- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Siz kullandınız mı saçlarınızı uzattı mı ? sizinde salarınız kuru saç mı ?Elidor cnm daha yumuşak ve daha güzel koku bırakır ve saçı uzatir
kokusu kalıcı mı?Gliss bence. Benim saçımı kurtardi
Evet cnm ben şuanda bile kullanıyorum hem koku bırakyor hem uzatıyor memnunmSiz kullandınız mı saçlarınızı uzattı mı ? sizinde salarınız kuru saç mı ?
ne kadar uzattı saçlarını cnmEvet cnm ben şuanda bile kullanıyorum hem koku bırakyor hem uzatıyor memnunm
Ben 3 ayda bir saçımı kesen biriyim yani ama ne kadar uzadığı bir tahmin yok yanine kadar uzattı saçlarını cnm
saçların normalde kuru mu peki cnm çok sordum ama affet :) benim kuru saçlarım da o yüzden soruyorumBen 3 ayda bir saçımı kesen biriyim yani ama ne kadar uzadığı bir tahmin yok yani
Önemli değil cnm tabi sor. .evet cnm saçlarım çok kuru ama şimdi iyi yani elidor sayesinde kullanmanı tavsiye ederimsaçların normalde kuru mu peki cnm çok sordum ama affet :) benim kuru saçlarım da o yüzden soruyorum
tamam çok teşekkür ederimÖnemli değil cnm tabi sor. .evet cnm saçlarım çok kuru ama şimdi iyi yani elidor sayesinde kullanmanı tavsiye ederim
Rica ederim cnm ❤❤tamam çok teşekkür ederim
Evet cnm ben şuanda bile kullanıyorum hem koku bırakyor hem uzatıyor memnunm
Ozamn saç krmi kulan sende cnm kalıcı koku içinKokusu kalıcı değil. Saç kremlerinin kokusu biraz uzun sürebiliyor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?