Sizce hangi yokluk,daha tahammül edilebilir?

:) bu kadar karamsar olunca ben de 50 yasındasınız falan sandım
23 ne ki
hersey için cok erken
Bnm için koyduğum hedefler bitti, okul bitti, çalışmaya başladım güzel bir işim var, artık hayatımda bi hedef bir level kalmadı, anlıyorsunuz değil mi? :)

oyle bir yazmışsın ki 30 unu çoktan aşmış yıllarca yalnız yaşamış biri sandım seni. İstediklerin eger istersen olur ama hayalettiğin kadar da pembe olmayacak bunu bil. Aşkla bakıp tatlı tatlı sohbet eden erkek başta evet ama sonra...Neyse bunlar olmayacak şeyler değil ama sen niye bu yaşta karamsarlığa düştün anlamadım

Bnm için koyduğum hedefler bitti, okul bitti, çalışmaya başladım güzel bir işim var, artık hayatımda bi hedef bir level kalmadı, anlıyorsunuz değil mi? :)
ben 21 yasında üni bitirdim
24 yasında işe basladım
26 da evlendım
27 de ilk arabamı aldım
30 da bosandım
34 deikinciye evlendım
35 de ikinci arabamı aldım
36 da ev aldım

kimbilir hayatta daha neler beklıyor beni
hayatımda neler değişecek
sen 23 yasındasın hedefim bitti diyorsun

yapma bunu

bayağı hızlı bi hayat olmuş cidden

belki de bir dönem geciriyorum,bilemiyorum

bayağı hızlı bi hayat olmuş cidden
hızlı oldugunu kastetmedim
daha cok değişimler , gelişmeler, inişler cıkıslar yasayacagını kastettım
senın yasında ben de bütün gun uyurdum
şuanda uyumaya vakit bulamıyorum.

İlk paragraf çok iyi güzel
yıllarca uyguladım belki tercihimi bundan yana kullanabilirdim ama yokluğuna dayaniliyor mu demişsin evet dayaniliyor

İkinci kısım da eşle ilgili soylediklerin valla bende de yok
5 yıllık evliyim.
He bulursan gözlerine her sabah aşkla bakacak bir adam, burada anlattigin gibi bir hayat arkadaşı, tut kolundan götür nikah dairesinde. .

basta elde edene kadar askla bakarlar o da sözde bence sonra da dırdırcı olur cıkarsın eskisi gibi bakmıyorsun deyince.
O yuzden beklentileri dusuk tutun aman

evli olan biri olarak yazıyorum :)

üst tarafta yazdığını şeylerin %90 ına evli olup çocuğum yokken sahiptim, şimdi 1 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlum var ve bu hayatta benim için her şeye değer.

kısacası benim için hayat oğlumdan sonrası çocuk sahibi olmak, bütün gece uyuyamayıp sabah onun bir gülüşü ile her şeyi unutmak, onun kokusu ile uyumak ve uyanmak bu dünyada ki en güzel şey benim için...

saydığınız şeyler hayat arkadaşınız ve sizin düşüncelerinizle alakalı bence, eşim, oğlum ve ben sabah geç saate kadar yatmak dışında gezip tozmak, geç saatlere kadar oturmak, alışveriş yapmak, canım evde yemek yapmak istemiyorsa dışarıda yemek vs vs hepsini yapıyoruz.

o nedenle belli bir sahiplik ve yaştan sonra bir hayat arkadaşının olmaması, bir bebeğin olmaması bence asıl yokluk

iclal Aydın ın okuduğu bir şiir vardı. '' annem zaman eskitir herşeyi diyordu anlamamışım meğer eskiyormuş. Kapı çalıyor açıyorum açtığımı gören olmuyor, pişirdiğim yeniyor da eline sağlık diyen olmuyor'' diyordu. Evli olup da yalnız olanda çok.

Evlenmek istiyosun

Su anki halinize sukretmelisiniz bence.
Cunku su saatten sonra hayatiniza alicaginiz ozel kiside, arkadasinizda eger size zarar veriyosa hayatinizdan cikartabilirsiniz.
Birakin usttekiler zaten olmasin :)

Çok sevdıgım bı sozu yazayım: EVLİLİK bır kale gıbıdır;dışındakiler ıcerı gırmeye,içindekıler dısına kacmaya calısır..NET.

Evlendikten sonra kocayla ilgili bahsettiğin o romantik anlar pek olmuyor uyarayım

gerisini bilmem de

kendi düzenim, renk renk çiçeklerle kendime göre döşediğim sıcak sevimli bir evim

kısmı için evlenmek gerekmiyor, bu kesin bilgi, yayabiliriz.

Evliyim ve Allah'a sukur evlilik icin saydiklarinin hicbirini yasamiyorum. Merhamet sahibi bir es bulursaniz bu evlilik olayi o zaman guzel...Buradaki dertler sizin icin yol haritasi tarzinda birsey olmasin herkes bunlari yasayacak diye birsey yok. Hakkinizda hayirlisini dilerim

valla evlilikte pollianna olmamak lazım.ben cok beklentı ıcıne gırmıstım gördum anyayı konyayı...amaaaa cocuk ıcın varyaaa herseye deger.o annneehh dıye paçalarıma sarılması benı kapıda hep aynı saatte beklemeleri, bu bnece herseye deger...ama şu da var 10 saat uyku ıcın de neler vermezdım :) kafam çok karıstı..ooooooof sinirimi bozdun baak :)

Ben erken evlenip anne olduğum için ikinci gruptaki yoklukların hiç birini hissetmedim ama birinci grupta olmanın avantajlarını da adam akıllı yaşayamadım aklımda kalan bir sürü şey var.. Asıl benimki iki ucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…