Sizce hangisi daha iyi

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
yaa kızlar tesbihler Hakkı'nda bilginiz varmı hangisi daha iyi 500 e kadar limit koydum kendime çok ta pahalı olmasın önerebileceğiniz birşey var mı

Bencede kehribar zaten birçok çeşidi oluyor. Oltu taşındanda olabilir. Ne tesbihi acaba? Kimin için? Ne için?
Ne çok soru sordum.

wow, 500 tesbih için çok değil mi? Kehribar alacaksanız anlayan biriyle gidin, ya da güvendiğiniz bir yerden alın. Bir gerçekten damladığı gibi olan var bir de küçük damlacıkları presliyorlar sanırım. İkisinin değeri aynı değil aslında.

konu açıp açıp resim varmış gibi bir şeyler yazıyorsunuz farkındasınız değil mi?

wow, 500 tesbih için çok değil mi? Kehribar alacaksanız anlayan biriyle gidin, ya da güvendiğiniz bir yerden alın. Bir gerçekten damladığı gibi olan var bir de küçük damlacıkları presliyorlar sanırım. İkisinin değeri aynı değil aslında.
İnternetten almayı düşünüyordum

Ne amaçla kullanıcak stres atmak için mi yoksa bizim dua ederken kullandığımız tesbih mi .stres içinse bende koyduğunu z limit insanı strese sokar

Şu 33 lük tespihleri mi kastediyorsunuz ? Çok mu sever , koleksiyon falan mı yapıyor yoksa tespihle mi geziyor sürekli merak ettim .

O bütçeyi ayıracak güçte iseniz , o parayla bence daha güzel şeyler alınabilir ama yine de siz bilirsiniz tabii .

Back
X