Sizce hangisi daha mantıklı?

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.326
18.879
248
28
İyi geceler hanımlar arkadaşımla derin bir sohbetteydik ve buraya da sormak geldi içimden. Şimdi benim konuştuğum,görüştüğüm,beni beğenen bazı insanlar oluyor fakat hiçbiri tam olarak kriterimi karşılamıyor. Yani tabii ki kimse kimseyi tam olarak karşılamaz ama bahsettiğim şey biri benden 3 yaş küçük,bir tanesi 2 yıllık üniversite okumuş,bir tanesiyle hayat görüşlerimiz uymuyor,bir tanesiyle farklı şehirlerdeyiz gibi gibi.. tam olarak hah işte bunla olur dediğim birileri olmuyor. Siz olsanız bu gibi durumlarda dener miydiniz yoksa cuk diye oturanı bekler miydiniz? Uzun süredir ilişkim yok olmuşken içime sinen biri olsun istiyorum ama yanındayken evimde gibi hissettiğim birileri olmuyor. Hep bir yabancılık çekiyorum. Arkadaşlarım da soruyor neden kimse olmuyor diye inanın ben de bilmiyorum. Mesela benim in eğitim çok önemli sonra kilolu erkeklerden hoşlanmıyorum,yaşımız denk ya da o büyük olmalı ve sohbetinden zevk almalıyım. Sizce abartıyor muyum yoksa doğal istekler mi?

Ben de gordon ramsey gibi yemek yapmak istiyorum ama yaptığımla yetiniyorum.
Siz aşk ya da sevgi aramıyorsunuz uzun lafın kısası, istediğiniz tamamen prototip, kriterleriniz ne kadar mantıklı olursa olsun, elbet bir yerde patlar.
Aşk olursa tadından yenmez zaten ama ben tanıdıkça bağlanma olayına daha çok inanıyorum. İlk görüşte aşk biraz liseli işi gibi geliyor hayrını da görmedim maalesef.

Ben önce bir kendime bakarım bunları hakediyor muyum diye... siz de eğitimliyseniz eğitimli biri istemeniz normal. Ama yine de sizin tabirinizle “cuk oturan” biri karşınıza çıksa bile sevmiyorsanız boş... seveceğiniz birini bekleyin.

Doğal istekler ama dengeyi de kurmak lazım. Kimse ile tamam oldu diyemeyebilirsin. Ama begenmediğin özellik de olmamalı. Bir şeylere razı olmak zorunda olmanı gerektirmemeli hiçbirşey. Biraz elektrik aldığınla denersin, tanıdıkça ilerletmek istersin. Devamı gelir. Ben böyle olduğunu düşünüyorum bu işlerin.
16 yaşındaki sevgilisiyle evlenmiş 28.5 yaşında bir insan olarak tek tecrübem var ama bilmiyorum ilişki tavsiyesi verebilecek kapasitede miyim? :rolleyes: :KK70:

Aşk olursa tadından yenmez zaten ama ben tanıdıkça bağlanma olayına daha çok inanıyorum. İlk görüşte aşk biraz liseli işi gibi geliyor hayrını da görmedim maalesef.
Hayır şer karışık işler zaten de, insan beraber olacağı kişide kriter aramamalı bence.
Tanıdıkça başkasında sevmediği şey onda hoşuna gidebilir ya da aksi olabilir.
Aşırı eğitimli ve bununla alakalı sürekli övünen egoist bir adam mı yoksa edepli adaplı mütevazi önlisans mezunu mu?
Bunlar hep muamma işte, tanımadan sanki market alışveriş listesi gibi var yok diye tik atılacak şeyler değil maalesef.

Şimdi ablacım sevmiyorsan ısınmadıysan beğenmediysen olmamıştır yani zorlama işlerden hayır gelmiyor. Benim için olmadı diyorsun o zaman gerçekten yapacak bir şey yok. İçine sinmeyen biriyle başla, zorla ite kaka yürüt ilişkin olsun da ne olursa olsun diyemeyiz ki burdan. Sırf sevgili yapmış olmak için biriyle görüşceksen git görüş o zaman belli ki sana da saçma geliyor böyle bir durum ...hissetmeden olmaz. Elbette seveceğin biri karşına çıkar ama aşk her gün başa gelen bir şey değil, neden olmadı diye düşünmek kafa yormak da çok yorucu. Çok kafaya takma derim.

Ya bu işler böyle olmuyor ki. Ben kıvanç tatlıtuğu çok beğenirim, bayılırım da eşim varken onunla bile sevişesim gelmiyor. Benimkiyle o adam arasındaki farkı anlatmama gerek yok, herkesin aklına gelen uçurum doğru :KK53:
Bir gün öyle biri çıkacak ki karşına 3 ay sonra diyeceksin aa göbeği mi varmış, 6 ay sonra ayy göbişini yediğim diye seversin.
Ortada fol yok yumurta yokken herkesin kriteri var yoksa.. Ohoo benim ne kriterlerim vardı tip olarak..
Ağlıcam galiba pişmanlık dolu anılar gibi yazıyorum :KK53::KK53::KK53::KK48:

Şimdi ablacım sevmiyorsan ısınmadıysan beğenmediysen olmamıştır yani zorlama işlerden hayır gelmiyor. Benim için olmadı diyorsun o zaman gerçekten yapacak bir şey yok. İçine sinmeyen biriyle başla, zorla ite kaka yürüt ilişkin olsun da ne olursa olsun diyemeyiz ki burdan. Sırf sevgili yapmış olmak için biriyle görüşceksen git görüş o zaman belli ki sana da saçma geliyor böyle bir durum ...hissetmeden olmaz. Elbette seveceğin biri karşına çıkar ama aşk her gün başa gelen bir şey değil, neden olmadı diye düşünmek kafa yormak da çok yorucu. Çok kafaya takma derim.
Mesela bir ilişkimde ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim sadece mizahını ilginç bulmuştum. Tanıdıkça aşık oldum. O sebeple soruyorum aslında başlangıç aşamasında bazı şeyler göz ardı edilip şans tanımalı mı yoksa direkt üstünü çizmeli mi diye

Benim bazı kemikleşmiş beklentilerim vardi mesela onlar olmazsa olmazim şeylerdi hani aşık olunca herseyi olumlu ve guzel geliyor kafasinda degilim ben de ama bir de "olsa iyi olur ama olmasa da olur" 😂😂 dedigim beklentiler vardi.

Mesela "farkli sehirde" olmasi sizin icin olumsuzlukmuş. Butun beklentilerimi karsilayan ve begendigim adami "ama şehir farkli" diye elemezdim mesela ben. :)
İnsanin kafasinda belli beklentiler olur elbet ama birebir ayni kalipta birini aramak, en ufak şeyi bana uymuyor diye kesip atmak bilemiyorum sonucunda neye ulaşirsiniz.🙄🙄🙄

Benim bazı kemikleşmiş beklentilerim vardi mesela onlar olmazsa olmazim şeylerdi hani aşık olunca herseyi olumlu ve guzel geliyor kafasinda degilim ben de ama bir de "olsa iyi olur ama olmasa da olur" 😂😂 dedigim beklentiler vardi.

Mesela "farkli sehirde" olmasi sizin icin olumsuzlukmuş. Butun beklentilerimi karsilayan ve begendigim adami "ama şehir farkli" diye elemezdim mesela ben. :)
İnsanin kafasinda belli beklentiler olur elbet ama birebir ayni kalipta birini aramak, en ufak şeyi bana uymuyor diye kesip atmak bilemiyorum sonucunda neye ulaşirsiniz.🙄🙄🙄
Güven problemim var. Başka şehir çok zor benim için. Üstelik ayda bir görüşmek falan bilmiyorum hiç bana göre değil

İyi geceler hanımlar arkadaşımla derin bir sohbetteydik ve buraya da sormak geldi içimden. Şimdi benim konuştuğum,görüştüğüm,beni beğenen bazı insanlar oluyor fakat hiçbiri tam olarak kriterimi karşılamıyor. Yani tabii ki kimse kimseyi tam olarak karşılamaz ama bahsettiğim şey biri benden 3 yaş küçük,bir tanesi 2 yıllık üniversite okumuş,bir tanesiyle hayat görüşlerimiz uymuyor,bir tanesiyle farklı şehirlerdeyiz gibi gibi.. tam olarak hah işte bunla olur dediğim birileri olmuyor. Siz olsanız bu gibi durumlarda dener miydiniz yoksa cuk diye oturanı bekler miydiniz? Uzun süredir ilişkim yok olmuşken içime sinen biri olsun istiyorum ama yanındayken evimde gibi hissettiğim birileri olmuyor. Hep bir yabancılık çekiyorum. Arkadaşlarım da soruyor neden kimse olmuyor diye inanın ben de bilmiyorum. Mesela benim in eğitim çok önemli sonra kilolu erkeklerden hoşlanmıyorum,yaşımız denk ya da o büyük olmalı ve sohbetinden zevk almalıyım. Sizce abartıyor muyum yoksa doğal istekler mi?

hepimizin çeşitli kriterleri oluyor normal olarak.ama zamanla düşünüyorsun okumakla adam olunmuyor örnekleri çok var.önemli olan kendini geliştirmiş olması.uzaktan yaşı şöyle okulu böyle demek yerine tanıma şansı verilebilir.bakarsınız nice okumuş insanlardan daha iyi ya da yaşı küçük ama daha olgun olur.denemeden bilinmez.

• Beğen
Reactions: 000
Back
X