• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hangi sac modeli ve ayakkabi gider ?

sanslihayatim

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
3.340
130
688
merhaba kizlar
haziranda kuzenimin kina gecesi var, 2 hafta önce kendime elbise aldim..
hatta resminide buldum netten elbisenin.. resimdekinden daha güzel görünüyor..
cünkü ön kismindaki dantelli yerinde taslari var , ve tülden..

sizce bu elbiseye nasil bir sac modeli gider ve hangi ayakkabilar ?
canta ve ayakkabiyi hangi renk secebilirim ?
yardimci olurmusunuz lütfen..:26:

$zp203439.webp

Elbisen bu renk mi? Bu renkse eğer beyaz yada pudra rengi platform topuk ayakkabı hoş olur bence :)
saçların uzun mu? doğa görünümlü dalgalar verdirebilirsin saçına ve ayakkabı renginde çiçek ve ya kurdela şeklinde bi tokayı da tek yanından hafif toplayarak süs olarak ekleyebilirsin mesela. ufak bi el cantası da elbise taşlı olduğu içingümüş simli kullanılabilir.

Son düzenleme:
:23:
Elbisen bu renk mi? Bu renkse eğer beyaz yada pudra rengi platform topuk ayakkabı hoş olur bence :)
saçların uzun mu? doğa görünümlü dalgalar verdirebilirsin saçına ve ayakkabı renginde çiçek ve ya kurdela şeklinde bi tokayı da tek yanından hafif toplayarak süs olarak ekleyebilirsin mesela. ufak bi el cantası da elbise taşlı olduğu içingümüş simli kullanılabilir.

cok tesekkür ederim, hele sükür birileri cevap yazdi :)
pudra rengi platform ayakkabi bugün ablamla netten bakarken gördük,
elbiseme gidermi dedim, hayir dedi
saclarim uzun ve dalgali.. hmm ama acik sac siritiroyr sanki uymuyor..

maalesefki gecen bende sordum cevap alamadım bende aynı cümleyi kurdum....babet gider sac modelide dalgalı bıseyler olur :)) benım fikrim

babet giymek istemiyorum cünkü zaten kisa boyum..
saclarimda dalgali ve uzun zaten :)
tesekkür ederim, beni anlamissindir :)

:23:

cok tesekkür ederim, hele sükür birileri cevap yazdi :)
pudra rengi platform ayakkabi bugün ablamla netten bakarken gördük,
elbiseme gidermi dedim, hayir dedi
saclarim uzun ve dalgali.. hmm ama acik sac siritiroyr sanki uymuyor..

Canım pudra rengi neden uymasın ki, ikisi de naturel renkler ve birbirleriyle hiç sırıtmazlar bence ama içine sinmiyorsa beyaz ya da krem de olabilir. ben pudra rengini çok severim de o yüzden ilk onu söylemiştim :) ağır bir elbise değil o yüzden açık saç daha güzel olur gibi gelmişti bana ama şöyle bi model de hoş durur : $26414210fe1.webp

Ayrıca pudra rengi ayakkabıyla farklı elbiselerin konbinleri var bu resimde, gördüğün gibi çoğu renge uyum sağlıyor, sonradan da rahatlıkla kullanabilirsin :)
$reese_witherspoon_nude_shoe_tile_1248905440.webp

bence saçların dalgalıysa düz saça çevirmeye hiç çalışma cok cabuk bozulur düzgün bi şekilde maşa yaptır iri dalgalı sacında uzun olduğu için omuzlarından önüne iki yana getirebilirsin istersen sadece saçlarının önlerini spreylere yapıştırtabilirsin ayakkabı olarakta eğer ön kısmında elbisenin taşlar varsa gümüş renk bi ayakkabı olabilir yada krem tonlarındada olabilir yine

evet bu cok güzel ama o kadar kisa kakülüm yok
ve ortadan ayrilmis bana o kadar yakismiyor..
bu sac seklini nasil yapmislar acaba
petrol mavisi ve pudra rengi bilmiyorum güzel dururmu
cok tesekkür ederim ilgilendigin icin:)

rica ederim :) Basit görünüyor yapımı, önce saça dalga verip yandan toplamışlar sanırım. sen önlerin nasıl yakışıyorsa öyle yapabilirsin. Pudra içine sinmiyorsa dediğim gibi krem yada beyaz hatta gümüş rengi alabilirsin ayakkabını.

bu elbise bu resimde hic güzel görünmüyor mankenede hic yakismamis..
ama yakindan daha güzel..
belki yinede bu elbiseyi giymem.. yine bakicam bir yerlere.. bisey bulamazsam bu elbiseyi giyinicem..
saclarimi böyle yapsam böyle durmaz, kuaförde bu hale getirebilirler bence..

Back
X