Sizce hastaneye gitmelimiyim?

aquarius24

Dilhûn
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
2.192
2.984
133
39. haftamin icindeyim haftaya pazar dogum randevumuz var Allah'in izniyle.

Yalniz iki gecedir karnimda sürekli sertlesmeler var bazen agrili bazen agrisiz. Heryerde dogum sancisinin cok siddetli oldugu yaziyor, o yüzden dogum belirtisimidir degilmidir pek anlayamiyorum. Bugünde yaklasik 4 saattir ayni sekilde karnimda kasilmalar oluyor, acaba rahmin doguma hazirligimi sadece?

Sizce ne yapayim ben

Canım öncelikle hayırlı doğumlar dilerim az kalmıs artk doğumuna.bende oğluma hamileyken 39.haftada konturol için gitmistm nst ye girdim orda sancı çıkıyordu ama ben gayet normaldm sadece belimin ağrıması dışında doktr alttan muayene etti ve doğumun başlamş dedi. diyeceğim şu benim ağrım sancım olmadı hiç kişiden kişiye değişiyor. çok ağrın yoksa pazarı bekle bence ben suni sancı yemiştm zor oluyr biraz

Anladim tsk ederim canim, ikincin kolay olur insallah

Allah bi avazda kurtarsın canim bana gore yaşadıkların gün ağrısı iki uç güne dogurursun hayirlisiyla gerçek doğum sancısı kısa aralıklarla gelir ve baya ağrı yapar inşallah hemen acilman olur benim ilkim gibi gece uç buçuk dört gibi sancılarım baslamisti yedi çeyrekte dogurmustum suyun gelecek diye bisey yok benim ebe patlatmisti suyum öyle geldi sancılar düzenli sık aralıklarla olmali

Masallah ne güzel, insallah bendede öyle olur böyle tereddütte kalmak cok kötü gercek sancimi degilmi diye..Güzel dilekleriniz icin tsk ederim

Doğum belirtisi olabilir çünkü herkeste aynı şiddette olacak diye birşey yok, hatta sancısız başlayan doğumlar bile olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…