Selamlar. Bulunduğum yerdeki ışık probleminden dolayı bir türlü gözümle gördüğüm o ince ve aşırı silik çizgiyi tutturamadim bir türlü fotoğrafta. Bir tek efekti bu şekilde yapınca gördüğüm çizgi biraz da olsa belli oldu (ya da çizgi yok,ben deliriyorum)
Siz de gorebildiniz mi?
Attım canım hemen ustteFotoğraf at canim bende çok silik cizgiyle öğrendim
Attım canım sonradanFotoğraf at canim bende çok silik cizgiyle öğrendim
2. Fotoda ben hafif gördüm canım renkle oynamadan da atarmisimAttım canım hemen ustte
Buyur kuzum dediğim gibi çok belli olmuyor2. Fotoda ben hafif gördüm canım renkle oynamadan da atarmisim
Hafif gözüküyor kizz. Hemen mi çıktı çizgiBuyur kuzum dediğim gibi çok belli olmuyor
Evet canım tabi ben 2 saat sonra çektim bu fotoyu ama ilk 5 dk içinde görmüştüm bu ince çizgiyiHafif gözüküyor kizz. Hemen mi çıktı çizgi
Görünüyor çok silikBuyur kuzum dediğim gibi çok belli olmuyor
Bak benimde en üstteki ilk yaptığım bi alttaki biraz sonra yaptığım en alttaki 3gün sonra yaptığım benimde çok siliktiEvet canım tabi ben 2 saat sonra çektim bu fotoyu ama ilk 5 dk içinde görmüştüm bu ince çizgiyi
Yaaa seninkiler çok daha net amaBak benimde en üstteki ilk yaptığım bi alttaki biraz sonra yaptığım en alttaki 3gün sonra yaptığım benimde çok silikti
Ay inşallahGörünüyor çok silik
Evet bu hafta 2. Ayimiz biticek daha çok yeniyiz ama kalp atisini falan duyduk bi kanama alanim var korktugum. Ama bende kan verdiğimde 34 çıktı degerim. Yarın kan ver degerini takip ettir bizede müjdeyi tam ver canim. Rabbim saglikla kavustursunYaaa seninkiler çok daha net amaşuan hamile misin? Eğer öyleyse hayırlısıyla kucağına al kuzum
Ben de gordum insallah vardir bebekBuyur kuzum dediğim gibi çok belli olmuyor
Canım benim sağlıkla doğsun bebiş. Hastanedeyim zaten ama burda çalışanım ve sürekli hcg baktırmaya utanıyorum artıkEvet bu hafta 2. Ayimiz biticek daha çok yeniyiz ama kalp atisini falan duyduk bi kanama alanim var korktugum. Ama bende kan verdiğimde 34 çıktı degerim. Yarın kan ver degerini takip ettir bizede müjdeyi tam ver canim. Rabbim saglikla kavustursun
İnşallah, sizi de birkaç yorumda görmüştüm; size de en kısa zamanda nasip eder rabbim inşallahBen de gordum insallah vardir bebek
Aile hekimim de benden bıkmıştı. Beni görünce gebelik testi dimi diyor adamCanım benim sağlıkla doğsun bebiş. Hastanedeyim zaten ama burda çalışanım ve sürekli hcg baktırmaya utanıyorum artıkcesaret edebilirsem baktiririm bu akşam, haber de veririm. Çok teşekkür ederim
34 hcg kaç günlük gecikmede cikmisti?Aile hekimim de benden bıkmıştı. Beni görünce gebelik testi dimi diyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?