sizce hangi kol saati

bence hiçbiri 30-40 daha koy biraz markalı saatler al..dün bi sitede adidas güzelim saatler 100 liralara düşmüştü. 3 üde çok ucuz duruyor naçizane tavsiyem.

3 kesinlikle olmamalı
2 güzel görünüyor
1 bilemedim ki olsada olur olmasa olur

illa üçü arasından seçeceksen ilki içlerinde en iyisi ama herkesin belirttiği gibi taklik bunlar

ben olsam alışveriş sitelerinin indirimini kollardım
mesela bu ara morhipo 100 tl alışverişe 30 indirim yollamış
markafoniden bikere nike aldım kendileri kabul etmesede nike sanırım sahteydi ama ordadagüzel saatler oluyor bu ara gentcturkcell lilere 80 tl de 20 indirim var
trendyolda pepsi kapak şifresine indirim yapıyor

Birazmarka takıntım olduğundan ben bunları kolluyorum

2.güzel.
Birinci çok detaylı,ben sevmem erkek aksesuarında o kadar detay
3.de çok çocuk işi gibi geldi bana

Bu konuyu da iyi gördüm ben ya.Saat alayım evet aklımdaydı zaten nasıl unutmuşum

Sanırım lacivert bir saat almak istiyorsunuz,
1 ve 2. saatler güzel görünmekle beraber kullanışlı değiller, garantileri de olmayabilir.
Bir de deri kayışlar çabuk yıpranıyor.
Silikon ya da çelik tavsiye ederim.
Ben linkini eklediğim saatin bayan versiyonunu kullanıyorum 3 yıldır. Çok memnunum, tavsiye ederim.

Casio MTP-1215A-2A2

İlkinin gümüş-siyah olanı güzel, altın rengi olan çok kıro.
2. yi hiç beğenmedim.
EN çok 3.yü beğendim aslında ben bile takabilirim ama çok spor tarzına uyar mı?

Buda güzelmiş klasik sever benimki.kafam karıştı bende spor sever Yazın kızlar ne kadar model varsa aklınızda bende faydalanayım azıcık

Zaten bu konuya girdiğimden beri hangi siteye girsem kol saati reklamları çıkıyor

defactodakini beğendim ben aslında diğer silikon kayış olanda güzel ama sarı-bakır çok erkekte sevmiyorum o yüzden metal rengi olsaydı onu derdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…