Sizce Hiç Başlamasam Daha Mı İyi Olur?

Canım ya:)
Bizim kalpler tam zamanını buldu varya birilerine atmak için
Gerçekten de insan kalbine söz geçirmekte fazlasıyla zorlanıyor.Ama sana tavsiyem bu yola hic girme.Biliyosun bizim hedeflerimiz çok benzer geçeceğin yollardan geçiyorum su an.Malesef ben kendisini her gün gördüğüm için aklımdan tamamen çıkaramıyorum.Ama adim da atamıyorum.Git söyle diyorum çok istiyorsan ama sonra da bakıyorum mantıken çok saçma,çok riskli.Sen kendini fazla kaptırmadan uzak kalmaya bak.Hem birbirinize çok da uygun değil gibisiniz
Aa shine :D çok haklısın ygs döneminde hiç bulaşmamak en iyisi zaten şuan çoğu arkadaşım acı çekiyor bende teselli ediyorum onların acısı yetiyor bana :D sende üzülme zaten ygs sıralaman iyiydi lys yi de yapınca gidersin görmezsin unutursun biz kendimizi üniye saklayan kızlardan olalım :))

Aa shine :KK70: çok haklısın ygs döneminde hiç bulaşmamak en iyisi zaten şuan çoğu arkadaşım acı çekiyor bende teselli ediyorum onların acısı yetiyor bana :KK70: sende üzülme zaten ygs sıralaman iyiydi lys yi de yapınca gidersin görmezsin unutursun biz kendimizi üniye saklayan kızlardan olalım :))
Ben bu aralar bir delilik yapmaktan korkuyorum açıkçası:confused:Valla canım sıkkın olunca gidip yanina naber diye sormak geliyor icimden:skandal:
Şaka bir yana anlıyorum insan sevilmek istiyor falan:)Ama hislerin yoksa gerçekten hic bulaşma.Kaptırınca atamıyorsun aklından

Back
X