- 31 Ağustos 2016
- 158
- 262
- 23
- Konu Sahibi ObsesifHanim
-
Elbette,kesinlikle o bambaşka bir boyut..Bunların hepsine edilirde anne baba yokluğuna tahammül edilmiyor bence . Çünkü bu yazdiklarinizi yasarken bile onlarin yoklugu o kadar seyi degistiriyor ki . Eğer varsalar şükretmeyi bilin derim .
çekilmez bir evliliktese mutlu bir bekarlık yeğdir ama tabi bekarken ne kadar mutlu olursan ol insan yine de yarım hissediyor.
belki konu dışına çıkıyor olabilirim ama bence şöyle de bir durum var:
günümüzde erkek nüfusu bayan nüfusudan az.çalıştığım dairede bakıyorum bekar erkek tek elin parmaklarını geçmez ama bekar bayan çok fazla ben dahil
arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz erkek nüfusu kousunda?
Guzel bir karsilatirma.38 yasinda biri olarak evlenip cocuk sahibi olmanin guzelligi daha fazla.Omur boyu ayni tek tabancalik sikiyor.O degisimi yasamali insan.Yasayamiyorsa da bekarligin getirileri de var oyle mutlu olacak.Ama ikincisi gibi bir guzellikte olamaz..Doganin kanunu gibi birsey..Icimizde var..Eşim yok, ilgi sorunum yok, bir yere giderken nereye diyen yok, kıyafetime karışan yok,
Çok yoğun bir günde, eve gelip akşama kadar yatsam, sebebini soran yok, bayramlarda gitmem gereken kayınvalidem, önce nereye gidilecek krizim yok, günde on saat uyuyorum ve uykumdan uyandıran yok, yemek yemek için yemek yapmak zorunda da değilim, arkadaş seçerken birine sormak zorunda da değilim.
Belki de buradaki kadınların çoğunun sorunları idi yukarıda değindiğim şeyler... Bu yüzden bekarlık sultanlıktır diyorlar;
öyle mi gerçekten?
-Sesiyle huzur bulacağım bir evladım yok, ilgi istediğim zamanlarda nazımı çekecek bir hayat arkadaşım yok, iş çıkışı gelen güzel bir mesaj yok,bana sarıldığında dünyaları verecek olan minik bi canavar da işten gelince eteklerime yapışmıyor, hatta sabah kalktığımda gözlerine bakacağım sevdiğim bir adam yok,kendi düzenim, renk renk çiçeklerle kendime göre döşediğim sıcak sevimli bir evimde yok, bayramlarda gezmek güzel de, o gezilerin sonunda yorulup bir kahve içeceğim, hayatıma aşk katan biri yok.
Diyeceğim o ki, hangisinin yokluğu daha tahammül edilebilir?
Sizce hangisi daha iyi ?
aa konu sahibi 23yaşıda mıymış ay niyedert ediyor ki o zaman? ye iç keyfine bak tatlım senin için çok erken dahaDaha 23 yaşındasın evlenirsin hepsi olur.
İş hayatında değilim ama atılma adayıyım :) Yeni mezunum. Şu an işsizliğimi tatil adı altında psikolojik olarak bastırıyorum ama neyse.çekilmez bir evliliktese mutlu bir bekarlık yeğdir ama tabi bekarken ne kadar mutlu olursan ol insan yine de yarım hissediyor.
belki konu dışına çıkıyor olabilirim ama bence şöyle de bir durum var:
günümüzde erkek nüfusu bayan nüfusudan az.çalıştığım dairede bakıyorum bekar erkek tek elin parmaklarını geçmez ama bekar bayan çok fazla ben dahil
arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz erkek nüfusu kousunda?
İlk yazdıklarınızın bikaçına içim gitti valla şöyle yatmalı olanlarınaVel hasıl kelam, bu yazımda, evliler yukarıyı okuyacak, bekarlar ise aşağıyı, bu böyle.
uuuu :) Okul da bitti, ne yapsak ? Nil'in de dediği gibi, ''Şimdi benle kimler evlenmek ister, canım hem yuva kurmak hem eğlenmek ister.''aa konu sahibi 23yaşıda mıymış ay niyedert ediyor ki o zaman? ye iç keyfine bak tatlım senin için çok erken daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?