- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 23
- 31
- Konu Sahibi teacherr23
-
Seni nasıl tanidiysa öle kabul etmesi lazım yoksa ikiniz de üzülürsünuz.
Ayy canım herkese göre değişir bu ama bn olsam koymazdım.Koysam da sevgilim rahatsız oluyorsa kaldırırdım. Ama sen bilirsin yine de.Arkadaşlar instagramda havuzda bir fotoğrafımı paylaşmıştım. Öyle boydan falan değil yüzümden göğüs altına kadar sadece. Erkek arkadaşım bundan rahatsız oldu silsen olur mu dedi. Açıkçası bikinili bile değil mayolu fotoğraf, bacaklarım dahi görünmüyor bana tuhaf geldi. Sırf o istedi diye kaldırmak da istemedim. Sizce tuhaf bir şey mi yaptım kaldırmalımıyım? Dahası bu isteği yerine gelince arkası gelir mi isteklerin. Yani sonuçta giydiğim bişey oraya gitmişim havuza girmişim. Fotoğrafını koymakta ne var ki sizce yanlış bi sey mi yaptım
Çok bıçaksırtı bir durum. Bir yandan taviz tavizi doğurur diye bir şey var, bir yandan da sevgiliniz erkeklerin kendi arasında yaptığı pis muhabbetleri düşünüp rahatsızlık hissetmiş olabilir. Çünkü bu tarz ufak dekoltelerle bile tahrik olabilen pis zihinler var. Fotoğrafınızın ne kadar açık olduğunu düşünüp mantıklı bir karar vermeye çalışın, içiniz de rahat etsin. Bu arada istediğini kabul etmiş olmanızı lehinize çevirebilirsiniz, sizin de ondan böyle şeyler talep etmeye yüzünüz olur. Tabii bunu alttan alttan tatlı bir dille empoze etmeniz gerek :)
Aynen canim çok dogru soyluyorsunn..Bu sizle erkek arkadasinizin arasinda olan bisey
Ben sizcesini yapamicam detayli bilgi vermediginiz icin erkek arkadasinizin karakgerinden ve iliski boyutundan.
Ben olsam bu zamanda sosyal medyada birak bikinin ust kismini yuzumu dahi paylasmazdim.
Oyle resimlerin altina oyle abuk sabuk seyler yaziliyorki ben erkek arkadasinizin kaldir demesini absurt bulmadim.
Hayirli geceler
Bu sizle erkek arkadasinizin arasinda olan bisey
Ben sizcesini yapamicam detayli bilgi vermediginiz icin erkek arkadasinizin karakgerinden ve iliski boyutundan.
Ben olsam bu zamanda sosyal medyada birak bikinin ust kismini yuzumu dahi paylasmazdim.
Oyle resimlerin altina oyle abuk sabuk seyler yaziliyorki ben erkek arkadasinizin kaldir demesini absurt bulmadim.
Hayirli geceler
Bende giyerim ama sosyal medyaya bu resimleri atmak banada normal gelmiyor. Önemli olan senin ne istediğin ama. Sana normal geliyor ise kaldırmaArkadaşlar instagramda havuzda bir fotoğrafımı paylaşmıştım. Öyle boydan falan değil yüzümden göğüs altına kadar sadece. Erkek arkadaşım bundan rahatsız oldu silsen olur mu dedi. Açıkçası bikinili bile değil mayolu fotoğraf, bacaklarım dahi görünmüyor bana tuhaf geldi. Sırf o istedi diye kaldırmak da istemedim. Sizce tuhaf bir şey mi yaptım kaldırmalımıyım? Dahası bu isteği yerine gelince arkası gelir mi isteklerin. Yani sonuçta giydiğim bişey oraya gitmişim havuza girmişim. Fotoğrafını koymakta ne var ki sizce yanlış bi sey mi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?