Sizce hangisi daha mantıklı?

Güven problemim var. Başka şehir çok zor benim için. Üstelik ayda bir görüşmek falan bilmiyorum hiç bana göre değil

Tabi ki goruşme sıkligi onemli, biz eşimle farkli sehirlerdeydik ama her haftasonunu birlikte geciriyorduk. Ayda bir gorusme durumunu ben de istemezdim, hani ilişki belli bir noktaya gelmiş olsa belki ama yeni taniyacagin insani ayda bir gormek yetersiz gelirdi bana da.

ben kocamla çok fit bir vücudu varken evlenmiştim şimdi göbek 1 mt önden gidiyor böyle olursa ne yapacaksınız?

Göbeginin bir hal çaresine bak derim. 😑 En sevmedigim şey evlendikten sonra keyfi kendini salmak!
Ben de eşimi seviyorum ama 1metre önde giden gobegi cekici bulacak bir his yok benim için... 🙄
Aşk herseyi affetmez. 😁

Göbeginin bir hal çaresine bak derim. 😑 En sevmedigim şey evlendikten sonra keyfi kendini salmak!
Ben de eşimi seviyorum ama 1metre önde giden gobegi cekici bulacak bir his yok benim için... 🙄
Aşk herseyi affetmez. 😁

bende sevmiyorum ki göbeğini, aynı şekilde fit olsun istiyorum ama yok.

uygun spor salonlarına gidince bin bir bahane buluyor 2.000 tl vermemiz lazım beyimizin kilo vermesi için.

kazak giydi geçen gün tabi ki olmadı! bana diyor ki bunu yanlış yıkamışsın çekmiş :işsiz: göbeğim dünyanın yarısını kaplar hale geldi sığamıyorum demiyor da..

bende sevmiyorum ki göbeğini, aynı şekilde fit olsun istiyorum ama yok.

uygun spor salonlarına gidince bin bir bahane buluyor 2.000 tl vermemiz lazım beyimizin kilo vermesi için.

kazak giydi geçen gün tabi ki olmadı! bana diyor ki bunu yanlış yıkamışsın çekmiş :işsiz: göbeğim dünyanın yarısını kaplar hale geldi sığamıyorum demiyor da..

İşte boyle insanlara sert dil kullanilinca da kiziyorlar. Kusura bakmasin ama duzgunce kendine bakmasi, kilo vermesi istendigi halde binbir bahane buluyorsa ben artik çileden çikarim kırıcı da konuşurum. 😕😕

Eşim de arada bikac kilo aliyor hemen yemesine dikkat edip havayi guzel buldukça koşuyor, kendini topluyor spor salonuna bile gerek yok yapacagim diyene.

İşte boyle insanlara sert dil kullanilinca da kiziyorlar. Kusura bakmasin ama duzgunce kendine bakmasi, kilo vermesi istendigi halde binbir bahane buluyorsa ben artik çileden çikarim kırıcı da konuşurum. 😕😕

Eşim de arada bikac kilo aliyor hemen yemesine dikkat edip havayi guzel buldukça koşuyor, kendini topluyor spor salonuna bile gerek yok yapacagim diyene.

aslında kırıcı da konuşuyorum, " hayatım bu şekilde seni çekici bulamıyorum." , "hayatım acaba bizim bebek senin karnında büyüyor olabilir mi" yemek yerken bön bön bakıyorum abartıyorsun diye.

bir ara laf ediyorum diye ben uyuduktan sonra cips yiyordu ve saklıyordu bir kaç defa şans eseri uyanıp bastım :) (millet kadınlarla basar ben cipsle) :)))

beni uyutup mısır patlatıyor falan.. ahh ahh anlatmakla bitmez :)

aslında kırıcı da konuşuyorum, " hayatım bu şekilde seni çekici bulamıyorum." , "hayatım acaba bizim bebek senin karnında büyüyor olabilir mi" yemek yerken bön bön bakıyorum abartıyorsun diye.

bir ara laf ediyorum diye ben uyuduktan sonra cips yiyordu ve saklıyordu bir kaç defa şans eseri uyanıp bastım :) (millet kadınlarla basar ben cipsle) :)))

beni uyutup mısır patlatıyor falan.. ahh ahh anlatmakla bitmez :)

Bu kadar abur cubur yeme aşkiyla bekarken nasil fit kalmiş adam yahu 😂😂😂
Cips yemek icin evlenmeyi beklemiş resmen 😂😂

İyi geceler hanımlar arkadaşımla derin bir sohbetteydik ve buraya da sormak geldi içimden. Şimdi benim konuştuğum,görüştüğüm,beni beğenen bazı insanlar oluyor fakat hiçbiri tam olarak kriterimi karşılamıyor. Yani tabii ki kimse kimseyi tam olarak karşılamaz ama bahsettiğim şey biri benden 3 yaş küçük,bir tanesi 2 yıllık üniversite okumuş,bir tanesiyle hayat görüşlerimiz uymuyor,bir tanesiyle farklı şehirlerdeyiz gibi gibi.. tam olarak hah işte bunla olur dediğim birileri olmuyor. Siz olsanız bu gibi durumlarda dener miydiniz yoksa cuk diye oturanı bekler miydiniz? Uzun süredir ilişkim yok olmuşken içime sinen biri olsun istiyorum ama yanındayken evimde gibi hissettiğim birileri olmuyor. Hep bir yabancılık çekiyorum. Arkadaşlarım da soruyor neden kimse olmuyor diye inanın ben de bilmiyorum. Mesela benim in eğitim çok önemli sonra kilolu erkeklerden hoşlanmıyorum,yaşımız denk ya da o büyük olmalı ve sohbetinden zevk almalıyım. Sizce abartıyor muyum yoksa doğal istekler mi?
Cuk diye oturan bence çok çok nadirdir canım ya illa ki bir şeyi olur hoşuna gitmeyen insanız sonuçta bence kalbinin sesini dinle her şey zamanla hallolur ..

Bu kadar abur cubur yeme aşkiyla bekarken nasil fit kalmiş adam yahu 😂😂😂
Cips yemek icin evlenmeyi beklemiş resmen 😂😂

eşimin bunları yememesi için spora gitmesi lazım :)
biz sinemada tanıştık ve o gün de kova mısır almıştı :KK70: sonralardan öğrendim o kova mısırı eritmek bilmem kaç km fazla koşmuş :)

o fit adam nasıl bu halde hiç anlamıyorum :oha:

biz sinemada tanıştık ve o gün de kova mısır almıştı :KK70: sonralardan öğrendim o kova mısırı eritmek bilmem kaç km fazla koşmuş :)

Demek ki isteyince koşuluyormuş. 😂😂
Evlenince bu rahatlik nerden gelmiş sorun 😁

Aynisini ben de yapiyorum acikcasi, son 5 yildir beyaz ekmegi unuttum sadece ara sira yiyorum.
Saglikli beslenmekten iflahim kesildi, hayattan sogudum
Artik birini bulup evlensem de salip gitsem buldum bulucam derken 5 yildir sevgilim yok acliktan midem sirtima yapisti

Abimiz de belli ki benim mantikta gitmis ne yazik ki bu konuda onun tarafini tutuyorum :olamaz:

Kriterleriniz normal anormal değil gayet doğal eğitim açısından denginizi istemeniz ama bazen her istediğimiz olamayabiliyor malesef daha çok kader kısmet meselesi bu isler Allah gonlunuze gore versin 🌸

İyi geceler hanımlar arkadaşımla derin bir sohbetteydik ve buraya da sormak geldi içimden. Şimdi benim konuştuğum,görüştüğüm,beni beğenen bazı insanlar oluyor fakat hiçbiri tam olarak kriterimi karşılamıyor. Yani tabii ki kimse kimseyi tam olarak karşılamaz ama bahsettiğim şey biri benden 3 yaş küçük,bir tanesi 2 yıllık üniversite okumuş,bir tanesiyle hayat görüşlerimiz uymuyor,bir tanesiyle farklı şehirlerdeyiz gibi gibi.. tam olarak hah işte bunla olur dediğim birileri olmuyor. Siz olsanız bu gibi durumlarda dener miydiniz yoksa cuk diye oturanı bekler miydiniz? Uzun süredir ilişkim yok olmuşken içime sinen biri olsun istiyorum ama yanındayken evimde gibi hissettiğim birileri olmuyor. Hep bir yabancılık çekiyorum. Arkadaşlarım da soruyor neden kimse olmuyor diye inanın ben de bilmiyorum. Mesela benim in eğitim çok önemli sonra kilolu erkeklerden hoşlanmıyorum,yaşımız denk ya da o büyük olmalı ve sohbetinden zevk almalıyım. Sizce abartıyor muyum yoksa doğal istekler mi?
Yaşın 30 altiysa doğal istekler
30 ustuyse ölçütleri değiştir 40 olunca ölçütlerinin yüzde 10 una bile uyan adam kalmayacak..Tabi evlenmek istediğin için boyle diyorum yoksa bekar kalmak da bir tercihtir ..

Kriterlerime yüzde altmış uyan birisiyle görüştüm. Sonra görüşmeye devam ettim şimdi düğünümüz için sabırsızlanıyorum. Yani bazen kriter dört dörtlük uymuyor ama uyan bir kriter bile seni mutlu ediyor değerli hissettiriyorsa devam diyorsun.

Icinize sinmeyen insanlarla zorlamayin tabi. Erkekler nasil kendi tipine bakmadan en guzelini, okumusunu meslek sahibini, yasi kucuk olani istiyorsa kadinlar da isteyebilir.
Erkekler de ben buyum demek yerine biraz kendini gelistirsin

İstekleriniz geyet normal , her insan kafasınka karşı cinse yönelik böyle istekler kuruyordur inanın. Ben bana yakın geleni denerdim ama sadece konuşurdum anlaşabiliyor muyuz , ilerde benimle hayatını devam etmek ister mi , isteklerimi karşılayabilir mi diye bakardım eğer uyuyorsa kafamdakilerin çoğuna ozaman bi ilişki düşünebilirdim. Benim bu hayatta en değer verdiğim şey dürüst insanlardır. Eğer karşımdaki erkek dürüst ise ve bana değer veren biriyse onunla bi yola girerdim ama yalanını yakaladığım biriyle bidaha görüşmem direk silerim :)

Back
X