Sizce hata mı ettim? Sileyim mi?

teacherr23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
378
127
23
31
Arkadaşlar instagramda havuzda bir fotoğrafımı paylaşmıştım. Öyle boydan falan değil yüzümden göğüs altına kadar sadece. Erkek arkadaşım bundan rahatsız oldu silsen olur mu dedi. Açıkçası bikinili bile değil mayolu fotoğraf, bacaklarım dahi görünmüyor bana tuhaf geldi. Sırf o istedi diye kaldırmak da istemedim. Sizce tuhaf bir şey mi yaptım kaldırmalımıyım? Dahası bu isteği yerine gelince arkası gelir mi isteklerin. Yani sonuçta giydiğim bişey oraya gitmişim havuza girmişim. Fotoğrafını koymakta ne var ki sizce yanlış bi sey mi yaptım

Seni nasıl tanidiysa öle kabul etmesi lazım yoksa ikiniz de üzülürsünuz.

Bu sizle erkek arkadasinizin arasinda olan bisey
Ben sizcesini yapamicam detayli bilgi vermediginiz icin erkek arkadasinizin karakgerinden ve iliski boyutundan.
Ben olsam bu zamanda sosyal medyada birak bikinin ust kismini yuzumu dahi paylasmazdim.
Oyle resimlerin altina oyle abuk sabuk seyler yaziliyorki ben erkek arkadasinizin kaldir demesini absurt bulmadim.
Hayirli geceler

Arkadaşlar instagramda havuzda bir fotoğrafımı paylaşmıştım. Öyle boydan falan değil yüzümden göğüs altına kadar sadece. Erkek arkadaşım bundan rahatsız oldu silsen olur mu dedi. Açıkçası bikinili bile değil mayolu fotoğraf, bacaklarım dahi görünmüyor bana tuhaf geldi. Sırf o istedi diye kaldırmak da istemedim. Sizce tuhaf bir şey mi yaptım kaldırmalımıyım? Dahası bu isteği yerine gelince arkası gelir mi isteklerin. Yani sonuçta giydiğim bişey oraya gitmişim havuza girmişim. Fotoğrafını koymakta ne var ki sizce yanlış bi sey mi yaptım
Ayy canım herkese göre değişir bu ama bn olsam koymazdım.Koysam da sevgilim rahatsız oluyorsa kaldırırdım. Ama sen bilirsin yine de. :KK76:

Ben de erkek arkadaşım rahatsız olsaydı kaldırırdım çok da önemli değil bence.

Çok bıçaksırtı bir durum. Bir yandan taviz tavizi doğurur diye bir şey var, bir yandan da sevgiliniz erkeklerin kendi arasında yaptığı pis muhabbetleri düşünüp rahatsızlık hissetmiş olabilir. Çünkü bu tarz ufak dekoltelerle bile tahrik olabilen pis zihinler var. Fotoğrafınızın ne kadar açık olduğunu düşünüp mantıklı bir karar vermeye çalışın, içiniz de rahat etsin. Bu arada istediğini kabul etmiş olmanızı lehinize çevirebilirsiniz, sizin de ondan böyle şeyler talep etmeye yüzünüz olur. Tabii bunu alttan alttan tatlı bir dille empoze etmeniz gerek :)

Erkeklerin pis muhabbet çevirmesi için havuzdan foto atmanız gerekmiyor çuval da giysen onlar bir şey bulur bunu hala öğrenemedik gitti. böyle böyle erkeklerin zihniyetini meşrulaştırıyoruz farkında mısınız?

ikincisi taviz tavizi doğurur emin olun bugün o kaldır dedi diye kaldırırsan emin ol arkası gelir sen karar vermişsin, kendince bunu uygun görmüşsün bence kaldırma. dik dur.

• Beğen
Reactions: anu
Ben kaldirmazdim.
Ben bunu giymisim oraya gitmisim, fotograf koymusum. Kotu bir sey olsa yapmazdim, kendi duzenim buymus ben bunu yadirgamamisim ve biri gelip hosuna gitmedigi icin kaldirmami istiyor.
Kendime hakaret olarak algilarim.

Çok bıçaksırtı bir durum. Bir yandan taviz tavizi doğurur diye bir şey var, bir yandan da sevgiliniz erkeklerin kendi arasında yaptığı pis muhabbetleri düşünüp rahatsızlık hissetmiş olabilir. Çünkü bu tarz ufak dekoltelerle bile tahrik olabilen pis zihinler var. Fotoğrafınızın ne kadar açık olduğunu düşünüp mantıklı bir karar vermeye çalışın, içiniz de rahat etsin. Bu arada istediğini kabul etmiş olmanızı lehinize çevirebilirsiniz, sizin de ondan böyle şeyler talep etmeye yüzünüz olur. Tabii bunu alttan alttan tatlı bir dille empoze etmeniz gerek :)

Aslında çok açık değildi ama bir şey hatırladım. Eskiden bir sitede üstsüz fotoğrafı vardı onun gözlüklü falan böyle tam playboylar gibi çıkmış rahatsız oldum bunu belirttim ve hemen kaldırdı. Onu hatırladım. O hiç ikiletmedi beni ve sanırım ben de onun hatrina ayni seyi yapmaliyim :)

Ben sizcesini yapamicam detayli bilgi vermediginiz icin erkek arkadasinizin karakgerinden ve iliski boyutundan.
Ben olsam bu zamanda sosyal medyada birak bikinin ust kismini yuzumu dahi paylasmazdim.
Oyle resimlerin altina oyle abuk sabuk seyler yaziliyorki ben erkek arkadasinizin kaldir demesini absurt bulmadim.
Hayirli geceler
Aynen canim çok dogru soyluyorsunn..

Hayirli geceler

arkadaş listenize abuk sabuk insanlar eklemezseniz kimse saçmalamaz. bizim niye profillerimizde saçmalamıyorlar bir düşünün? sitede her türlü ayar var.

erkekler şöyle böyle diye kendimizi kısıtladıkça özgürlüğümüzü yitiriyoruz yakında orada erkekler var diye sokağa da çıkmamıza laf edilecek bu zihniyetle. sosyal medyada isteyen istediği resmini ekleyebilir ki isteyen vücuduna güvenen çıplak resmini bile ekleyebilir.

Bende giyerim ama sosyal medyaya bu resimleri atmak banada normal gelmiyor. Önemli olan senin ne istediğin ama. Sana normal geliyor ise kaldırma

Benim eşim de sosyal medyada istemez bikinili fotoğrafımı. Ama giyerim, giymeme karışmaz. Ben zaten pek meraklı da değilim herşeyi facebooka atmaya... O yüzden sorun etmedim ama tercih meselesi...

Özgürlükle alakası olduğunu düşünmüyorum. Ne bileyim benim hesabımda eşimin kaç tane arkadaşı ekli. Samimi olmadığım ama görüştüğüm tipler de var. Biraz garip geliyor bana.

He bikini giyme, oraya gitme, bunu yapma dese, o kısıtlamaya giriyor. Ama hesabıma fotoğraf atsam ne olur atmasam ne olur?

Kaldirmali misin bilmem de kaldiracaksan da "sen bilirsin deyip bana baskı yapmadığın için kaldirdim. bu seferlik dedigin olsun ama taviz tavizi dogurmasin" gibi birseyler soyle bence gulerekten

Back
X