Sizce hata mı yaptım....lütfen fikir verebilir misiniz

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var..
Sanırım iş yerimde sorumlu müdürümüzü kızdırdım..
Dün itibari ile müşteri memnuniyeti ile ilgili bir toplantı yapıldı.
Eski çalışmış olduğum firmadada bu konuya çok önem verdildiğini bildiğim için ;bir kaç makalem vardı..
Direk personelle paylaşmadan önce;ne olur olmaz tepki almayayım diye müdürümüze mail olarak gönderdim ve paylaşabilir miyim diye sordum.
Şimdi yüzü çok asık ve kesinlikle benimle konuşmuyor...
ben hatamı yaptım...

Eski çalışmış olduğum firmadada bu konuya çok önem verdildiğini bildiğim için ;bir kaç makalem vardı..
Direk personelle paylaşmadan önce;ne olur olmaz tepki almayayım diye müdürümüze mail olarak gönderdim ve paylaşabilir miyim diye sordum.
ben hatamı yaptım...

ben burda bir hata göremedim açıkcası
ve konu çok açık değil yani işin nedir eski işin nedir ne makalesi vs vs bir çok soru :)

makaleni öncelikle personelle mi paylaşman gerekirdi, yani direk müdürle irtibata geçmen o şirkette hoş bir durum değilse, senin şefin falan varsa,şefine söylemeden müdüre mail atman belkide hoşuna gitmemiştir.

Adamın sana kızdığını nereden biliyorsun? Belki başka derdi vardır? Neden kendi üstüne çektin?
Sorsana makaleyi nasıl buldunuz diye… olay kendini belli eder zaten.

ben burda bir hata göremedim açıkcası
ve konu çok açık değil yani işin nedir eski işin nedir ne makalesi vs vs bir çok soru :)

eski işim telekominikasyon du ama müşteri menuniyeti önemliydi.
bu firmadada oldukça önemlki müşteri memnuniyeti ben konuyu önemsediğimi belli etmek ;arkadaşlarımla bu konuyu ıceren makaleyı paylasmak ıstedım sadece ...
ama mudurumuz kızmıs baya

Bunlar Sizin yorumunuz veya gözleminiz mi ?
Yoksa Size söylediği bir söz var mı?

Direk bir konuşma geçmediyse aranızda mailiniz ile ilgili, üzerinize alınmayın derim.
Üstünüz olarak işinizle ilgili düzeltmenizi istediği bir durum var ise Size iletir.
Susuyorsa Siz de susun.
Mailinize hiç cevap vermez ya da yüz yüze geri dönüş yapmaz ise Sizde onun, konunun ehemmiyetini anlamasını bekleyebilirsiniz

ben hatamı yaptım...

burada düşünmek ve yorum beklemek yerine gidin kendisine sorun ,ihtimallerle hareket etmemiş olursunuz

Bilmem
Bende haksızlık görünce kendimi kaybederim
Müdürün bazen bu yüzden surat yaptığını sandığım olurdu

Sonra bakardım herkese öyle
Demek ki genel olarak iş ya da özel sıkıntıları var diye düşünüyordum, doğru da çıkıyordu

Çünkü ben hiç geri adım atmamışken adam normale dönüyordu sonra :1:

Back
X