Sizce ideal ilişki nasıl olmalı?

Olmazsa olmazlar harici bir ilişkiyi ideal boyuta taşıyacak şey bence başta sohbet edebilmek.. . Ve daha milyon şey. 😂
Katılıyorum ve ekliyorum..

Empati yapmak çok önemli, sadece bir eş değil en yakın arkadaş olabilmek ve sanırım bu bir çok şeyi kapsıyor ideal bir çift olmak adına.

Öf cok kapsamli bir soru

Kisaca, anlasabilmek, sohbet edebilmek, birbirine saygi duymak, birbirine arka cikmak, dokunmalardan opusmelerden sevismelerden zevk almak, ayni veya benzer vizyona sahip olmak, ayni amac icinde olmak, birbirini tamamlamak, ezdirmemek, kim onde kim arkada degil yanyana durabilmek vs vs

10 cilt kitap yazilabilecek bir konu cidden

öncelikle iki tarafında aynı kafada ve mizah seviyesine sahip olması. bu mutluluğu ve günü güzelleştirmeyi getirir. vede evliyseniz sonrasında cinsellik. buda tamamen karı kocalık ilişkisini diri tutan şey. biz kadınlara boş gelebiliyor ama bu bir gerçek. genel olarak bu ikisi temel alındığında mutlu evlilik olabiliyor. diğer ayrıntılar iste istisna bence.

Birbirinizin yaninda bu benim sevdigim kadin/erkek diyip gogsunu gere gere onunla bi yerde bulunmak biseyler yapmak sana iyi geliyorsa olmustur bence..

Genel olarak iyi anlaşabilmek önemli, neticede bir yerden sonra arkadaşın oluyor aynı zamanda.
Onun dışında iki tarafında sorumluluk sahibi ve adaletli olması lazım.
Evlilikte maddi ve manevi sorumluluk alabilecek düzeyde olmalı kesinlikle. Fazla yoksulluk mutsuzluk getirir.
Birde iki tarafın da ayrı ayrı mutlu tipler olması da benceçok etkiliyor.

Yani psikolojik olarak sağlıklı iki birey+mantıksal olarak çok fark olmaması+sevgi =ideal ilişki

Back
X