Sizce hepsi.?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım işte bu fikriniz,
bazılarının genelleme yaparak yorum yazmasından kaynaklanıyor...
hepimiz iyiyiz,ya da hepimiz kötüyüz nasıl diyemiyorsak,
işte kafanızı taktığınız bu soruya da bunu diyemeyiz...
her erkek yapar düşüncesi o kadar saçma ki,
bazı şeyleri her kadın yapamadığı gibi,
her erkekten de aynı şeyi beklemek büyük hata...
böyle konulardaki genllemelere inanmayın lütfen...
sevgiler...

kesinlikle katılıyorum.önemli olan seninle ne yaptığı.kafanda sorular varsa sorar,cevabını alırsın.inanmak inanmamak sana kalmış.ama önemli olan seninle ne yaptığı bence.sen hayatındayken ne yaptığı.

ya takıldıgın seye bak kız gıbı bakıre mı olucak bence erkek dediğin evlenmeden önce bsyleri yaşamalı,hevesini almalı aksıi takdirde yarın evlendiğinde gözü dışarıya kaçar.

Ne fark ederki, önemli olan sizle beraberken ne yaptığıdır.
Kadın içinde erkek içinde aynı şey geçerli bence. Onun için beni sevicekse yada ben onu onun için seviceksem sevmiyim daha iyi..

niye takıldın bu konuya bu kadar anlamadım ki. adı üstünde geçmiş işte.
mutlaka vardır evlendiği kişiyle ilk ilişkisini yaşayan.
ancak ilk gece açısından erkeğin tecrübeli olması işe yarar bence.

neden bu konuyu bu kadar kafanıza takıyorsunuz ki...

herkesin tercihi kendinedir.. bazı erkekler bakire kadınla evlenmek istedigi gibi bazı kadınlarda bakir bir erkekle birlikte olmak isteyebilir bişey diyemem.
ama tutupta erkek arkadasım sevgilim nişanlım bana bigünden bi güne " benden önce biriyle birlikte oldunmu yasadınmı böle seyler" derse tokadı basarım suratına :mymeka:..
bende sormam.. ben şimdisine benimle birlikte oldugu güne bakarım.. gecmiş irdelendikce elimize elinize ne gececekki.. aksine gereksiz zihni meşgul eden belkide ilişkiyi zedeleyebilecek seyler... suda bir gercekki kız erkek ergenlik cagından itibaren merak dolu olur cinsellige ögrenmek ister kız arkadası erkek arkadası olur.. kimi cinsel ilşkiye girer kimi elini tutar kimi öpüşür... eminim oda bişeyleri merak edip yasadıgı seyler vardır. erkek sonucta demicem ama şunu söyleyeyim "insan sonuçta"

ben de erkek arkadasıma geçmişi konusunda güvenıyorum yanı kız arkadasları olmuştur ama ilişkiye girmediğini söylemişti bencede yetiştirilme tarzıyla ilgili.. he yapmış olsaydı da pek sorun etmezdım çünkü ben geleceğiyim ama o geçmişi.. sen guvenıyorsan bence takma bu konuyu huzurunuda bozma..

Seviyorsan inanıyorsan cok da irdeleme önemli olan senden önce degil sen varken yapmaması..

bir deneyin bakalım , eğer bakir değilse sen anlarsın ilk geceden ve ertesi sabah babasının evine yollarsın boşver.. :delphin:

bir deneyin bakalım , eğer bakir değilse sen anlarsın ilk geceden ve ertesi sabah babasının evine yollarsın boşver.. :delphin:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

evet hep onlarmı yollayacak de mi....:lepi:

benim sevgilim utangaç öle şeyler yapmayan bir tip bende senin gibiyim ilk ilişkisi benimle olsun istiyorum
ilişkimizin ilk zamanlarında hep sakladı ama sonra itiraf etti bencede yapmayan yoktur
ama benden önce yaşamış olduğu bişey ben hayatına girdikten sonrası önemli tabikiii

Son düzenleme:
Back
X