Sizce hepsi.?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkdaşlar benim sevgilim var biliosunuzdur konularımdan vs. şuan askerde bnim bi ilişkide özellklede ciddi düşündügüm insanda en çok takıldıgım konu geçmişte birlikteligi oldumu cinsel açıdan..
onunla bunu açık açk knşmuştum dedim varsa şimdiden söyle çok ayrıntıya girmeden bende kararımı alıyım hayır öle bişe olmadı dedi bana gerçkten allahtan korkum var ve ben sadece karım olacak kişinin olmak istioum ilki onunla yaşamak istiorum dedi bende peki dedim.olmamış demkki inanmak zorundayım ve inanıorum ona pek öle biri değil.
neyse biraz önce burda bi konu okurken bi yazı gördüm yapmayan erkek yoktur asla yazmış ve bi evli arkdaşlar erkekleri daha iyi tanıyan biridir çünkü onun cinsel yaşamı var ve kocasından bilir bazı şeyleri.
gerçkten inanmıomusunz sizler yapmayan olmadıgına görüşleriniz neler bu konu hakında sadece merak ettim hepsi bu.

bence fazla irdelememlisin bu konuyu sonuçta onlar geçmiş sen geleceksin

Şu an önemli olmlı senin için bence................................

tabiiki %99.9 u evlenmeden beraber olmuştur.
ama senin kafanı yormana gerek yok .
senden sonra olursa o zaman bakarsın icabına

yapmış ya da yapmamış..
bu neyi değiştiricek
ama sen dersen ki yok ben illa da yapmamış isterim..
tabiki saygı duyarım ama arkadaşların dediği gibi bu devirde yapmamış bulmak zor
benim erkek arkadaşımında böyle bir deneyimi yok,ve 26 yaşında
ama ben eminim ondan senin gibi şüpheye düşmüyorum..
bence ortada bu çocugun bu işi yapmasından çok senin onun söylediğine inanıp inanmaman önemli..
hoşçakal canım..

bence bunu kafaya cok fazla takiyorsun dicektim ama, yaptiysa da kendine yapmadiysada, yani orasi gecmis malesef yaptiysa yapmistir, ama su an onemli olan sensin, seninle ve senden sonrasi olmamasi canim, hepsi yapar degil, ama yapani da var yapmayani da yani bilemeyiz, onu anca Allah bilir, yani kandiriyorsa seni degil kendini kandiriyordur, takma fazla kafana canim !!!!

şu zamanda yapmayan erkek maalesef ki parmakla sayılacak kadar az....
ama geçmişte yapmışsa yapacak bişi yok ve sırf bu yüzden kararsız kalma derim
yapmadım diyorsa da yapmamıştır a.s

Ona güveniyor ve inaniyorsan onun söyledigi sana yetmeli güzelim!

Öyle diyorsa öyledir...ha öyle degilse ve yalan söylüyorsada kendi bilir, seni kandirmis olur ama kendini asla.....

sen konuşup da inanamıyorsan burdan kesin yapmamıştır ya da bence yapmıştır yalan söylüyor diyenlere mi inanacaksınız anlamadım ben.
ayrıca evli kadınlarda sonuçta kocasının cinsel yaşamlarını bilirler.
ben birlikte olmadım diyen erkeğin yapıp yapmadığını nasıl anlayabilirler ki??

şimdi ben size kesin yapmıştır desem; siz gidip sevgilinize sen yalan söylüyorsun mu diyeceksin.
ben anlamadım valla...

evlenmeden cinsel ilişkiye karşı olan tanıdığım 1-2 erkek var..ha seninki doğru söylüyor mu bilemem ama her erkek yapar diye birey yok...yetiştirilme tarzıyla ilgili biraz..

arkdaşlar şunu diyeyim ben ona güveniorum bikez sordm ve tmm dedim sadece sizin fikirlerinizi merak ettim hepsi bu.
tabiki herkes tek onun olmasını istemezmi bence herkes ister tartışmasız ama eger yapmışsa bile yapacak zaten bişe yok seviosam kabul ederim ellbette...

önemli olan geçmişi değil sizleyken yapıp yapmaması olmalı.......hem erkekte hemde kadında aynı şeyi düşünüyorum...

Diyelimki senden önce baska birisiyle cinsel iliskide bulundu.
Bu yüzden ayrilirmisin ? Benim icin gecmisi degil gelecegi önemli.

tabiki ayrılmam ama kötü olurum çünkü yaşam tarzımda böle şeyler yok bizim bilmiorummide meselesi biraz arkdaşlar.
ama geçmişe önem pek vermm bunuda söyliyim ama bu konu farklı biraz

Yaptıysa da yapmış olması kötü birşey demek değildir...
Erkek kadından tecrübeli olsun kanımca :jeyyar:
Ben bilmiyom o bilmio netcez biz evlenince kaydirigubbakcemile3

bi konu okurken bi yazı gördüm yapmayan erkek yoktur asla yazmış ve bi evli arkdaşlar

Bütün genellemeler yanlıştır , hatta bu bile...

Canım herkes yapacak diye bir şey yok... Yüzde doksanı yapar diye bir rakam da veremem ... İstatistik kurumu da değilim...

Sen ne genellemelere , ne yüzdelere bakma ...

Karşındaki kişinin dürüst olduğunu düşünüyorsan , sadece onun lafına bak yerimseniben

sanırım işte bu fikriniz,
bazılarının genelleme yaparak yorum yazmasından kaynaklanıyor...
hepimiz iyiyiz,ya da hepimiz kötüyüz nasıl diyemiyorsak,
işte kafanızı taktığınız bu soruya da bunu diyemeyiz...
her erkek yapar düşüncesi o kadar saçma ki,
bazı şeyleri her kadın yapamadığı gibi,
her erkekten de aynı şeyi beklemek büyük hata...
böyle konulardaki genllemelere inanmayın lütfen...
sevgiler...

Yaptıysa da yapmış olması kötü birşey demek değildir...
Erkek kadından tecrübeli olsun kanımca :jeyyar:
Ben bilmiyom o bilmio netcez biz evlenince kaydirigubbakcemile3

yazııık siz antreman yapın kız yoksa çekilmez hayat öyle :teytey:

konuya gelince: kimsenin geçmişte ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez. önemli olan beraber ne yaşadığındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…