Sizce hangisi _??

lugesya_

MutluSonlaBitsinBuMasaL
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
246
1
296
yorumlarınız için tşk. ederim kızlar.. fotoları kaldırdım çünki artık tasarıma gereekkk yokk :)kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ikisde dogal duruyor ama tabi biligisayar ortamında yapılan çalışmalar işlem sonunsa birebir aynısı olmayabiliyor

bence yakup avşarınki...niye dersen,naci çelik'in alından aşağıya çok dümdüz inmiş gibi geldi bana,hafif bi oyuntu olduğu zaman daha güzel duruyo bence,ben yukardan aşağıya dümdüz inen burunları sevmiyorum...

Barış çakır' la da goruşmek istiyorum son olarak onun tasarımı da geldiğinde onu eklerim .. iyi bir seçim yaptıktan sonra tasarımdan farklı bir sonuc alınmaz önemli olan doğru karar vermek değil mi ..-??

yakup avşar güzel cnm..ucu digerine göre çok kalkık değil...daha dogal duruyor

ama yakup avşarınki daha büyük bi burun bence...tamam doğal olması önemli ama yinede estetik ameliyat yaptırmışken biraz küçük olmalı düşünüyorum tabii zevk meselesi ama bence deniz akkaya,petek dinçöz..bunların burunları gibi biraz küçük olsun bence

yakup beyin tasarımı çok doğal duruyor .. biraz daha kalkık olması daha hoş aslında.. evet biraz da küçültülebilir .. yandan olduğu kadar önden görünümü daha da önemli değil mi .. bu arada barış bey le görüşen var mı aranızda kızlar

bende yakup avşar diyorum cnm,bende yarın sabah 11de ameliyat oluyorum kendisine kaydirigubbakcemile5,amelşyattan sonra paylaşırım fotolarımı

canım bak .yakup avşarınki daha güzel ve doğal duruyor diğerleri estetik yapay duruyor sakın onlar gibi yaptırma bence ..yakup avşar diyorum süpper:sm_cool:

yakup avşarın olan daha güzel bence öbüründe çok fazla ben estetiğim diyen bi görüntüsü var.

dikliği iyi ama burun sırtından biraz daha oydur cnm şarkıcı çeliğin burnu gibi olmasın yani:)ayrıca biliosunuz naci bey vukuatlı bi doktor nasıl guvenceksın???:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…