Sizce hangi seçenek :(

Bence 1 ay öncesinde onun hayatında kimse yoktu.. Seni özlemesi yasananları düşünmesi sana msj atmasına neden oldu.. ve attı msj seni unutamadıgına dair.. Baktı ki 5-6 gün cvp gelmiyor,Senin takmadıgını düşündü.. O da zaten o an için seni düşünüyordu.. 'Amaaan boşwer dedi ve yeni ilişkilere yelken açtı.. Düşünsene sana msj atıyor ama 1 ay içinde ilişkisi var yapıyor.. Seni ne kadar unutamamış olabilir..
Bu işte inat falan yok.. Sevinmeni gerektircek birşey de yok.. Tersine sana verdiği değere üzül..
Kusura bakma canım çok yasadım böyle şeyler.. Erkeklerin ne düşündüğünü neler yaptıgını iyi bilirim artı 6. hissim de çok kuvvetlidir..
İNANMA SAKIN...

Haklısın ama bu benim içimi rahatlamadı daha da kötü yaptı. Üzülüyorum zaten daha da üzül diyorsun :( ayrıca ben cevap yazdm yeni gördüğümü söyledm yeni ilişkisinde mutluluklar dilediğimi filan. o gece ilişki durumunu kaldırdığını gördüm sonra tekrar yapmış. Anlamadım ben nerden cıktı ki ne güzel umursamıyordum onu :14:

Onun gerçekten aptal olduğunu düşünüyorum Hayırlı olsa Allah zaten geç görmemi sağlamazdı o mesajı belkide..

aman o da bisey mi ? benim eski uzatmali sevgilim bana kasimin sonunda dayanamayip faceten msj atti. Benim icin yazdigi siirleri fln gondermis. benden istedigi sicakligi goremeyince 1 hafta icinde iliskisi var yapti durumunu. sonra simdi yine iliskisi yok. bu erkekler normal degil. hepsi bi cins. arayis icinde hepsi yoksa seven adam hemen baskasina gider mi?

sen msjaa cvp atınca sana döndümü tekrar msj attımı?birdee eski erkek arkadaşnz hala sizin faceinzde neden duruyrki bitmişse hayatnzdan tamamen çıkartmalıydnzki bu kafa karştrcak şeyler yaşanmazdı hiç..demenin bi yararı yok olan olmşş:52::52:neden ayrılmştnzzzz birde nekadar ayrı kaldıktan sonraa size msj attıı

Canım benim face im de yok kendisi zaten. Ama ilişki durumunu herkese açık yapmış öyle gördüm ben. 2010un sonunda ayrılmıstık 1 sene oldu işte..

ilişkisi de olabilir ama bence ilişkisi var gibi gösteriyor sen cvp atmayınca içerlemiştir sen de değiştir durumunu sen içini yiyeceğine biraz da o yesin :)

Back
X