- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi mirage1983
-
bn 1. diorum daha sade ve daha şık.... 3. oda süslü gbi durduğundan gözüne daha hoş gelebilir ama bnce kesinlkle 1. daha hoş
3.olanı çok taşlı tuşlu durdukça gözüme batar gibime geliyo eşim 3.beğendi ama sen karar ver dedi bende ilkini beğendim sadece o süslü yerleri çok toz olurmu düşüncesi var
bnce çok toz olmaz yaa yani zor temizlencek bişiye benzemiyo bnm yatak odamda beyaz valla içim açılıo al cnm bnce 1.yi çok gzl mutlulukla kullan
valla benimde siyah resmen içim kararıyoyatak odasını her odaya koydum severim belki diye olmadı en sonunda 5.yıl hedayesi olarak almaya karar verdik eşimle
ayyyy ne gzl işte bak millet 20 sene değiştiremiyo bu şansını ii değerlendr içine sinen olsun
fon beyaz olur aksesuarlarınıda mor-mürdüm yaparsın mor loş ışıklı abajur falan alırsın süper bi yatak odası olur:))))
evet köşe takımımda mürdüm zaten odalarda birbirini tamamlıycak sanki ayy inşallah fyatta anlaşırızda alırız :)) çok hevesleniyorum 3.de fiyatta anlaşmıştık almaya gittiğimde bu takımı gördüm daha hoşuma gitti inş.olurr inşşş
aman accık çingene pazarlığı yapıverirsin1.si çok gzl 3. yü bsver 1. hem daha kaliteli duruyo hem daha modern inan bana
bencede modası geçmiycek bi model gibi :)) hem bize sağlamı bile 5 sene zor dayandı hehe gene sağlam almamız lazım :))) çingenim zate :))
eyvah eyvah 5 senede 1 yatak odası artık nası kullanıosnztrakyalımısn cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?