Sizce hangisi?

erkeğine göre değişir. Kimisi sevişmeyi normal karşılar. Kimi el değmemiş kız ister. Kimisi peşinden koşar, kimi peşinden koşturur
Evet doğru bir de dikkatimi çeken bir şey oldu. Ben açtığım konuda emoji koymadım ki, sizin alıntıladığınız yazıdaki kız emojisi nereden çıktı

Kişiye göre değişir erkekler diye bir genelleme yapılamıyor malum çeşit çeşitler :KK51:
Kimisi ayakları üzerinde duran kadınları sever, kimisi sindirebileceği bir kadını..
Kimisi anaç olsun ister, kimisi daha özgüvenli aşkını dolu dizgin yaşayanı..
Çoğunluk açısından sormuştum ben aslında

sevgisini ve aşkını gizlemeyen, büyük bir samimiyetle dile getiren ve taktikler uygulamayan kadınlardan mı hoşlanır?
Ben ilişkilerimde hep bu şekilde davrandım, çünkü hislerimi gizlemek hoşuma gitmiyor seviyosam niye söylemeyim ama hiç karşılığını alamadım, hatta ara ara kendimi çektiğimde karşıdan daha çok ilgi geldiğini keşfettim, her seferinde diyorum ki bundan sonra çok sevsem de belli etmiycem söylemiycem hep köpek çekicem ama uygulamada yapamıyorum bunu, her erkek böyle midir bilmiyorum ama bana denk gelenler diğer türlü olanlardan daha çok hoşlanıyordu

Ben ilişkilerimde hep bu şekilde davrandım, çünkü hislerimi gizlemek hoşuma gitmiyor seviyosam niye söylemeyim ama hiç karşılığını alamadım, hatta ara ara kendimi çektiğimde karşıdan daha çok ilgi geldiğini keşfettim, her seferinde diyorum ki bundan sonra çok sevsem de belli etmiycem söylemiycem hep köpek çekicem ama uygulamada yapamıyorum bunu, her erkek böyle midir bilmiyorum ama bana denk gelenler diğer türlü olanlardan daha çok hoşlanıyordu
Bende de genelde öyle oldu. Bu erkekleri anlamak zor

Günümüzde insanların tahammülsüzleştiğini düşünürsek çoğunluk açık açık söyleyenleri sever bence.

Back
X