- Konu Sahibi gizem_2009
slm ben bu sene 7 ci ayda iki ameliyat birden olmayi dusunuyorum gogus buyutme ve burun doktoruma sordum kendisi olabilir diyo sizce veya aranizda olan varmi bilgilerinizi bekliyorum tsk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm ben bu sene 7 ci ayda iki ameliyat birden olmayi dusunuyorum gogus buyutme ve burun doktoruma sordum kendisi olabilir diyo sizce veya aranizda olan varmi bilgilerinizi bekliyorum tsk
merhaba.ben 2 haziranda hem göğüs hem burun ameliyatı oldum.ilk 3 gün allahım biri eksik olsa ne güzel olurdu demedim değil ama 4. günden itibaren çok iyi bir karar verdiğimi anladım.burnun zaten ekstra bir külfeti yok,sadece buz koymak istememiştim göğsümdeki darlıktan dolayı.onun için morluklarım fazla oldu biraz ama ona ramen 16.günümde hiçbşey yoktu morluk adına.bir de benm burnumda da birden fazla operasyon vardı.deviasyon,et alınması ve estetik oldu.deviasyon olunca burnunn içine tampon konuluyo o yüzden biraz daha tıkalı oluyo o da biraz boğaz kuruluğu yapıo zamanla.boğaz kuruluğu ise öksürük isteği yapıo,öksürük ise göğüste ağrı nedeniyle gözyaşı ile sonlanıyo =))) ama çekceğin 3 günlük bir sıkıntı cnm.şimdi tebessümle anlatıyorum bak.eğer çok büyük sıkıntı çekmiş olsaydım heralde o neydi öyle yaa allah kimseye vermesin derdim...
bir kere tek anestezi alıyosun ebru_eburucğumun söylediği gibi.iki kez estetik yüzünden kendini riske atmaya değmez.ikincisi yaptırmadan önce insan sadece doktor seçimine,ameliyata vs konsantre olduğu için düşünemiyo ama ameliyat olduktan sonra yüzleştiimiz bir gerçek varki o da iileşmek ve tam sonuçalrı görmek çooook uzun zaman alıo(( o yüzden ayrı ayrı olmak demek 2 sene beklemek demek.beraber olmak demek 1 sene beklemek demek. şuanda keşke dah önce imkanım olsaydı da 3 sene önce faln olsaydım diyorum.ne güzel şimdi herşey oturmuş olurdu... mafoldumben
Doğru bir karar bencede 2sini birden olursun kurtulursun :) ne zaman oluyorsun canım
inşallah canım herşey gönlünce olsun
Tesekurler canim anlattigin icin bende dusunuyorum ikisinide bir arada iyisallah 10 gunden burnumdaki banltali alcilari alirlar cunku dugun var bakalim nasil gececek ameliyat iyisallah iyi gecer tsk sekerimopuyorumnanaktan