Hiçbirşey yapma hepsi birbirinden rezil! Cenaze evine ego tatmin etmeye gelmiş ayarsızlar! Ne dertleri varsa buluşsunlar bi parkta seviyelerine uygun pataklayacaklar mı saç mı yolacaklar ne halt edeceklerse etsinler!Kızlar babamın hasta olduğunu bilen arkadaşlar bilir. Geçen hafta babam vefat etti. Mevlid yaptık, görümcem ve teyzemin kızı da geldi. Geçmişten bir husumetleri vardı. Neyse babamgilin koridor hem dar hemde çok gelen giden oluyordu ve iş için geçmek zorundaydık. Eltim ve kaynanam geldi, görümcem de koridorda sarıldı. Kuzenimi iterek, oda biraz yavaş demiş. Görümcem de ağzına geleni saydı. Kuzenim koluma girdi eniştem için susuyorum dedi. Kuzenimin 12 yıldır çocuğu olmuyor çok uğraştılar. Görümcem herkesin içinde bir kaç kere Allah bilerek çocuk vermiyor diye bağırdı. O yine sustu, odaya gitti ağladı. Sonra kuzenimin görümcesi ve teyzem öğrendi bunu. Teyzemde ağladı. Gorumcemi çağırmış diğer odaya yaptığın ayıp değil mi. Verende Allah alan da Allah demiş. Görümcem tabi inkâr etmiş biz kulagimizla duyduk. Daha sonra bunlar bağırınca kuzenim yatak odasından çıktığı gibi gorumceme tokat attı. Tabi olay çıktı. Gorumcemi kuzenimin görümcesi kovdu. Benim gorumcemde bana bağırıyor beni kovdular sen beni tutmadın. Ayıp ettiniz diye. Hâlbuki çıktığında içeri gir dedik. Kendi bağırdı çağırdı gitti. Sizce ne yapmalıyım?
Canım resmen sınırı küpü oldum. Bütün millet cenazeyi bıraktı bunun dedikodu şunu yapıyor. Yerimde olmadığın için anliyamazsinGeçen hafta baban öldü sen görümcenin kuzeninin derdine mi düştün. Sanane onlardan şimdi. ne haliniz varsa görün de kendi acına bak sen. Onlar ilginç sen onlardan daha ilginç
Kızlar babamın hasta olduğunu bilen arkadaşlar bilir. Geçen hafta babam vefat etti. Mevlid yaptık, görümcem ve teyzemin kızı da geldi. Geçmişten bir husumetleri vardı. Neyse babamgilin koridor hem dar hemde çok gelen giden oluyordu ve iş için geçmek zorundaydık. Eltim ve kaynanam geldi, görümcem de koridorda sarıldı. Kuzenimi iterek, oda biraz yavaş demiş. Görümcem de ağzına geleni saydı. Kuzenim koluma girdi eniştem için susuyorum dedi. Kuzenimin 12 yıldır çocuğu olmuyor çok uğraştılar. Görümcem herkesin içinde bir kaç kere Allah bilerek çocuk vermiyor diye bağırdı. O yine sustu, odaya gitti ağladı. Sonra kuzenimin görümcesi ve teyzem öğrendi bunu. Teyzemde ağladı. Gorumcemi çağırmış diğer odaya yaptığın ayıp değil mi. Verende Allah alan da Allah demiş. Görümcem tabi inkâr etmiş biz kulagimizla duyduk. Daha sonra bunlar bağırınca kuzenim yatak odasından çıktığı gibi gorumceme tokat attı. Tabi olay çıktı. Gorumcemi kuzenimin görümcesi kovdu. Benim gorumcemde bana bağırıyor beni kovdular sen beni tutmadın. Ayıp ettiniz diye. Hâlbuki çıktığında içeri gir dedik. Kendi bağırdı çağırdı gitti. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?