Sizce hangi yokluk,daha tahammül edilebilir?

Neden iki paragrafın iyi yönlerini birleştirecek bir ilişki hayal etmiyorsun. :d evlilik demek sadece çocuk avantajı olan veya illa ki kıyafetine karışan, kavga ettiğin elti görümce demek değil. Yalnızken yalnızlığın dibine vuruyorsan evlenince de çilenin dibine vurursun. Henüz bekarken bekarlığın güzelliklerini yaşasana, gez dolaş flört et, kendini geliştir. Evlenince ya da ciddi ilişkin varken yapamayacağın her şeyi yap. Dibine kadar yaşa. Doyduğunda da sana hayatı zindan etmeyecek iyi biriyle evlenirsen iki ucu boklu değneğe çarpmazsın. :d

Bu kadar güzel anlatilamazdi herhalde yokluk yalnızlık ...

Bende annemin babamın prensesiydim ama kalbimi çalan bir adam çıkageldi birgün evlendim onun için sehrimi terkettim çok zorluk çektim eşimin ailesinden her zaman söylerim en kucugunden en büyüğüne kadar hakkım haramdır diye hep boşanmaya kadar gitmedik mi gittik ama bir yerde insan insanı çekiyor birakamiyorsun suan hamileyim ve esimle çok mutluyum o zorlukları cekmesek belki mutlu olamicaktik bir daha dunyaya gelsem esim derim ... burası benim evim benim kurallarim benim ailem en azından ...

Herkesin durumuna göre değişiklik gösterir..

Şahsen, bekarken çok büyük travmaların olmadığı bir evdeyse kişi, seviliyorsa, orta halliyse her şey, bunları bırakıp da evlenmek için evlenmemeli.

Ama karşısına bulunduğu ortamdan daha çok sevgiyi verecek, yol arkadaşı olacak bir adam çıktıysa, tabi ki evlilik daha iyi.

Hayatta huzur ve sağlığın varsa yetinmeyi sanırım bilmek gerekiyor.çünkü çok derinlere inersek herkes hayatında negatif olan birşeyler yada birçok şeyler bulur. Bardağın dolu tarafına bakmak lazım yoksa bu hayat çekilmez.

Allah askina bu ozellikte bir erkek var mi Turkiye de

mesele de o ya, daha iyisine,daha iyi imkanlara hem maddi hem manevi hiç rastlamadım. evlilik bnm için kaçış değil,daha iyiye geçiş ise şayet,bu adam da henüz karşıma çıkmış değil. evlilik meraklısı da değilim açıkçası. sadece mutluluğa özenmek deyimi vardır ya.insan elinde olmayanı ister.

bekarları tercih eden kurumlar, iş verimliliğini düşünüyor, yani tüm vaktini işine verebilir, sürekli ailevi mevzulardan izin almaz vs.
evlileri tercih eden kurumlar da genelde aşkla işi karıştırmak istemeyen kesim. :)

Herşey zamanında güzel, bekarlık hayatı gerçekten güzel ama belli bir yaşa kadar. Yaş ilerleyip herkes evine yuvasına çekildiğinde tek başına kalmanın zorluğunu anlıyor insan..

Ben şu 10 saatlik uykudan sipariş edecektim. Bolunmeyeninden olsun.

Allah askina bu ozellikte bir erkek var mi Turkiye de

Var tabi neden olmasin, oyle nadir de degil cok ornek var cevremde, butun erkekler kendilerine hizmetci ve asci aramiyorlar, gercekten hayat arkadasi istiyorlar, ama bizim kadinlarimiz kendilerine bu gorevleri dogustan yukledikleri icin esleri de niye yapiyorsun yapma demiyorlar (ki yapma diyeni de taniyorum)

ikinci partta anlattiklarini yapabilecegin bir hayat arkadasi bulursan evlilik super ama elinde de patlayabilir buldugun.
asik oldugun, hayati beraber yasayabilecegin, mantigina da uyan birisini bulursan evlen.
yoksa bu hayallerle ilk hayat arkadasin oalbilecegini sandigin kisiyle evlenirsen cok zor.

" Evlilik öyle bi aş ki yemeyenin yiyesi, yiyenin tekrar çıkarasi gelir" demiş adamin biri. Yaa o uykudan banada lazimmm..

Ilk olarak yazdigin olumsuzluklarin her evlilikte olacagini dusunmen cook yanlis oncelikle.. Kesinlikle dogru kisiyle olan evlilik gibisi yok. Allah iyi ile karsilastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…