim. bakalım sağlıklı olsunda. hepimiz için çok büyük heyecan gerçekten. ilk bebeğin değilmi seninde?
ewet canım ilk bebeğimiz, çok güzel duygular yaşatıyor oğlum bize. bu arada sağol güzel dileklerin için. bizimkide 13. haftamızda gittiğimizde doktor size ip ucu erkek olabilir demişti inanki anne adayları hissediyor demekki çewremizdekiler babamızda dahil kız diyorlardı fakat bana çok soğuk geliyordu nedense hep erkek olucakmış gibi konuşuyordum nitekim doktor öyle söyleyincede tamam dedim kesin erkek16. haftamızda gittiğimizdede kesin olarak erkek dedi gittiğimizde içimde en ufak bir şüphe yoktu zaten. sende yawaş yawaş isim bakmaya başla çünkü erkek ismi bulmak çok zor.
beren unisex bir isim beren saatden sonrada genelde kızlara beren ismi verilir oldu sanırım ama anlam olrak cesur yiğit anlamına geliyor eşim kuzeyin revaçda oldğunu görünce yine böbürlenicek sanırım.
aklıma gelen isimler ; gökmen , doruk, emir, berat ve eymen üzgünüm pek iç açıcı gibi değiller ama paylaşmak istedim yinede:97:
ebru şallının oğlunun ismide beren.
ewet aslında güzel isim fakat nedense birçok kişi kız ismi gibi adlandırınca wazgeçtik.... ama hala çok hoşuma gidiyor bence birçok isimden hoş. nacizane
evet bencede seçtiğin isimlerin hepsi çok güzel. ama tabi ben en çok egeyi seviyorum. ama kuzeyde çok güzel ve farklı bir isim beren de öyle. sen dediğim gibi bebişe sor en iyisi hangisine tepki vericek:)
teşekkürler canım. bakalım ne nasip olacak bebeğime. bu arada hareketlerini hissediyorum zaten onunla laf aramızda aren diye konuşuyorumbiraz daha sertleşip serileşince ve beni duyabildiğinde yapabilirim o dediğini... senin aklında hiç isim yok mu peki
hissedersin canım erkekler gerçi tembel olur derler kızlara göre ama hareketlendimi tam hareketleniyor bizimki. bu arada hissettiğinde yani gerçi benim ancak bu hafta daha belirgin oldu. 2 saatte bir yada 1 saat arayla hareket ettiğini anlıyorsun. çok başka birşey. en yakın zamanda darısı başına tatlım. diğer ismi ne düşünüyorsun ege mi yoksa yunanca mı? bu arada hangi siteden baktın önerdiğin güzel isimlerin olduğu site war mı ? son olarak seninde temmuza mı geliyor doğumun?hadi bakalım umarım 2 hafta sonra bende hissederim hareketlerini. bu arada google dan baktığındada bir çok isim çıkıyor. ben şu an için efe diye düşündüm 2. adını. ama daha tam karar vermişte değilim.
hissedersin canım erkekler gerçi tembel olur derler kızlara göre ama hareketlendimi tam hareketleniyor bizimki. bu arada hissettiğinde yani gerçi benim ancak bu hafta daha belirgin oldu. 2 saatte bir yada 1 saat arayla hareket ettiğini anlıyorsun. çok başka birşey. en yakın zamanda darısı başına tatlım. diğer ismi ne düşünüyorsun ege mi yoksa yunanca mı? bu arada hangi siteden baktın önerdiğin güzel isimlerin olduğu site war mı ? son olarak seninde temmuza mı geliyor doğumun?
amin cnm gerçekten çok heyecanlıyım hareketlerini hissetmek için. diğer ismi yunanca olucak paris olucak büyük ihtimalle. aslında alexandros istiyordum ama babasının adı olduğu için aynı olucak. bu arada benimde 10 ağustosa geliyor doğumum. ikimizinde bebeği aslan olucak anlaşılan:) bende aslan burcuyum. sen hangi hastaneye kontrole gidiyorsun bu arada doktorundan memnunmusun. benim athinadaki doktorum herşeyle ilgileniyordu arayınca. burda araştırarak bir doktor buldum ama geçenlerde ateşim çıktı çok ilgisiz davrandı. bende şimdi yeni doktor arıyorum. daha erken ama doğumu yapacağın hastaneye karar verdinmi?
burda değişik isimler olan bikaç site var. bende bakıyorum kısa değişik bişey istiyorum ama nedense hiç içime sinmiyor
http://www............................e-erkek-isimleri/79663-er-erkek-isimleri.html
burda hep iki harfi vermişler çok değişik isimler var
site çıkmamış sanırım reklam olduğu için.
canım evet çıkmamış site ismiisim konusunda önceden hep ege olsun şu olsun falan derdim ama insan kendi yawrusuna hiçbir ismi yakıştırmıyor istiyorki kimsede olmayan güzel bir isim olsun ama malesef güzel isimler yok... ben doktor kontrolüne ilk erdem hast. gitmiştim yasemin hn.a bir kez gittim ilgili bir bayandı fakat arkadaşım beylikdüzü kolan hast.de doğum yaptı we çok memnun kaldı özellikle doktorunun ilgisinden konuşmalarından çok memnundu. şans işte doktor çengelköy safa hastanesine gelmiş 2 kez kontrole gittim ilk 13 haftalıkken gittim we cinsiyetinide kendisinden öğrendik. kadın çok ilgili herşeyden önemlisi güleryüzlü şimdilik çok memnunum we o hastanede doğum yapıcam. fakat birkaç ay olduğu için açılalı doğumhaneleri daha kurulum aşamasındaymış 30 ve üzeri hastaları sevkle gönderiyorlarmış fakat doktor senin doğumuna hazır olmuş olur dedi teçhizatlarıda sordum sonuçda yeni doğan bölümüde çok önemli son teknoloji en iyi donanımın olduğunu söyledi bilmiyorum beni çok rahatlattı. hastanenin doğumhanesi , yenidoğan bölümü çok önemli, ama en önemlisi doğumuna giren doktorun iyi olması ben sanırım bu doktorla dewam edicem.
canım değişik bulduğun isimleri zahmet olmazsa kopyala yapıştır yapabilirsen çok sewinirim. isim konusu eşimle benim aramı açıcak wallahiben onun bulduklarını beğenmiyorum o benim dediklerimi bilmiyorumda zor iş allah kolaylık wersin bizlere senin yine daha kolay olacak eşin yunanca isim koyar sen türkçe
su, pars, derin, güney,alya, deniz,rüzgar, can, ares, atlas,pamir, laçin, sonat, ulaç,andaç,pozan,berke, utkan
rüzgar ismi çok çok güzel bence. burak hakkının oğlunun ismi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?