- 22 Ekim 2023
- 52
- 14
- 8
- 29
- Konu Sahibi Lovemybaby
-
Tatliysa erkek diye biliyorum. Bir dene bakalim konu sahibi.Tadına bak bakalım şeker tuz oranına göre cinsiyetini bile anlayabilirsin
Tabi canım ye tatlıyı çıkar hakkıyi değil aslında o, iç tatlıyı çıkar hakkiyi. Hayırlısı bakalım bizde haber ver konu sahibiTatliysa erkek diye biliyorum. Bir dene bakalim konu sahibi.
Birazdan kanli peçete de gelir günümüz şenlenir.Ama benim suçum ne yav
banım yeni açılmıştı, aldım elime kaffemi cikiletali pastami. Bebem uyuyorken kk gezeyim dedim. Yani neden? Bir vacina bir çiş ne bu çektiğim
Hayır benimki de böyle enfeksiyon buSizce bu belirti hamilelik olabilir mi hanimlar
Kaç gündür işemediniz öyle 85 litre idrar var orda.
Ayrıca bakışlarla hamilelik tespit edebilecek kadar tıpın geliştiğini sanmıyorum. Bir de idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimaliniz yüksek
Hamile işte iki kişilik işiyor, ne kadar cahilsiniz ofO kadar çişi nerenizden çıkardınız öyle
Komik şey seni saatte bı tuvalete gidiyorumKaç gündür işemediniz öyle 85 litre idrar var orda.
Ayrıca bakışlarla hamilelik tespit edebilecek kadar tıpın geliştiğini sanmıyorum. Bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsiniz
Eğer her saat bu kadar idrar üretiyosa o böbreklere üstün hizmet ödülü verilmeliKomik şey seni saatte bı tuvalete gidiyorum
Siz cisinizi nerenizdrn çıkarıyorsuniz bende oradan cikardim hanımefendiO kadar çişi nerenizden çıkardınız öyle
Sen gel denesene çok hoşuna gitmiş bariz belliTatliysa erkek diye biliyorum. Bir dene bakalim konu sahibi.
Parzon kuşum hemşirelik böyle bir şey demek ki.Hamile işte iki kişilik işiyor, ne kadar cahilsiniz of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?