Lunaticiğim bu adam seni her defasında aşağıladı, azarladı, ağlattı
Daha az önce diğer konunu okudum
Şu adamdan kurtul diyor herkes ama sen bile bile o adamla evleniceksin böyle giderse
Adam 9 kusurlu hareketin hepsini defalarca yapıyor sana
Senin hakkın değil mi çokca sevilmek, sevgi saygı görmek
Sevgilin onlarin ogullari senin de sevgilin, ortak noktaniz o, konunun oralara gelmesi cok dogal. Rahatca konus kasma kendini
Bir kere tanışınca artık kandillerde , bayramlarda illa ki aramak zorundaymışsın gibi hissediyorsun. İster istemez ailenin içine girmiş oluyorsun arada ciddi bir şey yokken(nişan falan). Sonra ilişki laçkalaşıyor. Şimdi ki aklım olsa hiç samimi olmazdım ama 2,5 yıllık ilişkimin ilk zamanlarında tanıştım. Her bayramda anneler gününde, hasta olduklarında gidip gelmek zorunda kaldım.
Aranda söz , nişan vs yoksa hiç samimi olma derim .
Tecrübeyle sabittir.
Komşu oglundan konuşucak degilsiniz ya:
Bir kere tanışınca artık kandillerde , bayramlarda illa ki aramak zorundaymışsın gibi hissediyorsun. İster istemez ailenin içine girmiş oluyorsun arada ciddi bir şey yokken(nişan falan). Sonra ilişki laçkalaşıyor. Şimdi ki aklım olsa hiç samimi olmazdım ama 2,5 yıllık ilişkimin ilk zamanlarında tanıştım. Her bayramda anneler gününde, hasta olduklarında gidip gelmek zorunda kaldım.
Aranda söz , nişan vs yoksa hiç samimi olma derim .
Tecrübeyle sabittir.
Bence olması gerektiği gibi konuşma olmuş kasmayın kendinizi
Kendini kasıyorsun çok fazla hem de..bayanlar sevgilimin ailesiyle 2 hafta önce tanıstım. ailesi dediysem annesi ve ablasıyla.
görüşmemiz çok güzel geçti annesi sürekli yavrum kuzum diye hitap etti, her fırsatta sarıldı öptü... çok samimi geldiler ve gerçekten cok sevdim... sürekli sevgilimden bahsettiler iste yalnız orda çok düşünüyoruz felan diye konu sevgilime gelince hiç bişey diyemedim.
o görüşmeden sonra bir daha ne ben aradım ne onlar aradı.
bugün kandil diye arayım dedim ablasının numarası vardı aradım konustum kandillerini kutladım sonra selam söyleyerek kapadık telefonu. aslında niyetim annesiyle de konusmaktı ama babamla içerde oturuyorlar deyince isteyemedim telefona
telefonu kapayınca mesaj attım abla x teyze musaıt oldugunda onunla da konusmak ısterim diye. aradan 10 dk geçti aradı beni annesi konustuk onunlada. sorun şu ki konu yine sevgilime geldi ve ben bu telefon görüşmesinin içine resmen ettim. saçmaladım, ne diyeceğimi şaşırdım...
sevgilisinin ailesiyle tanışan hanımlar sizler nasıl davrandınız, aradınız mı hiç ailelerini. ya da neler konustunuz.
Size sonuna kadar katılıyorum.
Aslında iyi niyet gösterip aramak falan böyle güzel günlerde çok güzel ama erkek arkadaşın kendisi biraz problemliydi sanırım. Şuanda aileyi yeni tanıyorsun ve ortak yanınız sadece erkek arkadaşın. Hayırlı kandiller dilersin sonra nasılsın iyimisin, ee soru kalmadı :) Haliyle erkek arkadaşına gelmiş konu. Bence çok takma kafana.
Normal bir durum yaşadığın... ilk zamanlar bende kayınvalidemle konuşurken saçmaladığımı hissederdim.. ama bu sadece bir his. Kasma kendini..
Kendini kasıyorsun çok fazla hem de..
Sen onun sevgilisisin henüz nişanlısı falan değilsin.
Annesinin de senden kandil kutlaması gibi bir şey beklediğini sanmıyorum.
Ben olsam aramazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?