Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de öğrenciyken çocuk bakıcılığı yaptım ve doğumgünümde hediye değil para verilmesini tercih ederdim. Bence alınacak birşey yok bazı şirketler bile doğumgününde prim gibi para veriyor.
Kızlar konuyu arkadaşım için açıyorum.
O benim gibi değil biraz şanslı. Bebeğine genç bir kız bakıyor. Ve cok memnun. Kız çok çalışkan iyi biriymis
Kızın doğumgünü varmış.
Bişey mi alayım parasini fazla mi vereyim . Verirken de soyleyeyim belki kendi begendigin bisey varidr onu benim icin kendine al diyeyim kendisi beğendiği bişeyi alsın diyor.
Sizce hangisi mantıklı .
Pek durumları yok. Maddi açıdan 6 kardeşler.
Ama kırmadan nasıl verilir orası da var
Aekadaşınız işveren olduğu için para verebilir bence.
Aynen yukarıda bir arkadaş da yazmış, bazı şirketlerde vardır bu uygulama.
Hediye almak zor iş, beğenecek beğenmeyecek falan, bana çok zor geliypr en azından.
Aekadaşınız işveren olduğu için para verebilir bence.
Aynen yukarıda bir arkadaş da yazmış, bazı şirketlerde vardır bu uygulama.
Hediye almak zor iş, beğenecek beğenmeyecek falan, bana çok zor geliypr en azından.
Kızlar konuyu arkadaşım için açıyorum.
O benim gibi değil biraz şanslı. Bebeğine genç bir kız bakıyor. Ve cok memnun. Kız çok çalışkan iyi biriymis
Kızın doğumgünü varmış.
Bişey mi alayım parasini fazla mi vereyim . Verirken de soyleyeyim belki kendi begendigin bisey varidr onu benim icin kendine al diyeyim kendisi beğendiği bişeyi alsın diyor.
Sizce hangisi mantıklı .
Pek durumları yok. Maddi açıdan 6 kardeşler.
Ama kırmadan nasıl verilir orası da var
Kesinlikle para, kardeşimle öyle yapıyoruz artık doğumgünü için belli bir bütçe ayırıyor bana istediğimi alıyorum bence çok daha tatlı oldu benim için. en azından 10 parça şık güzel hediye aldım kendime
Kendisine muhtemelen o parayla birşey almayacgı ıcın hedıye alınması taraftariyim ama şu da var bu sefer de karsılıgında sizin dogum gününüz de yani arkadasınızın o da hediye alabılır bunu da dusunmek gerek