- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.133
- 258
- Konu Sahibi Lovemybaby
-
Nasıl karar verdiniz bu konuya, fotoyu çekerken insan bir durur düşünür hadi onu geçtim, fotoyu yüklerken insan der napıyorum benKomik şey seni saatte bı tuvalete gidiyorum
Aydınlandım resmen.Siz cisinizi nerenizdrn çıkarıyorsuniz bende oradan cikardim hanımefendi
Saatte bir tuvaletini yapıp bu kapta biriktiriyor olabilir.Eğer her saat bu kadar idrar üretiyosa o böbreklere üstün hizmet ödülü verilmeli
O konuyla alakadarsaniz madalyami alabilirimEğer her saat bu kadar idrar üretiyosa o böbreklere üstün hizmet ödülü verilmeli
Akıntım hiç yok üstelik uc gebelik testi yaptım silik çıktı sonra idrarima baktımVajinanizdan gelen akıntı olacağını düşünmediniz mi bi ihtimal ?
Hangi çağdayiz bi gebelik testi yapmak veya kan vermek bu kadar zor olmamalı.
Tabi yanisi, diploma alicam diye kaç bardak oooo jdgsjdgsbeParzon kuşum hemşirelik böyle bir şey demek ki.
Sen gel ben seni daha aydinlatirim Engin tecrubemleAydınlandım resmen.
Birazdan kanli peçete de gelir günümüz şenleni
Bunu sen deme bari.İharbi igrencsin
Sen nesin?İharbi igrencsin
Avukat sen geri durSen nesin?
Sen işine bak boş konusmak için yazmaBunu sen deme bari.
Sacmalarfan seçmeler zaten sıkıntılı foto olsa site onay vermez cahil ceylanlarNasıl karar verdiniz bu konuya, fotoyu çekerken insan bir durur düşünür hadi onu geçtim, fotoyu yüklerken insan der napıyorum ben
Çişinin resmini çekip sosyal medyaya atabilecek kapasitede birinden böyle cevaplar beklenirdi zatenAvukat sen geri dur
Her lafa ters cevap veriyorsun burda bir şey paylaştıysan iyi de kötüde yoruma açık olmak zorundasınSen işine bak boş konusmak için yazma
Dimi dimi canım ya sen ne kadar zekisin öyleÇişinin resmini çekip sosyal medyaya atabilecek kapasitede birinden böyle cevaplar beklenirdi zaten
Yoruma açık biri olmasam burda isim ne ama bu yapılan yorumdegil aşağılama olduğu zaman kendimi savunamiycak kadar da aptal değilim kusura bakmaHer lafa ters cevap veriyorsun burda bir şey paylaştıysan iyi de kötüde yoruma açık olmak zorundasın
Onu da nerden çıkardınız?Kanlı fotolara bu kadar ses çıkmıyor mideniz iyi goturuyor
Doktor diye birşey de var yani hani...O konuyla alakadarsaniz madalyami alabilirim
Akıntım hiç yok üstelik uc gebelik testi yaptım silik çıktı sonra idrarima baktım
SananeDoktor diye birşey de var yani hani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?