Gelinlik Modelleri sizce hangisi karar veremedim yardım....

Canım ikiside tarzım olmamakla beraber sana yardımcı olmak için fikrimi söylüyorum aralarında 1.daha iyi bence

1. sinin fiyongu gerçekten berbat. 2. sinin de eteği kötü bence ama göğüs bölümü kusursuz. 1. nin eteği 2. sinin göğüsü olursa mükemmel bir gelinlik olur bence.

Canım ya ikiside çok hoşmuş ikiside sana çok yakışmış ama bence birinci olanı seç çünkü çok tatlı bir gelin olmuşsun :):)

benim fikrim fırfırlının üstü incilinin altı ama bel kısmı çok hafif uzun olmalı hafih kalçadan başlayan bir model olmalı ve o hediye paketi gibi fiyonku olmamalı ozaman güzel olur ama ben ikisinide şu anda tek başına hiç beyenmedim incili idare ederde fırfırlı çok vasat

Son düzenleme:
yengem gelinlikçiya sallıyorum resmen karar veremedim.şu da bi gerçek bence çoook çoook vasat olmadığı sürece gelinlik her geline yakışıyor o yüzden başka gelinlik bakmayı hiç düşünmüyorum kafam karışmasın diye bide kararsızda bi kızım bakalım zaman daralınca şu dicem ve olcak umarım iyi olur.ama %90 1. model olcal fiyongu yok edebilirsem fiyongsuzda çok boş duruo beli....hadi hayırlısı diyim:))çünkü kafayı yicem daha çook iş var( görüşleriniz için sağolun kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…