- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi ObsesifHanim
-
Eşim yok, ilgi sorunum yok, bir yere giderken nereye diyen yok, kıyafetime karışan yok,
Çok yoğun bir günde, eve gelip akşama kadar yatsam, sebebini soran yok, bayramlarda gitmem gereken kayınvalidem, önce nereye gidilecek krizim yok, günde on saat uyuyorum ve uykumdan uyandıran yok, yemek yemek için yemek yapmak zorunda da değilim, arkadaş seçerken birine sormak zorunda da değilim.
Belki de buradaki kadınların çoğunun sorunları idi yukarıda değindiğim şeyler... Bu yüzden bekarlık sultanlıktır diyorlar;
öyle mi gerçekten?
-Sesiyle huzur bulacağım bir evladım yok, ilgi istediğim zamanlarda nazımı çekecek bir hayat arkadaşım yok, iş çıkışı gelen güzel bir mesaj yok,bana sarıldığında dünyaları verecek olan minik bi canavar da işten gelince eteklerime yapışmıyor, hatta sabah kalktığımda gözlerine bakacağım sevdiğim bir adam yok,kendi düzenim, renk renk çiçeklerle kendime göre döşediğim sıcak sevimli bir evimde yok, bayramlarda gezmek güzel de, o gezilerin sonunda yorulup bir kahve içeceğim, hayatıma aşk katan biri yok.
Diyeceğim o ki, hangisinin yokluğu daha tahammül edilebilir?
Sizce hangisi daha iyi ?
sulubeyin plaket lazım alkış az bunaMilletçe alkışlıyoruz şak şak şak şak
İşte onu ben de pek bilemedim.Yanlizlikta zor, evlilikte zor.. eee nasil olacak ? Bu soruya cevap veremiyorum ben..bekarlik sultanlik evet ama yanlizlik agir basiyor.. evlilikte sans isi, ya iyi birine denk gelirsin, yada kotu ..
Kesinlikle,darısı başımıza
Ay dalgamı geçtiniz ben anlayamadım ki?
Aslında ciddiydik ama biraz abarttık ciddiyetiAy dalgamı geçtiniz ben anlayamadım ki?
Estağfurullah, yazdıklarınızı okuyunca dünya 2 dakikalığına güzelleşti. Özendim diyebilirim:)) mutluluğunuz daim olsun.Ay dalgamı geçtiniz ben anlayamadım ki?
Özet :)İki ucu b..lu değnek
Ana kiz ne sanslisiniz Masallah diyim de nazarim degmesin
Benim annem hep sey derdi. "Ananin kaderi kizadir"
Yani kizin kaderi annesininkine benzer diye. Benimki de hakkaten annemin kaderine benzediBak swninde benzemis gibi. Tesaduf mu bunlar, yoksa gerceklik payi var mi bilmiyorum. Belki de nasil bir ortamda yetisiyorsak, esimizi de ona gore seciyoruzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?